Şimdi Ara

4. Sezon, Asia server'ında Grift atacak arkadaş/lar arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Barbar paragon 300'üm. Tek başıma GR'de 34 e kadar çıkabildim. Artık doğru düzgün paragon da kasamıyorum. Tek başıma bir yere kadar oluyor.

• Asya server'ında ne işiniz var? Orada Çinli kızlar mı teklif ediyormuş?

Lag olur. Hadi lag çok olmayabilir de nem var nem.
  • Neden Asya serverı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte ben de o soruyu kendime soruyorum. Oyunu Mayıs'ta almıştım. Bir türlü Amerika ve Avrupa server'larına giremiyordum. Asya'yı denedim açıldı oyun. Öylece bilmeden karakter oluşturup oynamaya başlamıştım.

Ne yapacağımı da bilmiyorum.

Bu arada deli gibi lag oluyor...
  • Peki nem var mı?
  •  4. Sezon, Asia server'ında Grift atacak arkadaş/lar arıyorum

Karakterle birlikte server nasıl değiştirebilirim fikrin var mı?
  • Server değişmiyor bildiğim kadarıyla. Ticker açmayı denesene.

Ayrıca esbiriydi evet. Yazdıklarıma daha önce gülmüş olanlar gülmesin.

• Geçiş olmuyor. Asya serverında oynayanda ilk defa görüyorum, ilginç gerçekten :)

Bence devam edin kastıysanız, yeni sezonda europe da başlarsınız...
  • Bende diyorum niye oynayacak kişi bulamıyorum. :) Dediğim gibi oyunu ilk açtığım zaman connecting to battle.net 'ten öteye gitmiyordu Avrupa ve Amerika server'ları için. Neyse.
  • Merhaba, bence Avrupa'ya dönmeden evvel bir de Amerika sunucularını demenizde fayda var.
  • Bence yurdumuza Balkanlardan gelen soğuk hava dalgası ile gel, doğrudan dönme. Kültür karmaşası yaşamanı istemem.

Asya server'ına geçtin bir kere, dönüş yok. Onu Henri's Perquisition'ı yemeden önce düşünecektin.
  • Eğer şu an geçmeyi düşünürseniz ( sezon da yeni başladı sayılır) yardımcı olmaya çalışırım.

Düzeltme: Bildiğim kadarıyla karakter taşınmıyor fakat server değiştirilebiliyor. Oyunu yeni almış gibi en baştan başlanılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asetil Co A -- 11 Eylül 2015; 20:10:17 >
  • Mesela şimdi battle.net programından region'u europa seçip oyunu açtım, connecting to battle.net server yazısından öteye gitmiyor. Dolayısıyla karakter ekranına erişemiyorum. Asya'da sıkıntı yok. Çözemedim bu işi.

edit: hoaaydaa... amerika için de sıkıntı yok. Sadece avrupa server'ında sorunum var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eternal soul -- 11 Eylül 2015; 21:22:28 >
  • Amerika'da kal. Kızılderililer Türk zaten. Uzaylılar da öyle.
  • Tamamdır sorunu hallettim. Avrupa'ya geldim Oyunda yardımcı olabilir misiniz?
  • Kaçın beyler yardım istiyor.

Ekledim.
  • Dostum yardım etmek istiyorsan et de daha fazla espri yapma lütfen.
  • Gülen çıksın beyler başlık kasıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.