Şimdi Ara

4 Yıllık Üniversite için kaç net gerek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ayt icin konusiyorum herkes 20 net sart diyor da Akıllı koc ile konustum 170 puanını asmak icin tyt puanıda isin icine giriyormus nasil oluyor ya tyt de 50 net bekliyorum ayt 10 net ile baraji gecersin dedi doru mu ? sınav sistemi hakkinda bilgim hic yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lixane -- 27 Haziran 2020; 21:38:31 >

• up
  • Ben de 2 saat önce aynı konuyu açtım net bir şey bilen yok , haber sitelerini hepsi tyt 15 net ayt 20 net barajın yapamayan elenir yazmış.
  • Ama çok mantıksız geliyor o kadar insan dusuk puanla yerlesiyor 4 Yıllık Üniversite için kaç net gerek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lixane -- 27 Haziran 2020; 22:24:54 >
  • Benim amacım kotu de olsa yerlesmek
  • 170 puanla obp dahil 480k geliyor tyt iyi gecti ama ayt 0 ım
  • Her türlü yerleşirsin Türkiye üniversite kaynıyor. Başka şehre gitme imkanin varsa rahatına bak. İstanbul, İzmir, Ankara üçlüsü zor ama.
  • geçen sene tyt 50 net ayt 15 net ile 323k yapmıştım mf'de. obp de 74'dü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FourthJuly

Her türlü yerleşirsin Türkiye üniversite kaynıyor. Başka şehre gitme imkanin varsa rahatına bak. İstanbul, İzmir, Ankara üçlüsü zor ama.
    Maddi durumumuz iyide 4 yıllik istiyorum tyt iyi gecmesine ragmen ayt de 10 net yapabilirm.ayt baraji 20 net imis
  • quote:

Orijinalden alıntı: mots.

geçen sene tyt 50 net ayt 15 net ile 323k yapmıştım mf'de. obp de 74'dü.
    Hocam peki yerlestiniz mi yada tercih yapabilme olanaginiz var miydi baraji gecemeyenler tercih yapamiyor mus
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lixane

170 puanla obp dahil 480k geliyor tyt iyi gecti ama ayt 0 ım
    al benden de o kadar aynı durumdayız tyt iyi geçti ayt de 0ım bende edebiyattan taş çatlasın 10 netim var matematik 0
  • Lixane L kullanıcısına yanıt
    yok yerleşmedim, tercih yapmadım. işte mühendislik, öğretmenlik vs. barajı falan var ondan dolayı onları tercih listene bile ekleyemiyorsun, onun dışında istediğin bölümü yazabilirsin.
  • Sadece edebiyattan bile 6-7 net yaparsin kek soru geliyor edebiyat bilmesen bile sozcukte anlam felan var. Tarih cografya mantikla vs 20 netten fazlasi cikiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.