Şimdi Ara

40 000 TL bütce (yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yıllardır peugeot 207 hdi kullanan biri olarak bir üst segmentten arac almaya karar verdim. (2. el 2007 model ve üstü)

Volvo s40, Jetta, Mazda 3 arasında kaldım. İçlerinden en çok S40 ı beğendim ancak düsük kilometrede bulunması cok zor, aslında bulunması cok zor. 3-4 araç kafanıza yatıyor ama ya abartı fiyat koyulmuş oluyor yada temizini bulamıyorsunuz.

Volvo s40 a alternatif araç önerebilir misiniz ? kesinlikle diesel olacak, şanzıman önemli değil.

Yardımlarınızı bekliyorum..

Edit: yazmayı unutmuşum alacagım araç Sedan olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lqual -- 1 Haziran 2011; 15:07:04 >

• cok tesekkür ederim sundugun alternatifler için.

peugeot, megane ve fluence i direk eledim. daha önce denedigim araclar.

laguna ve sonata yı araştıracagım.

mazda 3 ve jetta'nın da volvo s40 a göre eksilerini artılarını gösterebilecek bir arkadas varsa cok memnun olurum.

• linkteki laguna çok güzel.
  • Mazda3le S40ı takiğ ettiğim testler ve kullanıcı yorumlarına göre az da olsa karşılaştırabilirim.
    Öncelikle Mazda3 kasa olarak daha yeni olmasına rağmen aslında platform olarak S40la aynı araçlardır.(focus-mazda3-s40)
    -evet platform aynı ama sürüş stillerinde farklılıklar yok değil tabiki.Mazda3 daha dinamik,keskin ve sert.Yol tutuşu ve sürüş zevki daha fazladır.S40 ise ona göre daha yumuşaktır.Direksiyonu konfor için yumuşatılmıştır.(artık siz sportiflik mi yoksa konfor mu istiyorsunuz,ona göre yorum sizin)
    -Mazda gayet donanımlıdır,S40'ı bilemeyeceğim.
    -Tasarım konusu sübjektiftir fakat,Mazda 3 iç ve dış tasarım olarak daha moderndir.S40 sadedir fakat bu sadelik güzel değil manasında değil.Ikea sadeliği(özellikle iç mekan).
    -Malzeme kalitesinde S40 saha iyi deniliyor.
    -Motorların 2si de aynı,o yüzden o konuda pek şüphe yok.Ama mazda 0 -100de 1 sn kadar daha iyiydi yanlış hatırlamıyorsam.

Bence 2 araç da gayet başarılı ve kullanıcısını memnun edeceklerdir.Buradaki yorum size kalıp,biraz daha prestij ve konfor için neredeyse aynı olan araca daha fazla mı ödeme yapayım,yoksa hem daha ucuz hem daha sportif bir araç mı alayımdır..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SELAMLAR... 5.000 TL bütçe
    11 yıl önce açıldı
    45.000 TL Laptop önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fikirleriniz yorumlarınız icin cok tesekkür ederim arkadaslar.

Irun_each_team: sedan alacagım yazımda belirttim auris bir alternatif değil. yıllarca hatch pack arabayla gezdim biraz daha olgun bir araba istiyorum malum yaş ilerliyor..

Muteferric: Volvo'nun kasası daha agır, ford focus da daha iyi performans veriyormuş volvo'ya göre, aynı motor olmasına ragmen. 2. el ve dizel alacagım icin fiyatları direkman aynı. Volvo'nun ses yalıtımını ayrıca müzik sistemini cok övüyorlar mazda'da durum nasıl bir bilgin var mı ? yada bilgisi olan var mı ?

Tılsın: sevgili kardeşim laguna yı da ciddi ciddi listeye aldım, fiyatına göre bu kadar donanımlı araç agzım acık kaldı resmen.

tavsiyelerinizin görüşlerinizin devamını merakla bekliyorum saygılar..
  • Lagunanın kronik sorunlarının olup olmadıgını bir araştırın.Bu kasadamı bilmiyorum ama bazı sıkıntıları oldugunu duymuştum.Fazla tutulan bir araç da degil.İyice araştırmak lazım laguna alacaksan.

mazda 3 ü falan bilmem de s40 baya olumlu referanslara sahip bir araba.Ayrıca elit marka imajı da var.Ben olsam s40 lara bakarım donanımlarını inceledikten sonra.
  • mondeo yu yabana atmamak lazım bu fiyatlarda çok güzel bir arac

fikir açısından
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-yeni-kasa-hatasiz-orjinal-boya-yok-50983241/detay/
  • lqual Ses konusunda bir bilgim yok ne yazıkki,mazdanın (touring) 6 hoparlör olduğunu bilmem dışında.Fiyat mevzunda da aynı yıl ve aynı km araçlar için söylemiştim.Bu iki etmeni de aynı olan S40'ın Mazda3den daha ucuz olacağını pek sanmıyorum.Yoksa tabiki S40 daha önce çıktığı(otomatikman daha yüksek kmlerde) ve daha çok satıldığı için fiyat esnekliği Mazda'dan daha fazla.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.