Bildirim
4 tablet arasında hangisi daha mantıklı
KAHVE DUNYASI Dünyası Lavi Karışık Dolgulu Çikolata Kutulu, 1Kg : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CN733719/?psc=1
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende aynı tabletlere baktım,quote:
Orijinalden alıntı: coacoa
Bu mesaj silindi.
şuna yoğunlaştım.
DARK EvoPad R7940
http://www.n11.com/dark-evopad-r7940-79-16ghz-dort-cekirdeklii-ips2-android42-tablet-P15478075 -
Artes Q812quote:
Orijinalden alıntı: sguler16
Bende aynı tabletlere baktım,
şuna yoğunlaştım.
DARK EvoPad R7940
http://www.n11.com/dark-evopad-r7940-79-16ghz-dort-cekirdeklii-ips2-android42-tablet-P15478075
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: pharmaklas
Artes Q812
hocam onda 1.2 islemci yazıyor 1.6 dan dahamı iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coacoa -- 28 Ekim 2013; 3:49:36 > -
kardeş ezcool smartTEN al bence. hem tablet özellikleri bana göre çok süper. hem de çok stabil çalışıyor. ayrıca bu markadanın teknik serviside çok iyi. çok sahip çıkıyorlar , ürünlerinin arkasındalar. forumda birçok yorum okudum haklarında. nerdeyse kötü bir yorum bile yok.quote:
Orijinalden alıntı: coacoaquote:
Orijinalden alıntı: pharmaklas
Artes Q812
hocam onda 1.2 islemci yazıyor 1.6 dan dahamı iyi
Alıntıları Göster
-
yorumlar icin sağolun arkadaslar baska yorumları bekliyorum. hangisi işlemci ve ekran kartı olarak daha iyi ? tabi marka teknik servis ekran falanda önemliquote:
Orijinalden alıntı: besauro
kardeş ezcool smartTEN al bence. hem tablet özellikleri bana göre çok süper. hem de çok stabil çalışıyor. ayrıca bu markadanın teknik serviside çok iyi. çok sahip çıkıyorlar , ürünlerinin arkasındalar. forumda birçok yorum okudum haklarında. nerdeyse kötü bir yorum bile yok.
Alıntıları Göster -
Q812 aldım gayet memnunum -
-
Artes al.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: expo-9009
Q812 aldım gayet memnunum
kanka ekran kalitesi nasıl 2 gb ram kendini belli ediyormu 8 inc ekran 10 incden cokmu kücük ? -
öncelikle seçtiğiniz tablet pc lerin işlemciler a31 denilcen kötü bir işlemciye sahip.size tavsiyem öncelikle alacağınız inç e karar verin daha sonra rockchip işlemciye sahip ürünlere yönelin örnek rk3188 dört çekirdek eya rk3168 çift çekirdek işlemci olması sizin yararınızadır -
quote:
Orijinalden alıntı: cazipdepo
öncelikle seçtiğiniz tablet pc lerin işlemciler a31 denilcen kötü bir işlemciye sahip.size tavsiyem öncelikle alacağınız inç e karar verin daha sonra rockchip işlemciye sahip ürünlere yönelin örnek rk3188 dört çekirdek eya rk3168 çift çekirdek işlemci olması sizin yararınızadır
abi peki bu durumda smart ten 10 olanın işlemcisi artesden dahamı iyi ? smart ten 1.6 artes 1.2 -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: expo-9009
Q812 aldım gayet memnunum
kanka ekran kalitesi nasıl 2 gb ram kendini belli ediyormu 8 inc ekran 10 incden cokmu kücük ?
Ekranla ilgili hiçbir sorun yaşamadım. 2gb kendini mutlaka belli ediyordur başka tablet kullanmadığım için çok kesin birşey söyleyemicem. 8inch bence ideal tam taşımalık ama sen ne için kullancan film vs. seyredeceksen 10 inch seni daha çok memnun eder. -
quote:
quote:
öncelikle seçtiğiniz tablet pc lerin işlemciler a31 denilcen kötü bir işlemciye sahip.size tavsiyem öncelikle alacağınız inç e karar verin daha sonra rockchip işlemciye sahip ürünlere yönelin örnek rk3188 dört çekirdek eya rk3168 çift çekirdek işlemci olması sizin yararınızadır
abi peki bu durumda smart ten 10 olanın işlemcisi artesden dahamı iyi ? smart ten 1.6 artes 1.2
hayır oda çift çekirdek işlemci -
peki hocam sen 400 liraya kadar ne tavsiye ederdin 8-10 inc arasıquote:
Orijinalden alıntı: cazipdepoquote:
quote:
abi peki bu durumda smart ten 10 olanın işlemcisi artesden dahamı iyi ? smart ten 1.6 artes 1.2
hayır oda çift çekirdek işlemci
Alıntıları Göster
-
quote:
quote:
quote:
anladım senin bakıs acına göre ezcoll mini pad 4 cekirdek islemci bunlardan daha iyi.
-
evet beyler bugün karar vermek zorundayım ekran boyutu işlemci teknik servisi ekran kartı günümüze hangisi ayak uydurur bu tabletlerden? lütfen acıklayıcı cevaplarrrrrquote:
Orijinalden alıntı: coacoaquote:
quote:
quote:
anladım senin bakıs acına göre ezcoll mini pad 4 cekirdek islemci bunlardan daha iyi.
Alıntıları Göster
-
Arkadaşlar bana da yarımcı olun, bugün almam lazım benim de.
Artes q812 8" 16GB mı?
Samsung Galaxy tab 3 7" 8GB mı?
Samsung 25 lira falan daha ucuza geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
abi okadar yorum var birtaneside cıkıp demiyorki sunun islemci daha iyi ekran kartı daha iyi . herkes kendinde olanı yazıp cıkıyor. bide koca forum diyoruzzzzzzquote:
Orijinalden alıntı: omeraydn
Arkadaşlar bana da yarımcı olun, bugün almam lazım benim de.
Artes q812 8" 16GB mı?
Samsung Galaxy tab 3 7" 8GB mı?
Samsung 25 lira falan daha ucuza geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coacoa -- 29 Ekim 2013; 11:51:54 > -
Hyundai 7S veya CubeU30GT2 bakin derim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- windows emulator for android
- redmi pad se kalem destekliyor mu
- en iyi kuran uygulaması
- bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir google hesabı
- telefonda kulaklık işareti çıkıyor ses gelmiyor
- oneplus pad pro
- sms yönlendirme
- en iyi tablet
- redmagic tablet
- honor pad 9 pro
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X