Şimdi Ara

4 senedir oynamayan biri nasıl gelişir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, 4 senedir oynamıyorum bu oyunu. Bu yaz tekrar başladım, 9 dereceli ve 4 - 5 de normal oyun oynadım. 6 dereceliyi kazandım, Demir 2 deyim şu an. Bıraktığım zaman Bronz V'te kötü bir durumdaydım, muhtemelen o yüzden en altta başladım.
    Sorunum şu, her ne kadar pratik anlamda uyum sağlasam da oyun bilgim zayıf. Birçok yerde oyuna yabancı kalıyorum. Oyunu bırakmadan önce çok riskli bir oyunum vardı, şimdi de temkinli oynayayım derken gelişemiyorum. Botta olmadığım sürece diğerlerine uyum sağlayamıyorum. Adc olursam da çok ekstrem işler yapamıyorum, sadece ayak uydurabiliyorum. Ne demek bu, en fazla 2 - 3 kez ölüyorum, 8 - 9 kill, 10+ da asistim oluyor. İyi bir performans değil ama göze de batmıyor. Oyuna katkı sağladığımı düşündüğüm tek oyun Morgana ile sup oynadığım maçtı ve en zevk aldığım da oydu.
    Rünler kafamı karıştırıyor. Ne alacağımı bilemiyorum hala.
    İtem konusuna hiç girmeyelim.
    Meta nedir, hangi şampiyon revaçta hangisi oynannayacak kadar kötü bilmiyorum. Adc oynuyorum genelde, Varus, Kalista, Jinx, Sivir, Lucian oynuyorum. Bir de ne yasaklamalıyım, liglere göre nasıl değişir bilemiyorum. Demirde zed yasuo master falan yasaklanıyor, arada trundle karthus falan yasaklıyorlar. Ben kayna gıcık olduğum için onu yasaklıyorum. Bizim takımdaki dariusun 5 kişiyle vsye girip 3 ünü 4ünü almasını gördükten sonra karşıya darius gelmesin diye dua etmeye başladım.
    Normal oyun demeyin bana çünkü oyunlar aşırı ciddiyetsiz. Ben bıraktığımda böyle değildi. Sup alınmadı diye kavga çıkardı en alt ligde bile. Şimdi kimsenin umrunda değil. Normal maçlar antrenman havasında geçiyor. O yüzden dereceli giriyorum. Aşırı lig atlama hırsım yok, gümüş altın arası takılayım yeter.
    Ha bi de Quinnle adc oynasam taşlarlar mı? Oyunu bırakmadan önce açık ara favorim ve en iyi oynadığım karakterdi. 2 kere Karthus adcyi gördükten sonra bir şy denmez diye düşündüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rünler için blitz kullan , meta için pro ligi takip et ne oynanıyorsa o güçlüdür mesela şu an topta maymun alan iş yapıyor. Aatrox alan kaybediyor. Gidip aatrox alma vs... Adc oynuyorsan Aphelios öğren.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Pro arenada ne oynanıyorsa o güçlüdür"den ziyade, neyin neden güçlü olduğunu özümseyebilirsen, daha faydalı olur. Pro arenada her oynananı solo ranked'a taşıyamazsın nihayetinde.

Meta şampiyonlarını alınca %50 hasar artışı falan gelmiyor çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruella -- 30 Temmuz 2020; 11:34:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Rünler için blitz kullan , meta için pro ligi takip et ne oynanıyorsa o güçlüdür mesela şu an topta maymun alan iş yapıyor. Aatrox alan kaybediyor. Gidip aatrox alma vs... Adc oynuyorsan Aphelios öğren.
    Pro lig metası ile soloq metası aynı değil ki
  • patatessiz patso kullanıcısına yanıt
    Yeni meta pro ligde oynanan maçlarda bir süre sonra geliyor ama oynadığımız metalarla sürenin bir kısmı pro ligle eş zamanlıda oynanıyor diye biliyorum.

Ben kısaca yazıyorum çok üstelemeden pro ligi takip et derken maçları izleden daha çok oradaki oyuncuların yaptığı katıldığı twitch yayınları maç geçmişleri neler oynamışlar buildleri nedir. Daha detaylı bir takip olduğunu yazmalıydım ama üşendim. Neyse ne oynayacağını bilmiyorsan bilen adamların neleri tercih ettiğine bak mantık basit yani her karakterin birbiri ile matchup vs lane hangisi kazanır hangisi tf daha iş yapar vs öğrenmek çok daha zor yapsaydı zaten burada sorulmazdı.

• Önerileriniz için çok teşekkürler ama sanırım benim bir süre daha pratikte tecrübe kazanmam lazım sanırım öncelikle. Demirde bile olsa uzun süredir oynamamamın etkisi hissediliyor. Tecrübe eksikliği yani. Bir de şöyl3 düşünüyorum, sanırım bu oyunda alt liglerde en önemsiz bölge alt bölge. Yani batırsanız bile diğer laneler kasmışsa kazanılıyor. O yüzden adc oynamaya karar verdim bundan sonra. Zaten eskiden oynadıklarımı da katarsam en çok adc oynamışımdır sanırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.