Arkadaşlar öncelikle ilgilerinz için teşekkür ederim :) ben eskiden nokia 5250 kullanıyordm fakat bu ay sonu telefon değiştireceğim aklımda şu telefonlar var
Sizce hangisin seçmeliyim bi yardım edn lütfen benim tek istedğim şey internette dolaşırken donmalar vs olmaması kamerası güzel olması :)
Hiç Düşünme Git NEOyu Al Arc ile aynı özelliklere sahip artı olarak biraz daha küçük ve 3gsi var Galaxy s2den ise herkes bataryasından ve bazı sorunlarından şikayetçi Exmor R sensör ayrıcalığı ile fark yaratacak bir cşhazdır emin ol ama alacaksan mavi rengini almanı öneririm...
Arc dada 3g var dostum ön kamera yok.
Bu arada arc alabilirsin neo da.x10 eskidi artık.sg2 de olabilir ama yakından incele arc daha agır basacaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: ultraturk
Hiç Düşünme Git NEOyu Al Arc ile aynı özelliklere sahip artı olarak biraz daha küçük ve 3gsi var Galaxy s2den ise herkes bataryasından ve bazı sorunlarından şikayetçi Exmor R sensör ayrıcalığı ile fark yaratacak bir cşhazdır emin ol ama alacaksan mavi rengini almanı öneririm...
ya hocam 1-2 tane dahda sorum olacaktı :) 1.SE bir süre sonra kendi kendini resetleme diye bir sorun çıkarıyormuş doğrumu ? 2.Ya hocam bide internet performansı nasıl mesela youtubede fln donmadan video izleyeblrmym yada ne blym donanımhaberi donmadan dolaşablrmiyim?
Hocam telefonu ben 1 gün kullandım tadına doyamadım Telefon 720P ve 1080P videoları donmadan sorunsuz şekilde izletebiliyor muhteşem bir performansı var bunu telefonu kullanmaya başladığın andan itibaren anlayacaksın. Hiç bir donma tıkanma olmaz. Youtubeye girip videoları HD yapınca ordaki kaliteyi de ayrıca Bravi engina teknolojisi ile ayrı bir zevkte izleyeceksin