arkadaşlar son gunlerde gordum ama adını bilmiorum 4 zenci adam bar gibi veya cafe tarzı bi yerde oturuolar siyah elbiseli gögus dekollteli sexi kadın geliyo eğiliyo adama kulagına bişi yapıyo opuyomu yoksa yalıyomu bilmiorum işte sonra son klip biterken 4 u birden kapıda siyah elbiseli kadına el hareketi yapıyolar
oh kadına acıdım 4 zenci
ya su abazalari bi banlayin ya forumu kirletiyolar
ben de acıdım ya 2 tanesini alsa bağırmaktan dierini alamicak hah onu da geçtim bi tane daha var korku filmi kadın için
Güzel fantazi...
quote:
Orjinalden alıntı: lıılDevilDevlııl
ya su abazalari bi banlayin ya forumu kirletiyolar
Adam aradığı şarkı mı muzık vıdeosumu neyse artık yardım ıstıo kotu mu senın ıbılerı banlasınlar bence sana ne adamın ego sundan ala ala ıstedı vıdeo musıc yardımını yapar
Black Eye Peas - My Hump
bu olmasın
quote:
Orjinalden alıntı: yanlız_kovboy
arkadaşlar son gunlerde gordum ama adını bilmiorum 4 zenci adam bar gibi veya cafe tarzı bi yerde oturuolar siyah elbiseli gögus dekollteli sexi kadın geliyo eğiliyo adama kulagına bişi yapıyo opuyomu yoksa yalıyomu bilmiorum işte sonra son klip biterken 4 u birden kapıda siyah elbiseli kadına el hareketi yapıyolar
Sonra herkes şöföre
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme