Şimdi Ara

Kocası ve sevgilisini idare eden alfa kadınlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar günlük yaşamda hep alfa erkek alfa erkek diye zırıldıyor millet ama alfa kadınları kimse konuşamıyor nedense

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alfa kadın diye bir şey yok

alfa erkek de uydurma

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evlilik ciddi yatırım
    Evli biri aldatırsa bu nedenle en az 1 sene cezaevinde kalmalı

Ulan düşünsene şuan en kötü evlilik için 1.5 milyon para lazım

Yav o paraya neler yapılır neler adamin resmen ömrünü hayatini çalıyorsun

Aynısı erkek için de geçerli bu arada. Ayrıca bosanan insanlarla herkes dalga geçiyor omg. Çok ciddi bir sorun

Bilmiyom ben evlenmicem galiba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence alfa değildir o, profesyonel o... dur.👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lightning70 -- 23 Eylül 2024; 4:9:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kadın erkek eşit değil yani kadın suç işlediğinde birşey yapamazsın ama erkek suç işlerse herşey serbest.

mesela erkek kirasını ödemezse dövüp evden atarsın ama kiracı kız kirasını ödemezse hiçbir şey yapamazsın. erkeğe mahalle dayağı atsan polis umursamaz ama kıza sadece bağırsan polis gelir kızı korumaya alır seni kovalar.

bu yüzden eskiden kiralık ev ararken "bekar erkeğe asla ev vermem" diye telefonda bağıran ev sahipleri benimle yüz yüze tanışınca anında fikir değiştirip evi kiralık vermek için çırpınıyolardı. çünkü adam bana bakıyo, fiziksel gücü yok zayıf kısa boylu biri, üstelik soytarı tipli değil nötr mühendis, maaşı da iyi, adam içinden diyo ki "bunla hiçbir sorun yaşamam, sorun yaşarsam fırça kayarım, parayı ödemezse tekme tokat kovarım bana karşı koyamaz ve polis de iplemez" bu nedenle tanıştığım her ev sahibi evini bana vermek için can atıyodu.

kadınların aldatma konusundaki güçlerinden birisi bu. kadına aldatmak serbest. hukuk sistemi kadına bişey demiyo. hatta kadın aldatsa bile hukuk sistemi kadını koruyor.

çocuğa DNA testi yapmak yasak mesela ABD'de. neymiş efendim kadının sadakatini sorgulamak anlamına geliyormuş bu da kadına hakaret miş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• knk ona alfa kadın denmio. yazarsam banlarlar ne dendiğini.  

• mahalle yanarken alfa kadınlar saçını tararmış

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.