Şimdi Ara

4 senelik sevgilim (Ayrılıyoruz) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
2.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üniversitenin bitmesine daha 2 yıl var hocam.Bunun için çok erken ve şuan hiç zamanı değil bence.
  • Değmez hocam o kız için. Arkadaşlar ne güzel açıklamış, kız macera arıyor. Kız gidince kendine başka birini bul. Sevemem diyorsanda, takıl ne bileyim kafa dağıt. Denemeye çalış yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneryilmazer

Bence bitmesi hayrına kız kaç yaşında bilmiyorum ama düşünsene böyle diyebilen biriyle( aşık değilim sıkıldım senle gelecek düşünemiyorum dayanamazsam dönerim felan) sen bir gelecek düşünüyormusun. Sana garanti veriyorum 6 ay yalnız kalırsan, 1-2 ay dişini sık biraz kendini toparlar gibi olunca başka birini bul daha aklı başında biri 6 ay bile sürmeyecek derdin.

Zaten ayrılık döneminde kendimi toparlamak üzere iken biri çıkmıştı karşıma.Tam onunla olacak derken bir mesaj ve tekrar yeniden başa döndüm.
  • Bunları söyleme cesati varsa seven bir insanın karşısında yarın bir gün döndüğünde yüzüstü bırakacak kadar da cesati olur.
  • Kızlar çok farklılar, dediği şeyler bizim için çok ağır şeyler ama onlar için basit. Ne demek 4 yıldan sonra seninle bir gelecek düşünmüyorum. Düşüneceksin 4 yılını vermişsin sen ona. Dostum bende zamanında çok kaybettim ve farkına çoktan vardım. İpleri kızın eline vermeyeceksin, verirsen bitersin. Zeytinyağı gibi üste çıkıyor demişsin ki o benim başımada geldi çok kötü birşey. Kız arkadaşım her kavgada bir şekilde haksızda olsa haklı çıkıyordu yine özür dileyen ben oluyordum. Bu bir yetenek deyip sırıtıyodu bide Ama gerçekten yetenek o yüzden bu yeteneğine izin vermeyeceksin. Demem o ki biraz sert, biraz değişik olacaksın nasıl desem yani her istediği hemen olmayacak. Seni elinde hissetmeyecek anlatabiliyor muyum ? Ayrılığı bilirim 2-3 ay insan kendine gelemiyor ama tam olarak bitmemiş. Bitmemesi için uğraş 4 yıl az değil. Ama baktın ki artık elbet bitecek, gideri kalmadı daha fazla, kesinlikle ilişkiyi sen bitir. Sen bitirirsen o bitiremez

• quote:

Orijinalden alıntı: DaveJones

quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

quote:

Hayır hocam.Ben yalnız yaşıyorum.Ancak evlenmeden önce belirli bir noktadan sonra pek sıcak bakmıyorum bu tarz şeylere.Olur da ayrılırsak diye cinsel açıdan yaklaşmadım pek.Daha doğrusu böyle bir ihtiyacım olmadı.İstediğim zaman yaşayabildiğim bir şey olduğundan.

sebep bu olabilir diye düşünüyorum hocam. kız kendini tamamen verememiş gibi hissediyor kendini. onu cinsel yönden de önemsediginizi gösterseniz ve ona saygı duyarsanız size güveni artar. bir süre sonra seninle konuşurken özel konularindan bahsedince kendini çok rahat hissedecek ve kendini tamamen sana ait hissedecektir. ama tekrar söylüyorum cinsel munasebet değil kastettiğim. sadece ona dokun. umarım ne demek istediğimi anlamışsindir. psikanalizde de bu böyle geçer zaten. neyse olayın bilimsel yönüne inmek istemiyorum.

Anladım ne demek istediğiniz ancak o konuda bir sıkıntı yok.4 sene olmuş hiç bir şey paylaşılmadı değil ancak hep belirli bir noktada sınır koyduk.Bu zaten 2 miz arasında alınan bir karardı ve buna uyduk.

o zaman gitmesine izin ver ama giderken ona asla açamayacagi bir kapıyı kapatacağını söyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha 18'indeyken sevgili olmuşsunuz. Bence bir kızın kişiliği 18 yaşından itibaren değişiyordur. Belki aşık olduğunu sandığın kız o gibi gözükse de belki o değildir.
    Ben de yaşadım. Maalesef kız milletine akıl sır erdirilemiyor.
    Ne kadar duyarlı olsan da, ne kadar anlayışlı olsan da yetmiyor. Bizim ilişkimiz acayip derecede açıktı. Yani hatalarımızı birbirimize anlatır, sorunlarımızı paylaşırdık. Sonra nolduysa birden soğuyuverdi.
    Demek istediğim maalesef elinde değil. Kızlar çünkü hep daha iyisini, daha farklısını isterler. Yeni şeyler arar. Kendini ne kadar yenilikçi ve farklı hissetsen de hep senden farklıları da vardır. O yüzden benim tavsiyem bırak gitsin. Bugün bunu diyenle yarın hayatını birleştiremezsin. 4 sene olmuş sonuçta ilerisi evlilik bunun. Bugün böyle konuşan bundan 30 sene sonra nasıl konuşur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper

