Bildirim
4 yıllık Dolar,Euro,Yakıt,Enflasyon,Asgari Ücret,Fatura Analizi (SS) (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: x2yk
quote:
Orijinalden alıntı: webbie
Size bazı itiraflarda bulunacağım ve ardından da özür dileyeceğim;
- İlkokul mezunu bir imam tarafından kandırıldım ve devletin neredeyse tüm kadrolarını ele geçirmesine izin verdim.
- 15 yıl boyunca ekonominin iyi olduğunu iddia ettim ama 1 yılda dış mihraklar tarafından darma dağın edilebilecek kadar kırılgan bir ekonomi yarattım.
- Cuma günü Şam'da namaz kılacağız dedim ama Şamlılar şu anda Ankara'da namaz kılıyorlar.
- Bitme noktasına gelen PKK'ya inandım ve sırf analar ağlamasın diye, daha çok ananın ağlamasına neden oldum ve olmaya da devam ediyorum.
- Ülkemizi siyasi çıkarlarım uğruna, ihracat yaptığımız ve ülkemizin geçimini sağlayan en önemli ülkeler olan Almanya, Irak ve Rusya ile savaşma noktasına getirdim ve şimdi ne kadar kıvırsam da, bir türlü toparlayamıyorum.
- Parasal genişlemeyi kişisel çıkarlarım için kullanıp, fabrika yerine köprü yapımı ile meşgul oldum. Bunun sonucunda, inşaata bağımlı bir ekonomi yarattım ve şimdi de geri dönemiyorum.
- Dinci teröristleri, sırf namaz kılıyorlar diye masum sandım ama onlar kendilerine tanıdığım hakları kötü niyetli kullanıp, binlerce vatandaşımın ölümüne neden oldular.
- Vatandaşım ayda ortalama 2 kg et tüketirken, ben onların paralarıyla 1 milyar Amerikan Doları'na kendime ev yaptırdım ve bahçesinde partiler verdim.
- Yaptırdığım 1.000 odalı villa yetmeyince, bir tane daha yaptırmaya karar verdim.
- Bu yola kefenle çıktım ve benim gibi yola kefenle çıkan 1.500 tane koruma ile geziyorum.
- Her zaman demokrasiden bahsettim ama seçimle gelen hiçbir yol arkadaşımın gözünün yaşına bakmadım.
- Kurduğum ofislerle, internet ortamında dezenformasyon çalışması gerçekleştirecek ekipler oluşturdum ve insanlara devamlı olarak yalan söylemeleri için para ödedim.
- Ben iktidara geldikten sonra, çocuklarım dolar milyarderi oldu.
- Kızımı kendime danışman yaptım.
- Damadımı bakan yaptım.
- Şoförümü milletvekili yaptım.
- Arkadaşımın kızını bakan yaptım.
- Arkadaşımın diğer kızını büyükelçi yaptım.
- Amerikan vatandaşını büyükelçi yaptım.
- Naylon fatura davasından mahkum olan adamı maliye bakanı yaptım.
- Okuma-yazma konusunda sıkıntılı adamı başbakan yaptım.
- Yeğenlerim, arabalarının bagajlarında makineli tüfeklerle gezip, devletin polislerini de yanlarına alarak yol kesiyorlar.
Bunların tamamının sorumlusu benim sanırım ve bu nedenle de AKP'li savunucu arkadaşlardan özür dilerim. Şimdi iktidarda ben değil AKP olsaydı, bunların hiçbiri olmazdı.
At gözlüğü ile bakılmıyor bunlar kendi hayal dünyalarını kopyala yapıştırla yaşayabiliyorlar anca o yüzden biz gerçekelre devam ediyoruz onlar da hayal ettikleri dünya ile kafaları dönercesine yaşamaya..
o yüzden yav he he ne çok seviyorum ben de bunu yazmaya yaa.. :) :) :)
Birader boş yapma madem adam uyduruyor adamin maddelerinin TEK TEK gerçeklerini yaz da bilelim. Hepsini yalanla hadi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: cemsinan
Yüzde 6.6 ve yüzde 5.3 arasında fazla fark yok demişsin.
Bilimsel anlamda çok çok fazla fark var. Ayrıca ülkenin nüfus artışı yüksek ve 5 milyon civarı mülteci eklendi.
Nüfus artışından arındırınca takke iyice düşüyor kel görünüyor.
Zaten biraz doğru işler yapıyor olsak döviz bu kadar dalgalı olmaz, hedefler bu kadar şaşmaz genç işsizliği de yüzde 20’leri aşmazdı.
Hükümetin dolar hedefi 2.1’di yahu. Bilimsel deyip duruyorsun- 2.1 ile bugünkü 3.80’lerin bilimi ne anlatıyor?
Ben yazayım, bir yığın kandırılma, yanlış karar ve israfı anlatıyor.
