Şimdi Ara

4 senelik sevgilim (Ayrılıyoruz) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
2.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: caneryilmazer

quote:

Orijinalden alıntı: DaveJones

quote:

Orijinalden alıntı: caneryilmazer

Bence bitmesi hayrına kız kaç yaşında bilmiyorum ama düşünsene böyle diyebilen biriyle( aşık değilim sıkıldım senle gelecek düşünemiyorum dayanamazsam dönerim felan) sen bir gelecek düşünüyormusun. Sana garanti veriyorum 6 ay yalnız kalırsan, 1-2 ay dişini sık biraz kendini toparlar gibi olunca başka birini bul daha aklı başında biri 6 ay bile sürmeyecek derdin.

Zaten ayrılık döneminde kendimi toparlamak üzere iken biri çıkmıştı karşıma.Tam onunla olacak derken bir mesaj ve tekrar yeniden başa döndüm.

Bence iyi olmuş, belki hayır deseydin ona ve o kızla devam etseydin aklında belki acaba onla olsamıydım soruları olacak hep ve üzülecektin neden kabul etmedim diye. Şimdi acaba demek için birşeyin kalmadı sen herşeyi yaptın o kadar belli ki ondan sana hayır gelmeyeceği kafanda sorularda kalmaz acabalar olmaz. Kafan rahat yeni ilişkinde mutluluğu kovalarsın. Hayat böyledir işte umarım hakkında hayırlısı olmuştur.

Aynen doğru diyorsunuz.Artık kafam da soru işareti yok.Elimden gelen her şeyi yaptım.Eski ayrılık dönemine göre çok çok iyiyim.Arkadaşlarım la buluştum gezdim,eğlendim.Yapacak bir şey kalmadı.Şimdiden eski hayatıma döneceğim.Ona bağlı haraket etmeyeceğim.Kendi dilediğim gibi yaşayacağım.

• büymüştür artık çoğu 21+ kadın gibi paralı güçlü kariyerli adam peşindedir seni şutlama evresindedir...
  • Bence senden sıkılmış üniversite hayatı diye boşa demiyorlar bahane başka birini bulmuştur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her bitiş yeni bir başlangıç, kız açık konuşmuş. Siz zorluyorsunuz ve yine siz üzüleceksiniz bu kafayla. Aşk yok diyor ya, sana olan duygularım yeterince kuvvetli değil diyor. Böyle bir insanla siz zaten devam etmek istememelisiniz. Ankara cehennem değil, üniversiteyi ailenizden uzak okumanız da iyi olmuş. Elbette ki çok zor, boru değil 4 yıl diyorsunuz ama sanmayın ki yaralar sarılmayacak... Durumu kabullenip zamana bırakmak gerekiyor!
  • Maddi acidan iyi durumdayiz o konuda bir sorun yok cok sukur.Ancak kariyer derseniz o konuda hala ogrenciyim sonucta bunu o kadar buyuk bir sorun olarak goremiyorum acikcasi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

Her bitiş yeni bir başlangıç, kız açık konuşmuş. Siz zorluyorsunuz ve yine siz üzüleceksiniz bu kafayla. Aşk yok diyor ya, sana olan duygularım yeterince kuvvetli değil diyor. Böyle bir insanla siz zaten devam etmek istememelisiniz. Ankara cehennem değil, üniversiteyi ailenizden uzak okumanız da iyi olmuş. Elbette ki çok zor, boru değil 4 yıl diyorsunuz ama sanmayın ki yaralar sarılmayacak... Durumu kabullenip zamana bırakmak gerekiyor!

Tespit dogru mesela birazdan onu havalimanina birakacagim.Zaten cumartesi vedalasicaktik ancak ben bugun istedim.Benim zorlamalarimla oldugunun farkindayim ancak uzadikca daha cok uzulecegim. biraz sonra onu son kez gorecegim.

• Hiç kafana takma. gelip geçiyor geçmişe de sövüyorsun. Biraz hasar alıyorsun belki ama unutup gidiyorsun.

Şunu tecrübe ettim ki Ankara nın kızlarına pek güven olmuyor.
  • Kız marslı galiba.Biz ayrı dünyaların insanlarıyız deyince aklıma o geldi.
  • oyle san yaş 24 se yaşıtların 24 ünde müdür olabiliyo eğer tembel çalışmak istemeyen bir tipin varsa aylakçıysan çoğu kadının en nefret ettiği şeydir ve ayrılmalar bu yüzden gerçekleşir! aileside bunu eli ekmek tutacak tipte değil diyodur kızda etkisinde kalıyodur ...sen burdaki liseli ergenlerin lafına bakma hayatın gerçekerini daha henüz görmediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Mayıs 2013; 13:07:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albert De Salvo

Kız marslı galiba.Biz ayrı dünyaların insanlarıyız deyince aklıma o geldi.

Onu henuz bende cozemedim hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

oyle san yaş 24 se yaşıtların 24 ünde müdür olabiliyo eğer tembel çalışmak istemeyen bir tipin varsa aylakçıysan çoğu kadının en nefret ettiği şeydir ve ayrılmalar bu yüzden gerçekleşir! aileside bunu eli ekmek tutacak tipte değil diyodur kızda etkisinde kalıyodur ...sen burdaki liseli ergenlerin lafına bakma hayatın gerçekerini daha henüz görmediler

Aylikci degilim caliskan biriyim en azindan isimiz konusunda memlekette oldugum her gun calisan biriyim.Ancak rahatliktan belki derslere gerrkn onemi gostermiyorum.okul bitincede babamin islerine devam edecegim hayirlisiyla.

• bırak inceldiği yerden kopsun, yoksa gün gelir en can alıcı yerinden kopar
  • bence hiç uğraşma, hepimiz geçtik bu dönemlerden, benim olmayan beni göremez mantığı ile yürü devam et yoluna, yokluğunu hissettir

içinde bir umut olmasın, direk yeni birini bul, zaman her şeyi gösterir,

unutma kadınlar her zaman serseri, fırlama, kimseyi takmayan, günlük yaşayan insanlardan hoşlanır, o tip insanlarda kadınlarla en fazla 1-2 haftasını geçirir
    efendi düzgün insanlar cazip gelmezler,

senden bir beklentisi kalmamış o yüzden sende kafandan sil ve bir daha görüşme, kafasında bitirmiş zaten, gidene kadar da kendini kullandırtma, yeni ve heyecan duyacağın birini bul, kaybeden de kaybettiğini anladığında kafasını duvarlara vurur (ama dönmezler, dönsede eskisi gibi olmaz)

bitmiş bitmiştir başlasa da biter

yaşım 33 tavsiyem bu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.