Şimdi Ara

4 senelik hayatımı zehir eden kızın hikayesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
2
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Liseye başladığım gün tabi daha henüz hiçbir şeyin farkında olamadığım ama hafiften işgillendiğim zamanlardı. İlk gün tabii laylay lom geçiyo. İnsan o neşeyle hareket ediyo. Yanıma bi kız oturdu. Nerden biliyim o güler yüzünün sevimli tavırlarının altında nasıl bi şeytan yattığını. Yanıma oturdu ben de arkadaş buldum diye sevindim safça. İştee herşey böyle başladı. Yavaşça birbirimize bağlandık. Sonra tabi bi kaç arkadaş daha edindik. Kızın adı Sude. Konuşa konuşa sınıftan farklı arkadaşlar edindi bu Sude onlardan biride Naz. Tabi Naz da bana Sümeyye diye bi kızı tanıştırdı. Birden Sude Naz'la daha yakın oldu ben Sümeyyeyle. İyi hoş, vakit geçiyo. Sonra büyükçe bi kavga ettik ve ben artık Sümeyyeyle konuşmamaya başladım ve hayatımın en berbat zamanları böylece başladı. Beni en arka sıraya tek başıma atıp önüme oturan canım arkadaşlarım Naz ve Sude, gerek kendi kendilerine eğlenmeleri, gerek hayatıma müdaheleleriyle 9. Sınıfı zehir ettiler. Nasıl mı ettiler şöyle. İlk olarak ben siyasetle çok içli dışlıyım o zamanlar baktım ki onlar aşırı dindar söylemiyim dedim bu durumu. Gizli gizli parti işleriyle ilgileniyorum. Bi gün bunlardan kaçtım çıkışta partiye gidiyordum, beni takip etmiş bu iki dingil. Bi sonraki gün okulda kenara çekip küçük çocuk gibi azarladılar. Bu sırada onlar da benden gizli ablalara gidiyorlarmış. Evet, bu kadar zıtmışız meğer 'en' yakın arkadaşlarımla. Neyse ben 9. sınıf olduğumdan yine de bunlardan kopamadım gizli gizli yine işlerimizi yürüttük. Sonra geldik 10. sınıfa, sınıflar karıştırıldı. Ben bunlardan ayrı bi sınıfa düşmüştüm. Hay aklıma tüküreyim bi ton uğraşıp kendimi onların sınıfına aldırdım veee hayatımın en ama en berbat insanlarıyla karşılaşacağım o salak sınıfa gittim. Evet şuan o sınıfta olmasaydım bazı kişilerle de belki hiç tanışamayacaktım da yine de değer miydi o çektiklerime?

2. Bölüm: Yeni bir sınıf, yeni bir süreç[/size=2]
    Ben dokuzuncu sınıfın yazında neredeyse 15 kilo verdim. İyi hoş çok neşeliydim okula giderken. Daha okulun ilk gününden bu Sude çıldırdı bu kadar zayıflamış olmama. Sonrasında yeni sınıfımızla tanışma zamanı geldi. Çok kafa dengi insanlar vardı hatta bi tanesi ilkokuldan tanıdığım bi arkadaşımdı. Sude ve Naz hemen arkadaş edinmişlerdi bense geçen sene de aynı sınıfta olduğum bi çocukla yanyana oturup bu yeni sınıfa çok ilişmemeyi tercih etmiştim. Çocuğun adı Bayram'dı. Biz Bayram'la baya muhabbet ederdik, koyu sağcı olmak dışında çok iyi bi insandı. Ama Sude'lerin yeni arkadaşı Emir ve Umut sürekli Bayram ve benim aramda bir şey olduğunu söyleyip bizle alay ederlerdi. Tabi ben Emir'i tatlı bir kişilik sandığımdan güler geçerdim. Bu dönem benim okulda çok aktif olduğum bi dönemdi. Bi yandan yeni makinemle sürekli fotoğraf çekiyordum bi yandan her gösteride yan flüt çalıyordum. Birden okulda beni tanıyan insan sayısı artmıştı. Tabi faceden ekleyenler mi dersin, okulda konuşanlar mı dersin hafiften hoşlanıyodum göz önünde olmaktan. Hatta bi dönem herkesten gizlediğim belki de şu güne kadar bulabileceğim en iyi insanı bulup iki ay kadar çıkmıştım. Ve buldulum çocuk ateist olduğundan bunu 'en' yakın arkadaşlarım olan Sude ve Naz'a söyleyememiştim. Ben gizli sevgilimle uzaktan uzaktan ilişkimi yürütürken facebookta fake bi hesap ortaya çıktı. Herkese küfürlü mesajlar atan bi hesap. Neyse o sırada Sude bi çocukla konuşuyo bu fake hesabı bulmak adı altında resmen konuşmuşlar çocukla, bize anlatıyo Sude bunu gerine gerine. Bi saat sonra aynı çocuk bana da yazdı. Konuştuk konuştuk. Bi baktım resmen muhabbet ediyoruz. Sonra öğrendim ki biz bu çocukla aynı otobüsle okula gidiyormuşuz meğersem. İşte sorun burda başlamıştı. Benim mutlu olmamı çekemeyen 'canım' arkadaşım Sude o otobüs yolculuklarını bana zehir etmeye başladı. İşte benim şanssızlığım ki ben Sude'yle de aynı otobüsteydim. Biz bu çocukla, bu arada adı Mehmet'ti çocuğun, baya baya konuşuyorduk Mehmet'le. Bi yandan da vicdan azabı çekiyordum. Benim bi sevgilim vardı. Ama sevgiimle de görüşemiyduk. Evet çok inekti sevgilim. Daha 10. sınıftaydık ama deli gibi ders çalışırdı. İyice sanallaşmıştı ilişkimiz. Ben de git gide Mehmetle yakınlaşıyorum. Mehmet yavaş yavaş otobüste benle sohbet etmeye başladı. Sonra bi baktım Sude bizim konuşmamızı istemiyo. Otobüsten inip bi yerlere gitmeye zorluyo filan, mal işte ne beklersin ki. Dönemin sonuna doğru bi gece Mehmet beni çağırdı sana bişey söyliycem diye. Tabi ki ne söyleyeceğini biliyordum ama anlamamış gibi yaptım. Öte yandan da benim haaala bi sevgilim vardı ama çocukla resmen konuşmuyoduk, sürekli kızıyodum ama cevap bile vermiyodu. Gittim çocuğun yanına bi yandan boş karanlık Kadıköy sokakları ve çiseleyen kar, bi yanda Mehmet o kadar güzel sözler söylüyor... O kadar zorlanarak reddettim ki çocuğu. Mehmet'te yanımda ağlamamak için zor tuttu kendini. Ben bu güzel anlarımı, bu özel anlarımı her ayrıntısına kadar Sude'ye anlatıyordum. Niye bu özel anlarına o sarı çiyanı dahil edersin ki... Mehmeti iki hafta boyunca oyaladım bu sırada sevgilimden ayrıldım. Ve Mehmet tam benden ümidi kesmek üzereyken konuşup bu sefer ben teklif ettim ona beraber olmayı, kabul etti. Güzeldi.. Öyle sanmıştım. Ama asıl kabus şimdi başlıyordu.

