Şimdi Ara

4 USB PORTTAN 2Sİ CALİSMİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarım tohsiba P50-B-116 garantiye gitti, gönderilen yazıya gore anakarti değişmiş. Windows 10 yüklenmiş 1tb dahili sata 600 e 300 şeklinde bölünmüş herşey sorunsuz sağlam falan yedegim vardı HDD de onu yukliyim dedim görmüyor
    Soldaki 2Usb port sağlam sağdaki 2sinde güç var ama bilgisayar görmüyor yanı telefon şarj oluyor ama dosyalara erisemiyorum HDD de aynı şekilde ışık yanıyor ama veri yok
    Driver booster ile tüm driverleri yukledim , Toshiba sitesinden içinde sistem geçen 2 driver vardı diğerleri eco falandi bide chipset dirveri yukledim tekrar hala aynı napicam tekrar garantiye göndermek istemiyorum 3 hafta sürüyor bu arada aygıt yöneticisinde bir işaret de yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lark Blue kullanıcısına yanıt
    USB lerin flex kablosunda sorun olabilir. Bildiğim kadarıyla sağ taraftaki portlar anakart üzerinde olmuyor. Flex kablo ile sağ tarafa uzatılıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni sorun bende de var,en sonunda gittim 10 liraya 4 lü usb coklayici aldim. Cozum bulamazsaniz oyle yapabilirsiniz hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bunlar sol tarafta tüm portlarda usb 3.0 hdd oraya bağladım ilk ışık yandı mesela ama pc görmedi usb çoklayıcı kullanmam herhalde garantisi bitmeden veririm geri eğer çözümü yoksa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LPT den USB Ucu Bakabilirmisiniz ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.