Şimdi Ara

40.000/50.000 Arası Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar. Kısmet olursa aralık ayında yeni bir araç almayı planlıyorum. Kafam karmakarışık oldu. Bir tarafım mantıklı düşünüyor, bir tarafım yüksek HP istiyor . Babam emekli asker olduğu için oyak/renault kampanyasından yararlanmak istiyor. Fakat gidipte 1.2 clio almak istemiyorum. Dizel almak yakıt konusunda mantıklı fakat 2000cc bir dizel araç alacak bütçem yok. En az 2012 model düşünüyorum. Sedan kasa değil. HB ya da coupe düşünüyorum. Aklıma yatan 2 araç var.

1- 1.4 TDI Polo comfortline manuel. 2014-15 ( Bulmak zor fakat Km 20.000 üstünde araçların fiyatı bu seviyede)
    2- 1.5 TCDI Fiesta titanium manuel. 2013-14 43.000 civarında.

Geçenlerde İstanbula bir yolculuk yaptım. 2015 Seat Leon dsg 1.6TDI kiraladım. Yakıt,konfor tatmin etti fakat rakamlar vergiler yüzünden iyice uçtu. Aynı tadı ibiza verir mi hiç bilmiyorum.
    Aklımda Astra gtc 1.4 T 140HP manuel ve VW Rocco 160hp manuel 'de var. Fakat temiz bulmak sıkıntı bu araçları.
    Polo iç'te ki sadeliği ve makyajsız versiyonunda olan sorunları aşmasından dolayı çok hoşuma gidiyor. Fiesta Donanım seviyesi olarak daha iyi.

2011-12 Opel astra 1.3CDTI düşünüyorum cosmo olarak. Yalnız model yılı kafamı kurcalıyor.

Bir yandan otomatik de alasım var :)

Tavsiye ve özellikle kullanıcı yorumlarınızı bekliyorum.

Daha önce sahibi olduğum araçlar. ( Bu araçlar hakkında sormak istediğiniz soru varsa PM atabilirsiniz. Seve seve cevaplarım)
    1-2004 VW Bora 1.6 Manuel
    2-2009 Opel Astra 1.6 Manuel ( ki çok severdim)
    3- 2006 Fiat Punto 1.3 mjet. (az yakardı :)

• YgtBrk kullanıcısına yanıt
    Bende 1.0 polo var ondan bile memnunum 1.4 tdi polo çok yeterli bi arabadır bu forumda poloyu pek sevmezler önermezler ancak aldıktan 1-2 hatta 4 sene sonra aldığın fiyata satabileceğin ender arabalardan yani piyasasıda var öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakıt tüketimi nasıl peki hocam. Ayrıyetten 1.2TSı dsg polo'yu da düşünmüyor değilim. Dsg sorunlu fakat ilk 1-2 yıl problem olmaz sanıyorum.
  • YgtBrk kullanıcısına yanıt
    5-5.5 litre yakıyo 1-4 tdi 1.2 tsi onlarda pek farklı yakmaz hatta servise sordum 1.2 tsi daha az yakar dedi bence 1.2 tsi daha mantıklı boşuna 1.4 tdi için o kadar para dökme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    900.000-1.000.000 Araç Tavsiye
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.