Şimdi Ara

4 SENE İNEGOLDE NASIL GEÇER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Himm olabilir kardesim benim gitme firsatim olmadi hic, suriyeliler heryerdeeee.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurx_x

Dogru söylüyosun arkadas ortami iyi olduktan sonra sıkıntı olmaz

Bir de bursa merkeze giden minibüsler 7 liraydı en son.Bursada yapacak şey çok.Hayırlı olsun şimdiden okulun.
  • bende doğma büyüme inegöllüyüm 20 yıl yaşadım şuan üni için denizlideyim

kardeşim tek cümle HAYATININ HATASINI YAPMIŞSIN
    çünki inegöl üni okumak için bir yer değil kampüs denilen yer 2 binadan ibaret uzakta biryer fotoğraflara bakıp aldanma
    her köşebaşı apaçi kekolar tespih sallayanlar şort giydiğin için ters ters bakan insanlar
    yani ben sana şöyle söyliyim bi şehir düşünki %80 85i şerefsiz haysiyetsiz serseri 5 para etmez insanlar
    ara tatilde inegöle geldiğimde kulağımda küpe vardı laf atmayan mı dersin erkeklik sorgulamayan mı yani çok rahat kavga çıkabilio
    denizliye gittim vallahi bi nefes aldım ya gelişmiş şehir olunca farkediyo ne apaçi gördüm ne kürt
    bunlar inegölde dolu

ayrıca yukarda arkadaşlar hep iyimser yazmış dedim ulan ben 20 yıl farklı yerde mi yaşadım
    dost acı söyler sen beni dinle 4 sene burda üniversite için kalırsan o 4 sene sanki ilkokul da okuyomusun gbi gelir

• Yazdıklarınız harfi hafine doğru ama önce güzel taraflarından bahsetmek lazım. Arkadaş 4 yıl geçiricek orda. Zamanla kötü taraflarını öğrenicek Ben bi sene daha katlanıcam buralara mezuna kaldım maalesef. İnşallah seneye bende kaçıyorum burdan
  • Kalabalık bir metrolpolde olmaktansa sessiz bir ortamda olmayı tercih et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agaçe

Yazdıklarınız harfi hafine doğru ama önce güzel taraflarından bahsetmek lazım. Arkadaş 4 yıl geçiricek orda. Zamanla kötü taraflarını öğrenicek Ben bi sene daha katlanıcam buralara mezuna kaldım maalesef. İnşallah seneye bende kaçıyorum burdan

hangi liseden
  • İnegol gibi bir yerde ogrencilik olmaz ancak 60 yasindan sonra emeklilik hayati yasani

Bandirma muhabbeti gecmis,bandirma balikesir nerkezden de inegolden dw,manisadan da yalovadan da guzel bir yer hem akici hem modern insanlar tam ogrenci yer kucuk ama canli istanbula denizden 2 saat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 2 Ağustos 2015; 14:22:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ODUNUN BAŞKENTİ

fsm ve görükleye en ters yerdesin 1 saat sürer hatta daha fazla

• agaçe A kullanıcısına yanıt
    Hocam aklima iyi pek bi yani gelmiyo
    Simdiden kolay gelsin arkadasa
    Insallah istedigin yere gidersin sende kurtul buralardan

• quote:

Orijinalden alıntı: naysırdaysır

quote:

Yazdıklarınız harfi hafine doğru ama önce güzel taraflarından bahsetmek lazım. Arkadaş 4 yıl geçiricek orda. Zamanla kötü taraflarını öğrenicek Ben bi sene daha katlanıcam buralara mezuna kaldım maalesef. İnşallah seneye bende kaçıyorum burdan

hangi liseden

Zekikonukoğlu aöl. Sizin nerden

• İnşallah hocam

• Berbat havası var gidince nefes alamıyorum

• ilk secenek baska uniye gecis dusun.ikinci secenek kafa dengi ev ark.i bul eve cik.uni dedigin hep yurtta gecmez.ayrica evin merkezi yerlerde olsun ugur market vb civari.devaminda tutucu gibi gorunsede her halt doner orada yasamis biri olarak tecrubeyle sabittir.yildiz loknatasinda ara ara asci tabagi yaptir ogunlerini orda yersin.sonra araba kiralayin haftasonlari bursaya eskosehire ist.a gidin.kiz arkadas konusunda sikinti yasamazsin yetenegine kalmis.yerli halkindan da cevre edinebilirsin tabiki ama ben pek tercih etmedim.ot ve bisiklet kullaniminin en yuksek oldugu ilcemizdir.bana mahalle adi sorsan belki bilmem 2 sene kaldim ve ayrildim.hayatim is ve ev birde gece arkadas ortamlariyla gecti.takilmalik yer tavsiye edemeyecegim.yemekleri guzeldir.uni dedigin ortam kurmakla okunur.4 yilin sadece 6 ayi ders calisirsin o da vize final toplamidir.benden sana tavsiye cok guzel kalender kiz arkadaslar edineceksen yerlisinden okuyan degilde calisan kesimden yana tercih etmelisin hem comez degildirler hemde sana sorun cikarmazlar. Yolda cok keko gorebilirsin sen var yoluna git. Seviyeni koru.inegol bana tecrubeler katmistir.sansin bol olsun.imla hatalari icin kusura bakma.telefondan bu kadar oluyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: naysırdaysır

quote:

hangi liseden

Zekikonukoğlu aöl. Sizin nerden

Yunus emre

• 4. sene iyimser bir süre.
  • Bursada bile gecmez 4 yil.
  • Gecmez :))

• Tercihi sen yapmadınmı.zaman geçirilicek yer yazsaydın madem

• En iyisi bu 4 sene bol bol kendini geliştirmeye bak. Yapıcak fazla birşey yok çünkü
  • Bosnia kullanıcısına yanıt
    bunu yazmaya geldim gidiyorum ulan
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.