Şimdi Ara

4 yıl sonra yeniden baslamak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 4 yıl önce lise 2 gibi knight oynamayı bırakmıstım.
    su aralar bi bakayım gecen zamanda neler değişmiş derken
    forumda görüyorumda uygun fiyata item ve karakterler var.bi aralar
    +6 sı 14 15 gb lerde arkadas oynarken gördüğüm tek parça krovaz bile
    simdi +7 setli +75 karakterler 150 200 tl olmus.oyunda neler değişti.neden bu kadar fiyatlar düştü
    su saatten sonra oyuna başlanır mı ? teşekkürler.

• Aynı şekilde bende düşünüyorum
  • bende 1 ay önce başladım açık söyleyim eski tadı yok ama abartmadan oynuyorum pazar filan yapıyorum bazı şeyler hala güzel gibi duruyo
  • fiyatlar niye düştü diyor ya

millet +10 set ile geziyorda ondan
  • oynanmaz koxp çok fazla ama sendede olursa başka tabi
  • andream karakter düşünüyorum, başlayabileceğim stabil bir server önerir misiniz?
    herkesin ampul gibi dolasmadığı ve mümkünse pazarın uygun olduğu.
  • usko artık zevk vermıyor acıkcası... euro pvp oynuyorum uskonun 19xx versiyonu 70 olarak baslıyosun adam kestikce level alıyosun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RS94 -- 14 Ocak 2013; 17:06:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 yıl sonra sınava girmek
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vallahi kardeş zevk senin şayet başlamak istersen çok fazla ekonomiye yönelme para harcama yani, ki bu sıralar ben 50 lira verip disc prem almam acırım.Bunun yanında bende şu an 83 lvl +7 kro setli warrior var dedikleri gibi sadece arenada takılıyorum zevk olsun diye echo açtım ama gene de adam kesemiyorum sen düşün ama öylesine oynuyorum işte çok abartmadan aslında iyi bir ekiple boss kovalamak zevkli olurdu ben kronos da takılıyorum iyi dostlar varsa takılırız clana gelemem ama birlikte öylesine zevk yapabiliriz...

Clan zaaten benim clanım çıkarsam np basmıştım o gider ondan yani
  • Kardeş, Akara gelirsin ardream girersin priest jobunda playerlığında az cok varsa 200-300TLye adam gibi char yapılır. BU dediğim parayıda 50tllik gb al sonra başla pazara shard 9 al sat1aya cıkartırsın. Tabi adam gibi yparsan pazarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RSozeri

usko artık zevk vermıyor acıkcası... euro pvp oynuyorum uskonun 19xx versiyonu 70 olarak baslıyosun adam kestikce level alıyosun.

Dual 8 raum 8 dwli 8 krowaz setli asasi vereyim istersen o swde 83 level. Bende oynuyordum team birakti bende biraktim arada warriora girip oynarm oda kro setli 8 baal var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtkvc01

quote:

usko artık zevk vermıyor acıkcası... euro pvp oynuyorum uskonun 19xx versiyonu 70 olarak baslıyosun adam kestikce level alıyosun.

Dual 8 raum 8 dwli 8 krowaz setli asasi vereyim istersen o swde 83 level. Bende oynuyordum team birakti bende biraktim arada warriora girip oynarm oda kro setli 8 baal var

hocam bende başlamayı düşünüyorum satacak olsan ne kadara satarsın karakteri ?

5 senedir oynamıyorum bi bakayım öylesine hesabı. Yandanda bi char dursun hesabı

• quote:

Orijinalden alıntı: italyanaygiri

quote:

quote:

5 senedir oynamıyorum bi bakayım öylesine hesabı. Yandanda bi char dursun hesabı

Hocam server pvp zaten savaşı kazanıp karşı ırkın madeninde kazı yapınca krowaz çıkıyor ve charın şifresini unuttum

• euko da düşünmeye başladım bir server i varmış , sadece ingilizce konusulması gerekiyormus
    ve global miş bir bakalım hayırlısıyla vizeleri bitirelimde.
  • quote:

quote:

quote:

Euro PvP ile Euko farklı. Euko'da öyle bir hesap bulman zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

quote:

quote:

Euro PvP ile Euko farklı. Euko'da öyle bir hesap bulman zor.

euko sandım

• Farklı oyunlara yönelmeni tavsiye ederim
    Knight devri bundan 6 sene önceydi, benim şahsi fikrim. Şimdi bakıyorum da; forumdaki başlıkların hemen hemen hepsi "satılık 83 lvl char" vs... Forumda ruh kalmamış. Eski halinden eser yok.
    Daha popüler ve oyundaki karakterlerin artık doyum noktasına ulaşmadığı bir maceraya atıl eğer atılacaksan.
    En basitinden; karakter almak için vereceğin parayı elinde tut, üzerine koy PS3 al veya Xbox al.
    PS3'ün exclusive oyunlarıyla tanışmadıysan bir araştır derim bu seçeneği.
    İyi forumlar.
  • 2006 dan beri oynamıyorum.geçenlerde aklıma düştüoyuna gireceğim ama tanıdık kimse yok.premium falan almayacağım.para ile car da almayacağım.zevkine muhabbetine gireceğim.düzgün parti yada klan gibi bir şeyler olursa belki bos olayına girilebilir.hangi servere girmeli ne yapmalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.