4. sınıf TUS/staj gelişmeleri
-
-
Siz yazın bence.canlanmasına öncülük edersiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-091269FB4
Siz yazın bence.canlanmasına öncülük edersinizKeşke senin canlanmana öncülük edebilsem. Hayat kısa, boğma kendini
-
Haklısınız :(
Teşekkür ederim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
4.sınıf hayatımın en güzel senesiydi:) iyi değerlendir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-897CB6836 -- 12 Kasım 2020; 21:20:24 > -
herkes ders çalışıyor ondandır hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ankaratıplıherkes ders çalışıyor ondandır hocam
haklı olabilirsin. biz bize yeteriz ankaratıplı kardeşciğim.
-
Küfür etme sebebin nedir? Şikayet edildin umarım uzun bir süre uzaklaştırma alırsın da akıllanırsın
Adama bak durup dururken küfür ediyor. Terbiyesiz. Keşke kısaltma kullanmasaydın da seni cimere şikayet etseydim bir güzel. Şuan da atıyorum cimere sonuç çıkar mı bilemem göreceğiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-897CB6836 -- 12 Kasım 2020; 21:23:7 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-897CB6836Küfür etme sebebin nedir? Şikayet edildin umarım uzun bir süre uzaklaştırma alırsın da akıllanırsın
Adama bak durup dururken küfür ediyor. Terbiyesiz. Keşke kısaltma kullanmasaydın da seni cimere şikayet etseydim bir güzel. Şuan da atıyorum cimere sonuç çıkar mı bilemem göreceğiz.
daha önce hiç mahkemeye çıkmadım. merak ediyorum. olumlu sonuç çıkarsa seninle yüz yüze tanışıp, kahve falan içelim. anlaştık mı?
-
taniki küçüğüm çok iyi olur böylece sana büyüklerine karşı nasıl konuşman gerektiğini öğretebilirim:)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-897CB6836taniki küçüğüm çok iyi olur böylece sana büyüklerine karşı nasıl konuşman gerektiğini öğretebilirim:)
dövecek misin beni.
-
Dayakla adam olunmaz ailen öğretmemiş herhalde bunu da. Yazık senin gibi adamlarla meslektaş olacağız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-897CB6836Dayakla adam olunmaz ailen öğretmemiş herhalde bunu da. Yazık senin gibi adamlarla meslektaş olacağız.
madem merak ettin açıklayayım. tıp fakültesinde çalışma emaresi gösteren kimseye ''hayatının tadını çıkar, nasıl olsa anan ağlayacak o yüzden eğlemene bak'' minvalinde şeyler söylenmez. bu büyük bir suç ve ahlaki bir yasaktır. ben buraya çalışma günlüğü açmışım gelip bana kendi hayatının güzelliğinden bahsediyorsun. biraz daha ince anlayış lazım.
-
Biz de tıp okuduk kardeşim 4. Sınıf hayatımın en dolu geçen en çok şey öğrendiğim senesiydi. Stajlarımı dolu dolu geçirdim hala da 4. Sınıfta öğrendiğim bilgilerle doktorluk yapıyorum. En güzel senesiydi lafından gezmeyi tozmayı algılıyorsan bu da senin aklının merde olduğunu çok net gösterir bırak sen okulu. Cümleyi yanlış anlamışsın belli ki bunu fa küfür ederek değil insan gibi derdini anlatarak çözersin. Senin gibi insanlar doktor olmamalı ama maalesef eğitim sistemi sizleri ayıklayamıyor.
Ha fakültemde dereceydim senin çalıştığının 10 katı çalışmışımdır. Hatta şuan da senden daha fazla çalışıyorumdur. Kimseye durup dururken küfretmedim etmem de. Aile saygısı önemli. Yazık üzüldüm sizin gibi meslektaşlarım olacağını gördüğüm için. Umarım mezun olamazsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-897CB6836 -- 12 Kasım 2020; 21:50:51 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-897CB6836Biz de tıp okuduk kardeşim 4. Sınıf hayatımın en dolu geçen en çok şey öğrendiğim senesiydi. Stajlarımı dolu dolu geçirdim hala da 4. Sınıfta öğrendiğim bilgilerle doktorluk yapıyorum. En güzel senesiydi lafından gezmeyi tozmayı algılıyorsan bu da senin aklının merde olduğunu çok net gösterir bırak sen okulu. Cümleyi yanlış anlamışsın belli ki bunu fa küfür ederek değil insan gibi derdini anlatarak çözersin. Senin gibi insanlar doktor olmamalı ama maalesef eğitim sistemi sizleri ayıklayamıyor.
Ha fakültemde dereceydim senin çalıştığının 10 katı çalışmışımdır. Hatta şuan da senden daha fazla çalışıyorumdur. Kimseye durup dururken küfretmedim etmem de. Aile saygısı önemli. Yazık üzüldüm sizin gibi meslektaşlarım olacağını gördüğüm için. Umarım mezun olamazsınız.
he yanlış anlamışım o zaman. ama yine de okulu bırakmayacağım.
-
Cevaba bak usluba bak. Sen doktor olma çok dayak yersin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-897CB6836Cevaba bak usluba bak. Sen doktor olma çok dayak yersin.
senin benlik algın çok yüksek. doktor olarak var olmanın birçok farklı yolu vardır. ve ben seninkini beğenmedim.
-
doktor dediğin her alanda çevresine örnek olmalı önüne gelene durup dururken küfür edenden doktor olmayı bırak insan olmaz da neyse ne desem boş eğitilecek yaşı çoktan geçmişsin:)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-897CB6836doktor dediğin her alanda çevresine örnek olmalı önüne gelene durup dururken küfür edenden doktor olmayı bırak insan olmaz da neyse ne desem boş eğitilecek yaşı çoktan geçmişsin:)
ölümlü olduğunu kabul et. bir 'sg' ile bu kadar dağılmak iyiye alamet değil. ok?
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X