Daha 18'indeyken sevgili olmuşsunuz. Bence bir kızın kişiliği 18 yaşından itibaren değişiyordur. Belki aşık olduğunu sandığın kız o gibi gözükse de belki o değildir.
    Ben de yaşadım. Maalesef kız milletine akıl sır erdirilemiyor.
    Ne kadar duyarlı olsan da, ne kadar anlayışlı olsan da yetmiyor. Bizim ilişkimiz acayip derecede açıktı. Yani hatalarımızı birbirimize anlatır, sorunlarımızı paylaşırdık. Sonra nolduysa birden soğuyuverdi.
    Demek istediğim maalesef elinde değil. Kızlar çünkü hep daha iyisini, daha farklısını isterler. Yeni şeyler arar. Kendini ne kadar yenilikçi ve farklı hissetsen de hep senden farklıları da vardır. O yüzden benim tavsiyem bırak gitsin. Bugün bunu diyenle yarın hayatını birleştiremezsin. 4 sene olmuş sonuçta ilerisi evlilik bunun. Bugün böyle konuşan bundan 30 sene sonra nasıl konuşur?

Haklısın hocam.Aynı olay dedem ve babaannem örneğinde var.Dedem çevresi tarafından çok sayılan,sevilen,saygı duyulan biriydi.Ancak babaanem ne istediyse hep elde etti.Hatta rahmetlinin bir sözü var anneme:Baştan bütün isteklerini yaptım bu saatten sonra değiştiremem diye.Rahmetli ye bu konuda hayat zindan olmuştu.Canlı canlı görüyordum.Sanırım bu ilişki evlilikle biterse başıma aynı şey gelecek.

• Kız milleti abi gerçekten arkadaşlar çok doğru söylemiş benim anlamadığım bir insan nasıl bir anda 4 seneyi kenara atabilir. Nasıl yani. 5 ay oluyor ayrılalı 1.5 senelik ilişkim bitti benimde.. anlayamadığım konu o sadece kız milleti denen birşey gerçekten var bunu tecrübe ettim hocam birde ablamın bir lafı var bu konuda Allah hani gerçekten biliyor. belki böyle olması gerekiyor belki ileride seni daha mutlu edicek ne biliyim aşık olucağın evleniceğin kız çıkıcak karşına. Ben bu konuda bana böyle diyince diyordumki ben ondan başkasını istemiyorum ki.. o olsun yeter tekrar hayatımda diye.. ama öyle işte bazı şeyleri zorla yaptıramıyorsun çok üzüldüm 5 ay oldu hala içimde sızıdır ama yapıcak birşey yok. o bitirmeden sen bitir ilerde daha fazla üzülmeden... zor ama bunu yap çocuk oyuncağı değil 4 senelik hayatını verdiğin birinin sana böyle demesi.
  • Kesin olarak bitti arkadaşlar.İçimde büyük bir sızı var.Canım oldukça yanıyor ama yapacak bir şey yok.Cumartesi vedalaşacağız ve sonsuza kadar yok artık hayatımda.
  • 3 ay önce bende 2 yıllık kız arkadasımdan ayrılmıştım , daha doğrusu terkedilmiştim. Yapamam , edemem gibi gözüküyodu ruh gibi dolaştım belli süre şimdi gerçekten gayet iyiyim. Unutamam filan deme , unutuluyor. Az değil tabi 4 sene geçmiş. Ama yapmak zorundasın , cumartesi günü belki görüştüğünüzde bişeyler olur
  • quote:

Kesin olarak bitti arkadaşlar.İçimde büyük bir sızı var.Canım oldukça yanıyor ama yapacak bir şey yok.Cumartesi vedalaşacağız ve sonsuza kadar yok artık hayatımda.

Bak bu zor olacak senin icin. Ama ne yap et kendi yolunu ciz. Bunun icin elinden geleni de yap. Ağla bagir duvarlara vur acini yasa. Yasa ve unut.

• Önlerden

Arap şükrü - ayrılacağım youtube dan aç dinle için açılsın.

