Şimdi Ara

4 tane Mimari Bilgisayar için UPS tavsiyesi lütfen ***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şirketimizde 4 adet render veya mimari programları çalıştıran güzel sağlam bilgisayarımız var. 21 22 inch monitörleriyle beraber.
    Bilgisayarların 2 si tarafımdan toplanmış 2 side workstation olarak alınmış tanesi 5000 tl civarında makinalar. 900 lük güç kaynakları filan var galiba içlerinde.
    Çok detay veremiyorum.Cunku nekadar ben toplamış olsamda ince detaylar hakkında pek bilgi sahibi değilim ama minik bilgisayarlar olmadığına eminim.

Şimdi bunlar için bir ups almak istiyorum. Forumda yüzlerce konu var haklısınız. Bazı konularda 335 sayfa filan var bunlarada bakmaya çalıştım ama bukadar şeyi inceleyip
    kendime pay çıkaracak bilgim , tecrübem veya sabrım yok lütfen sövüp saymayın.

Bu 4 bilgisayar için tek tek 4 tane veya 1 tane büyük olarak UPS almak istiyorum.1 haftalık araştırmlarım sonucu açmaza girerek burada buldum kendimi.
    Nedir tavsiyeniz. Online diyiyorlar line diyorlar o bu watt va falan filan derken ben birşey anlamıyorum.
    Vatana yöneldim. Vatandada 3 va lık bir ups var tuncmatik her nekadar ismini begenmeyip almak istemesemde. yada minik minik olanlardan var.
    1.5 va lık var ama buda online değilmiş .3 va olan 2400 wat desteklermiş 30 dk gibi bir ton sacma sapan bilgi var kafamda.
    rica ederim beni bir sonuca ulastırın. tektekmi bir tane büyükmü ve ne alayım cok fazla kazıklanmadan başımız agrımadan. bu 4 bilgisayarda
    windowsla kullanılan güzel cizim render makinalarıdır.

Sizlere saygı ve sevgilerimi sunar teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.