1’le 7 arasindaki kadar fark yok onceki mesajlari takip et
-
quote:
Orijinalden alıntı: WB
quote:
Orijinalden alıntı: cemsinan
Yüzde 6.6 ve yüzde 5.3 arasında fazla fark yok demişsin.
Bilimsel anlamda çok çok fazla fark var. Ayrıca ülkenin nüfus artışı yüksek ve 5 milyon civarı mülteci eklendi.
Nüfus artışından arındırınca takke iyice düşüyor kel görünüyor.
Zaten biraz doğru işler yapıyor olsak döviz bu kadar dalgalı olmaz, hedefler bu kadar şaşmaz genç işsizliği de yüzde 20’leri aşmazdı.
Hükümetin dolar hedefi 2.1’di yahu. Bilimsel deyip duruyorsun- 2.1 ile bugünkü 3.80’lerin bilimi ne anlatıyor?
Ben yazayım, bir yığın kandırılma, yanlış karar ve israfı anlatıyor.
1’le 7 arasindaki kadar fark yok onceki mesajlari takip et
Zaten benim mesajımın anafikri yapılan büyük hatalar, kandırılmalar ve yanlış kararların sonucu olarak genç işsizliğinin yüzde 20’lerin üstüne çıkması ve dövizin sürekli kriz yaratması, hükümetin tahminlerinin de hiç tutmamasıydı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: webbie
Size bazı itiraflarda bulunacağım ve ardından da özür dileyeceğim;
- İlkokul mezunu bir imam tarafından kandırıldım ve devletin neredeyse tüm kadrolarını ele geçirmesine izin verdim.
- 15 yıl boyunca ekonominin iyi olduğunu iddia ettim ama 1 yılda dış mihraklar tarafından darma dağın edilebilecek kadar kırılgan bir ekonomi yarattım.
- Cuma günü Şam'da namaz kılacağız dedim ama Şamlılar şu anda Ankara'da namaz kılıyorlar.
- Bitme noktasına gelen PKK'ya inandım ve sırf analar ağlamasın diye, daha çok ananın ağlamasına neden oldum ve olmaya da devam ediyorum.
- Ülkemizi siyasi çıkarlarım uğruna, ihracat yaptığımız ve ülkemizin geçimini sağlayan en önemli ülkeler olan Almanya, Irak ve Rusya ile savaşma noktasına getirdim ve şimdi ne kadar kıvırsam da, bir türlü toparlayamıyorum.
- Parasal genişlemeyi kişisel çıkarlarım için kullanıp, fabrika yerine köprü yapımı ile meşgul oldum. Bunun sonucunda, inşaata bağımlı bir ekonomi yarattım ve şimdi de geri dönemiyorum.
- Dinci teröristleri, sırf namaz kılıyorlar diye masum sandım ama onlar kendilerine tanıdığım hakları kötü niyetli kullanıp, binlerce vatandaşımın ölümüne neden oldular.
- Vatandaşım ayda ortalama 2 kg et tüketirken, ben onların paralarıyla 1 milyar Amerikan Doları'na kendime ev yaptırdım ve bahçesinde partiler verdim.
- Yaptırdığım 1.000 odalı villa yetmeyince, bir tane daha yaptırmaya karar verdim.
- Bu yola kefenle çıktım ve benim gibi yola kefenle çıkan 1.500 tane koruma ile geziyorum.
- Her zaman demokrasiden bahsettim ama seçimle gelen hiçbir yol arkadaşımın gözünün yaşına bakmadım.
- Kurduğum ofislerle, internet ortamında dezenformasyon çalışması gerçekleştirecek ekipler oluşturdum ve insanlara devamlı olarak yalan söylemeleri için para ödedim.
- Ben iktidara geldikten sonra, çocuklarım dolar milyarderi oldu.
- Kızımı kendime danışman yaptım.
- Damadımı bakan yaptım.
- Şoförümü milletvekili yaptım.
- Arkadaşımın kızını bakan yaptım.
- Arkadaşımın diğer kızını büyükelçi yaptım.
- Amerikan vatandaşını büyükelçi yaptım.
- Naylon fatura davasından mahkum olan adamı maliye bakanı yaptım.
- Okuma-yazma konusunda sıkıntılı adamı başbakan yaptım.
- Yeğenlerim, arabalarının bagajlarında makineli tüfeklerle gezip, devletin polislerini de yanlarına alarak yol kesiyorlar.
Bunların tamamının sorumlusu benim sanırım ve bu nedenle de AKP'li savunucu arkadaşlardan özür dilerim. Şimdi iktidarda ben değil AKP olsaydı, bunların hiçbiri olmazdı.
Sen ne şeytan ruhlu biriymişsin. Senin gibi yöneticiler tutuklanıp yargılanmalı
-
Bu konu ne alaka favori konularıma eklendi bilmiyorum, işin daha garibi favorilerden silemiyorum da. İlümünütü gel de anlat.
-
ben ekonomistim
-
nas
-
onlarda nas
bizde nas
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X