Edit:

Aşk meşk hikaye arkadaş halamı acı çekenler var ? Güvenmeyin , kaptırmayın şu kız milletine kendinizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Önder -- 30 Mayıs 2013; 0:04:08 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: caneryilmazer

Bence bitmesi hayrına kız kaç yaşında bilmiyorum ama düşünsene böyle diyebilen biriyle( aşık değilim sıkıldım senle gelecek düşünemiyorum dayanamazsam dönerim felan) sen bir gelecek düşünüyormusun. Sana garanti veriyorum 6 ay yalnız kalırsan, 1-2 ay dişini sık biraz kendini toparlar gibi olunca başka birini bul daha aklı başında biri 6 ay bile sürmeyecek derdin.

Zaten ayrılık döneminde kendimi toparlamak üzere iken biri çıkmıştı karşıma.Tam onunla olacak derken bir mesaj ve tekrar yeniden başa döndüm.

Bence iyi olmuş, belki hayır deseydin ona ve o kızla devam etseydin aklında belki acaba onla olsamıydım soruları olacak hep ve üzülecektin neden kabul etmedim diye. Şimdi acaba demek için birşeyin kalmadı sen herşeyi yaptın o kadar belli ki ondan sana hayır gelmeyeceği kafanda sorularda kalmaz acabalar olmaz. Kafan rahat yeni ilişkinde mutluluğu kovalarsın. Hayat böyledir işte umarım hakkında hayırlısı olmuştur.

• Gecmıs olsun dostum bosver takma boylesı daha ıyı olmus sımdı boyle konusan kız evlenınce neler neler der sen daha ıyılerıne layıksın takma :D

• Aynı durumdan bende müzdaribim... Tıpkısının aynısı sadece yaşlar ve ilişki süresi değişik.Ne yapcam bilmiyorum...

• Eğer barışsanız bile ilerde daha büyük problemler olabilir. Bence en hayırlısı olmuş. Anladığım kadarıyla kız kendisiyle biraz çelişkili birisi sanırım
  • yol ver evlat aynı durumu bende yaşadım 4,5 yıllık sevgilim öyle bir aldattı ki anlatsam şaftınız kayar. bu kız ki 3 ay önceye kadar her gece uyanıp beni arardı nolur beni bırakma die şimdide biz farklı kişilikleriz uyuşamıorz falan diyor bana ulan 4,5 yıldamı kafana donk etti diyorm ama anlamıolar ki şimdi degil ama ilerde çok pişman olacak biliyorum senin durumda böyle olacak ama sen yoluna bak . bu kızlar yokmu hepsi birbirini gaza getirip götlerini kaldırıolar olan bize oluo.
    NOT: Sakın kızın peşine düşmek gibi bi hata yapma bittiği an tek bir mesaj bile atma ne kadar zor olursa olsun sakın yoksa iyice değer kaybedersin başıma geldiğinden söylüyorum o sana birgün mutlaka ulaşacak kafanı yorma ama sakın mesaj atayım arayayım falan deme buda benden sana tavsiye

Yaram depreşti yazdıkça yazasım geldi kusura bakmayın valla emin ol çok zor günler yaşıcaksın ama ben anlatsam yaşadıklarımı taş dayanmaz o kadar diyorm canımdan çok sevdiğim kız, hayallerimden vazgeçtim o istemiyor die erasmusa gitmedim daha niceleri ki annesi kardeşi beni çok seviyordu düşün herşey 10 numaraydı beni gitti kendinden 14 yaş büyük biriyle aldattı inanasın gelmiyor memlekete gönderiyorum die adamın yanına yolluyormusum bu nasıl bir acıdır kimse bilemez ama işte sevince insan kör oluyor. ben büyük bir kaza geçirdim ve o anda ilk aklıma gelen onu son kez görmekti o anda ölümle burun buruna geldiğimde bile ilk aklımda o vardı o kadar seviyordum onu ama karşılığı noldu bir hiç. Bhanesi romantik degilmisim falan fıstık çıkar yolu aramış falan filan bu kız milletine iki çiçek iki para gösterecen olay tamam ben onu anladım valla 4,5 yılı bir anda sattı geçti sende hiç acıma arayıp sorma arkanada bakma sakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssarunass -- 30 Mayıs 2013; 1:06:43 >

• belki dönerim dediği anda sen bitirecektin kardeşim. Yani ''senden ayrılayım, iyisini bulamazsam boş kalmıyım yine sana dönerim'' demektir bu.
    en kısa zamanda sen bitir bence. devam etse bile sağlıklı olmaz.
  • Je n ai pas lu cest tres longue je veux une court version a grace de ca je peux gaigner quelque minutes

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.