Şimdi Ara

40.000 45.000 TL arası 2.el Dizel-Otomatik Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2.el 40.000 - 45.000 arası özellik olarak;

>Dizel
    >Yarı Otomatik - Otomatik
    >Hatchback

sebepleriyle beraber otomobil tavsiyelerinizi alabilir miyim?

Not: 2010,11,12 model C4 ve 308 üstünde yoğunlaştım. Bu iki araba hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Full paket olarak hangisine yönelmeliyim. İlla full paket olması şart değil tabi ki. Diğer paketler hakkında da bilgilendirirseniz sevinirim.

• ikiside iyi araçtır.c4 lerin piyasası biraz daha iyi ve 308lerden daha az sorun çıkarıyorlar elektronik aksam olarak.O açıdan c4ün temizlerine yoğunlaşabilirsiniz.Servis bakımlı ve bakım aralıkları düzenli yapılmış araçlara yönelmenizde fayda var.
  • Bravo
  • Auris

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomatik alacaksam bedava dahi olsa fransızlara yaklaşmazdım. Önceliğim aşşağıdaki gibi olurdu.

Kia Ceed
    Toyota Auris
    Hyundai i30
  • megan 3
    auris
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

Otomatik alacaksam bedava dahi olsa fransızlara yaklaşmazdım. Önceliğim aşşağıdaki gibi olurdu.

Kia Ceed
    Toyota Auris
    Hyundai i30

Nedenini merak ettim.
    Öğrenmiş olurduk.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    900.000-1.000.000 Araç Tavsiye
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

ikiside iyi araçtır.c4 lerin piyasası biraz daha iyi ve 308lerden daha az sorun çıkarıyorlar elektronik aksam olarak.O açıdan c4ün temizlerine yoğunlaşabilirsiniz.Servis bakımlı ve bakım aralıkları düzenli yapılmış araçlara yönelmenizde fayda var.

C4 lerin 308lerden daha az sorun çıkarttığı bilgisinin bir kaynağı, dayanağı var mıdır acaba ? Zira araç ararken bende ikisi arasında kalıp 308 tercih ettim ve tam tersi bir izlenim edindim bu süreçte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erol börek

quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

Otomatik alacaksam bedava dahi olsa fransızlara yaklaşmazdım. Önceliğim aşşağıdaki gibi olurdu.

Kia Ceed
    Toyota Auris
    Hyundai i30

Nedenini merak ettim.
    Öğrenmiş olurduk.

Basit. Eski bir 206 otomatik kullanıcısı olarak söyleyim. Fransızların otomatiğini alırsanız sanayideki ustalarla akraba olursunuz. Bunu ben demiyorum,gidin servisleri ve sanayideki ustaları gezin sorun. En sık arızalanan otomatik şanzumanların fransız otolarına ait olduğunu, en az arızalananların ise japonlara ait olduğunu söyleyecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 308ler narin araçlar olarak geçiyor genelde elektrik aksamından ve alt takımlardan ses yapma durumları var.eski 307den miras olan bir özellik bu.ondan ötürü sıkça şikayet alan araçlardır.citroenler daha sağlam kalıyor bu konularda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

308ler narin araçlar olarak geçiyor genelde elektrik aksamından ve alt takımlardan ses yapma durumları var.eski 307den miras olan bir özellik bu.ondan ötürü sıkça şikayet alan araçlardır.citroenler daha sağlam kalıyor bu konularda.

308 sahibi olarak, 308 forumlarını da takip ederim. Elektrik aksamından kronik bir arıza ile karşılaşmadım. Alt takımlarda da kronik bir hata yok bildiğim kadarı ile. Zaten 307 ile 308 tamamen ayrı bir platform-şase üzerine kurulu. Benim düşüncem sizinkinin aksine 307 ne kadar sorunluysa 308 de o kadar sorunsuz, stabil bir araç. 307 den tek mirası sanırım sesli çalışan arka amortisörler. Bilmediğim bir kronik arıza varsa oğrenmek önlemini almak isterim.
  • bu fiyatlara temiz bravo bulabilirsiniz. başka marka varmıdır birde 308 olaiblir. C4 bu fiyata temizini bulmanız zor
  • mazda 3 touring 2011
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulentboz

bu fiyatlara temiz bravo bulabilirsiniz. başka marka varmıdır birde 308 olaiblir. C4 bu fiyata temizini bulmanız zor

hocam o fiyata temiz bravo olsa zıbıkçının dediği gibi kendi gö....

Gerçi 45e doğru gidilirse belki. Bu arada insanlar bravoda arka diz mesafesinden şikayetçi, tabi okuduklarımı yazdım, kullanmış değilim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence megane 3
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.