Şimdi Ara

4.SENE HAZIRLANMAK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
4
Favori
5.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bi yere girmediysen sınav sonuncusunun zaten milletin gözünde bi yeri yaz dır dırdan kurtul omzundan büyük bi yük kalkar sonrası daha rahat :)
  • idealin varsa, yap derim.
    ben 13" girişliyim üniye..bu yıl bıraktım, hukuk için hazırlandım ama olmadı.. tekrar denemeyi düşünüyorum.sonuçta bu yıl her şeye 0 dan başlamıştım. 2017 için kalırsam, hazır temeller üzerine inşaa edicem. çok daha iyi olacağını düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• bazen zorlamıcan bazı şeyleri kısmet buymuş diyip devam edicen yoluna bi yeri yazıp orda kendini geliştirmeye bak bence

• Gir bir yere olmadi sonra yatay geçiş falan yapmayi denersin. Lys calisacagina universitede calisirsin ortalamani yuksek tutarsin. Beklenmez artik 4 sene ne demek

• Ben yaptım. 4. Yıl bıraktım. Her türlü soru için mesaj atabilirisniz

• famousx F kullanıcısına yanıt
    Hocam kal ya da kalma diyemem bunu kimse dememeli bana göre. Ancak öyle bir psikoloji içine giriyoruz ki tekrardan mezuna kalmayı çok içten istiyoruz sene başında bu böyle oluyor çok tatlı görünüyor ama gel gör ki yıl içinde pişman oluyoruz bunları göz önünde bulundurarak kararını vermelisin. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah

• Hocam 3 sene olmadıysa daha da olmaz demek ki yeterince çalışmıyorsunuz. Kusura bakmayın ama 3 sene kazanamayan biri 4. senede çok zor kazanması.Üniversite bitiyor 4 senede
  • Hocam sınava 4. Kez gireceksen bence bu yıl bi tercih yapıp seneye öyle hazırlan derim. Ben de seneye 4. Kez giricem ama üniversitede okuyorum,kendini garantiye alırsan hem daha rahat kafayla girersin hem de aksilik olursa açıkta kalmazsın

• 3 sene olmadiysa 33 sene de denesen olmayacak demektir. Kendini kandirma.

• Totalde beşinci girişim (Liseden 2011'de mezun oldum).
    İşletme okuyorum, ikinci sınıfım fakat memnun olmadığım için bırakmaya karar verdim. Ailemin hala haberi yok sınava girdiğimden. Yıl boyu derslere girmeyip gizlice sınava hazırlandım.

Sonuç: Pişman değilim. İyi ki korkmamışım ve denemişim.
  • Bence deneme hocam.Cunku cok yipratir insani.Eger kaldirabilirim diyorsan ve ailen izin veriyorsa dene derim.Ama seneye simdikinden daha iyi yapacaginin veya sinav esnasinda bi sikinti yasamayacaginin garantisi yok.En kotu gir bi uniye hazirlikta calis.

• quote:

Orijinalden alıntı: GuardianofGotham

Bence deneme hocam.Cunku cok yipratir insani.Eger kaldirabilirim diyorsan ve ailen izin veriyorsa dene derim.Ama seneye simdikinden daha iyi yapacaginin veya sinav esnasinda bi sikinti yasamayacaginin garantisi yok.En kotu gir bi uniye hazirlikta calis.

Aynen kardesim kafamdaki plan o. Hazırlıktayken calısmayı düsünüyorum. Tesekkurler önerin icin

• quote:

Orijinalden alıntı: blnmynx

Totalde beşinci girişim (Liseden 2011'de mezun oldum).
    İşletme okuyorum, ikinci sınıfım fakat memnun olmadığım için bırakmaya karar verdim. Ailemin hala haberi yok sınava girdiğimden. Yıl boyu derslere girmeyip gizlice sınava hazırlandım.

Sonuç: Pişman değilim. İyi ki korkmamışım ve denemişim.

Azmini takdir ediyorum. İcinde bulunduğum icin kolay bisey olmadığını biliyorum bu durumun. Hele ki ailenden gizli emek vermissin bu ise. Benim de düsüncem kimsenin haberi olmadan kendimce calısmak. Umarım istediğin yere gelebilirsin. Sansın bol olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: badwolf_

Hocam sınava 4. Kez gireceksen bence bu yıl bi tercih yapıp seneye öyle hazırlan derim. Ben de seneye 4. Kez giricem ama üniversitede okuyorum,kendini garantiye alırsan hem daha rahat kafayla girersin hem de aksilik olursa açıkta kalmazsın

Hazırlık okurken calısma düsüncesi mantıklıdır sanırım. Üniversite öğrencisi olarak bu konuda da fikrin önemli kardesim

• famousx F kullanıcısına yanıt
    Hazırlık okurken çalışman daha rahat olur tercih yaparken mutlaka hazırlık olup olmadığı öğrenerek yap. Ben hazırlık okumadım şimdi 2. sınıfa geçtim bölümüm sıkı çalışma gerektiriyor onun için okul dersleriyle birlikte ygs lys çalışmak zor oluyor.
    Ayrıca tercih yaparken sınavı kazanamasan da severek devam edebileceğin veya okul içinde başka bölümlere geçiş yapabileceğin türden bir bölüm seç. Aksi bir duruma karşı B planın olsun yani.
  • badwolf_ B kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler önerin icin kardesim, kolay gelsin

• heralde seni en iyi ben anlarm çünkü 4. yılım bitti Allahın izniyle. başaracağna inanıosan, kendinde ilerleme görüosan son bi kez şansnı dene derm. ilk yıl tıpı kazananlar 6 yılda bitirmio çoğu ama çok emek verenler sınfta kalmadan bitirio. bence kendini bi dinle gücün hala varsa. kal. 40 yılda 2 yıl kayıp değil..
  • Saglam psikoloji gerektiren bir karar bence cok iyi dusunulmeli.

• Tercihini olumlu veya olumsuz yapsan da cidden zor iş, Allah kolaylık versin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.