Şimdi Ara

Mini elbise giyen bir kadına gözlerini kapatan sapığın iç yüzü...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aynı sapığa göre sapık olmayan;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63EBFC49B -- 12 Haziran 2019; 17:24:8 >

• Dışarı da genel olarak erkekler mi açık saçık giyiniyor yoksa kadınlar mı? Erkekler plaj gibi yerler hariç yarı çıplak gezmiyor kimse de plajdaki kişilere (Kadın erkek fark etmez) bir şey demiyor.

Ya da şöyle diyelim kadınlar mı teşhircilik yapınca sapık oluyor yoksa erkekler mi?

Bu meriç ve sol çomarlar da hiç çekilmiyor. Bloklayalım da kalitemiz artsın.
    Yüzünü kapamasa, adam bacaklarima bakiyordu diye yaygara yapardi bu seferde. Nasil bir ülkeyiz? Gündem konularini sacma twitter icerikleri belirliyor yada Milli Takima Firca tutan embesiller. Bunlar niye gündem oluyorki??? Ülkede dusunecek baska seymi kalmadi? Demek baska sorunlari olmayanbir ulkeyiz, uzulelimmi sevinelimmi bilemedim.
    Medeniyeti insanların özgür haklarını engellemek zanneden insanlar en az medeni olmayanlar kadar tehlikelidir.

Adam gözlerini kapatarak bakmama hakkını kullanıyor. İnsanı sözlü yasa fiziksel bir tacize maruz bırakmıyor. Rahatsız etmiyor. Farklı düşüncedeki insanlar bu tarz şekillerde tepki bile gösterebilir. İnsanların bu haklarını eleştirmek yanlış bir davranıştır.
  • Erkekler de kara çarşaf giyinsin ? Çünkü kadınlarıda baştan çıkarıyorlar; kıçları, başları, saçları, gözleri, elleri, ayakları falan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63EBFC49B -- 11 Haziran 2019; 12:10:3 >
  • HAHA Kadın nefsine sahip çıkmalı, ama adam çıkamıyor. Az şeytan değilsiniz lan siz!
  • Dışarı da genel olarak erkekler mi açık saçık giyiniyor yoksa kadınlar mı? Erkekler plaj gibi yerler hariç yarı çıplak gezmiyor kimse de plajdaki kişilere (Kadın erkek fark etmez) bir şey demiyor.

Ya da şöyle diyelim kadınlar mı teşhircilik yapınca sapık oluyor yoksa erkekler mi?

Bu meriç ve sol çomarlar da hiç çekilmiyor. Bloklayalım da kalitemiz artsın.
  • Mantığa gel. Daha çok açık giyinmek

O zaman şu yobaz mantığını geliştirelim daha çok ve kimse denize'de girmesin ha ? Deniz olsun madem her yer, yobazlığın lüzumu yok. İkileyin.
  • Allah var yukarıda.
  • Güzel bir yöntem bu. Blocklayın beni de, yobazlar azalsın. Hiç uğraşamam o kadarına da, yazıyorum çiziyorum falan ama bir de işim gücüm yok block atmaya. Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O yüzünü kapatan adamda tam bi andaval
    Ulan ne varda kapatiyon yani baksan ne olur bakmasan ne olur
    E böyle olunca ne oluyor ehli müslimmi oldun yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • seni bir gürcüstana götürelim biraz içerlenmiş gibisin
  • En iyisi beyin ölümü gerçekleşsin tam anlamı ile, bitkisel yaşam sizin için güzel olurdu.
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    Yüzünü kapamasa, adam bacaklarima bakiyordu diye yaygara yapardi bu seferde. Nasil bir ülkeyiz? Gündem konularini sacma twitter icerikleri belirliyor yada Milli Takima Firca tutan embesiller. Bunlar niye gündem oluyorki??? Ülkede dusunecek baska seymi kalmadi? Demek baska sorunlari olmayanbir ulkeyiz, uzulelimmi sevinelimmi bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 11 Haziran 2019; 13:39:33 >
  • eğer adam orda oturuyorken kadın yandaki yerler boş olduğu halde oraya oturduysa kadının bu şekilde twittera foto çekip atması haksız, eğer kadın orda otururken adam gelip tam karşısına geçip sonra gözlerini kapattysa adam haksız. çünkü başka çok boş yer var gibi görünüyor. eyyorlamam bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _turbo_

