Şimdi Ara

Mini etek konusu ve zamane erkekleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu forumdaki mini etek konusunu basit bir iç münakaşa ile anlayabiliriz.

1. Kızlar da erkekler gibi karşı cinsin dikkatini çekmek için açık veya dar giyer. Peki neden evli veya biriyle beraberken hala giyerler?

ilk ihtimal: Hala başkalarının dikkatini çekmeye açlar. Kocasından daha başkaları da beğensin istiyorlar.

ikinci ihtimal: Kocalarinin/partnerlerinin dikkatini çekmeye devam etmek istiyorlar.

Eger ikinci ihtimal doğru olsaydı sadece partnerlerinin yanında bunu yaparlardı. Ama onlar özellikle başkalarının yanında bunu yapmaya gayret gösteriyorlar. Demek ki ilk ihtimal doğru.

İlk ihtimal dogruysa insanoglunun ac gözlü, kötü ve sadakatsiz bir doğaya sahip olduğunu çıkarabiliriz. Ha diyelim ki böyle bir çabaları var ve siz partneri olarak ona bunun farkında olduğunuzu ve istemediginizi hatirlattiniz. Hele hele bir güruh var ki bunu özgürlük adı altında siz istememenize ragmen size satmaya çalışıyor. Oysa durumun özgürlük ile en ufak alakasi yok. Bütün özgürlük tanımı senin bedenini gostermen üzerinden mi yürüyor?

Ben bazen görüyorum bazı ilişkilerde, kiz oglanin heeer şeyine ama heeer şeyine karışıyor. Oglan kiza bir laf edersem bana yobaz mi der acaba diye kırk takla atiyor. Atiyorum kiz istedigimi giyerim karisma diyor, oglan peki hayatım diyor. Kız selam verdiği uçan kuşu bile sorguluyor.

Bu kadar ezik olmayın beyler. Ayakta uyutuyorlar sizi haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6E26D84D5 -- 21 Kasım 2019; 9:23:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hoşgeldin arkadaşım.

Verdiğin çok değerli bilgiler için sana çok teşekkür ederim.

Allah razı olsun.
  • Ağzımı açmayayim diyorum ama olmuyor..

Kardeşim devrin resmen boku çıktı, erkek erkek gibi giyinmeyi unuttu, kadınlar giyinmeyi tamamen unuttu çıplak geziyorlar resmen. Sonra bizim başımız niye ağrıyor...

Allah'ın koyduğu kurallara uyumayıp kendi kafalarına göre giden bir toplumun başına her türlü bela gelebilir arkadaşım. Sonra erkeğin erkeği, kadının kadını arzuladığı, karşı cinsin kıyafetlerinin giyildiği, nudist beach lerde insanların anadan doğma çıplak gezip sohbet ettiği rezalet bir toplum ortaya çıkar, adına da medeniyet ve ilerleme derler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Millennium -- 21 Kasım 2019; 9:43:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.