3. Bölüm: Toplu bir ilişkiydi bizimki[/size=2]
    Evet Mehmet'le mutluyduk. Ama sadece biz yoktuk. Ben, Sude, Mehmet, Emir ve Naz. Tam anlamıyla toplu ilişkiydi. Mehmet'le olan her konuşmamı Sude düzenliyor Naz yorum yapıyor, Emir bizim herşeyimizi Mehmete yetiştiriyordu. Siz düşünün cümbüşü. Böyle böyle geçirdik bi dönemi. Bizim ilk ayımız bitti Mehmetle sonra biz biraz yakınlaştık. Tabii biliyordum Sude ve Naz bu duruma çıldırır, anlatmadım ben de. Bi dönem gizli gizli bazı şeyleri yürütmeye çalıştım. Aslında yaptığım yanlış değildi, olması gereken buydu. Nerden biliyim ben telefonumu karıştrıp konuşmalarımızı okuduklarını. Bi gün Mehmet'e şaka yapıp özel bi mesaj atmıştım. Sen git benim arkamdan bu mesajı oku, hemen Emir'e söyle Emir gitsin Mehmet'e tüm erkeklerin içinde bu kız sana böyle bi mesaj attı mı diye sor. Mehmet de hiç yalan söyleyemez, evet demiş. Emir de Sude'ye gidip mesajların doğru olduğunu söylemiş. Sude geldi ve ağzıma..... Evet yapmadığını bırakmadı. Bide gelmiş diyo ki "sen bizden öpüştüğünüzü gizliyosun ama onu da biliyoruz, bu gidiş gidiş değil. Bize niye yalan söylüyosun?" gibi benim yumuşattığım bi ton laf etti. Aşırı büyük bi kavga ettik. Sonra ben eve gittim akşam faceden Emir ben sevgilim ve Sude'nin dahil edildiği bir gruptan mesaj geldi (yine topluyuz). Sude bi başladı sen şöylesin de böylesinde benim böyle bi arkadaşım olamaz da, *rospusun sen. Görmek isteyorum seni filan falan diyo. Bende sinirlendim. Küstük. Nasıl barıştık sonrasında hatırlamıyorum ama lanet olsun barıştığım güne.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İbretlik hikaye ccc

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumayın ömrünüzdn sene gitmesin.
  • zebani

• Csb mi

• E kız sana yapmadığını bırakmamış sen hala onunla görüşmeye devam ediyorsun,ilişkiyi kesip yeni arkadaşlar edincektin,geçmiş olsun.
  • Anan ve bacından başka Hiç bir kız ne fazladan bir değer ne de saygıyı hakeder gün gelir severek aldığın hanımın bile k.çına tekmeyi basar tavrını koy cıvıma.(Metini okumadım başlıktan belli bir sidikli için çırpınış baştan aşağı saçmalık ;))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TornadoATX

Anan ve bacından başka Hiç bir kız ne fazladan bir değer ne de saygıyı hakeder gün gelir severek aldığın hanımın bile k.çına tekmeyi basar tavrını koy cıvıma.(Metini okumadım başlıktan belli bir sidikli için çırpınış baştan aşağı saçmalık ;))

Keşke biraz okusaydın da arkadaşın kız olduğunu anlasaydın.

• Fake and gay

• Hayatın neden 4 senelik qnq

• quote:

Orijinalden alıntı: Hugh Laurie

quote:

Orijinalden alıntı: TornadoATX

Anan ve bacından başka Hiç bir kız ne fazladan bir değer ne de saygıyı hakeder gün gelir severek aldığın hanımın bile k.çına tekmeyi basar tavrını koy cıvıma.(Metini okumadım başlıktan belli bir sidikli için çırpınış baştan aşağı saçmalık ;))

Keşke biraz okusaydın da arkadaşın kız olduğunu anlasaydın.

Sende ne dediğimi anlasaydında öyle mesaj atsaydın ben bu metin için yazmadım geneli için yazdım bi daha okuduğun bir şeyde ne anlatmak istendiğine bak cımbızla kelime ayıklama ;)

• PORTOSS. kullanıcısına yanıt
    Ben de onu yayınladıktan sonra fark ettim

• Zebanisi var mı bu hikayenin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.