Bende tam bunu diyorum iste
    Sen simdi yuzunu kapamasa sapik damgasi yiyecek dedin ya ee sindi kapadi noldu yine gundemdesin
    Yani bu ülkede naparsan yap kafa yapisi degismez
    O yuzden kasmaya gerek yok baksanda ayni bakmasanda
    Firca olayi tam bir abarti
    Ulan adam fevri olarak espri oksun diye firca tutmus bizimkiler neredeysr savasa gidecek
    O adam simdi mansetleri okusa poposuyla guler bunlar ne diyor diye

• Bu gereksizi banlamayan forum yönetimi de ne bileyim. Acıdım senin adına, ezik olmak böyle bise herhalde...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    En azindan bu sekilde ailesine karsi zor duruma dusmemis oldu. Bakti diye sapik olmaktan bakmadi diye ad cikmasi daha iyidir. Belki adam hoslanmadi bacaklarindan.

• quote:

Orijinalden alıntı: _turbo_

En azindan bu sekilde ailesine karsi zor duruma dusmemis oldu. Bakti diye sapik olmaktan bakmadi diye ad cikmasi daha iyidir. Belki adam hoslanmadi bacaklarindan.
    Hocam mevzu o degil ben kafa yapisindan bahsediyorum
    Bu ulkede bir bayanin 2 kelimesiyle yerin dibine girersin
    Bak mesela bu adam bir paylasimla ulkede olay oldu
    Metroda bir bayan bu adam beni taciz etti dedigin an isin bitti hocam

• Bu foto yalanlandı başka bi ülkeye ait
    paylaşımı yapan hesabını kapattı boş yapmayın her yazılana inanmayın asıl yobaz sizsiniz

• Medeniyeti insanların özgür haklarını engellemek zanneden insanlar en az medeni olmayanlar kadar tehlikelidir.

Adam gözlerini kapatarak bakmama hakkını kullanıyor. İnsanı sözlü yasa fiziksel bir tacize maruz bırakmıyor. Rahatsız etmiyor. Farklı düşüncedeki insanlar bu tarz şekillerde tepki bile gösterebilir. İnsanların bu haklarını eleştirmek yanlış bir davranıştır.

• Yav kardeşim referansınız nedir
    Din mi?
    Dinse bu ahalinin sürekli konuştuğu ve konu olarak en üstte tuttuğu futbol basketbol, survivor, got, twd ne varsa hepsini bu abi gibi seyretmeniz lazım. Kapatın bakeym gözleri ikiyüzlülük yapmayın. Avrete bakmak da avreti açmak da haram. Erkeğin avretine bakmak da haram. Burada din dersi verenler iki dakkaya ingiltere ligi başlıyor diye mesaj yazıyor
    Ayrıca o abi avret diye tutturuyorsa gözlerini açamaz eve gidene kadar.
    Ek olarak da bir moda var. Erkek kısa kollu ve şortlu oh püfür püfür. Arkasından karısı (ya da karıları) ve kızı tamamen kapalı
    Açık açık yazalım. Kadınlara yapılan baskıların da haddi hesabı yok bu ülkede. Kadınlara yapıyorsan erkeklere de yapacaksın kapan baskısını. Denize de yine haşema benzeri kıyafetlerle girmesi lazım erkeklerin de. Öyle ilk mesajdaki foto ile avret olmuyor canım kardeşim.
    Ha bu hanım kızımız beni çekmeye kalksa direkt dava ederdim orası ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 11 Haziran 2019; 17:41:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.