Şimdi Ara

40.000 TL param var tavsiye istiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
4.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kendikendine

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-avensis-2-0-d-4d-elegant-2007-0539-540-88-89-52916302/detay/

bu olabilir. fakat 42-43 gibi avensisin yeni kasasının 1.6 2011 elegant extrasının 2.el olarak az km li uzatılmış garantilisini alabilirsiniz. toyota 5 yıllık sınırsız km garantisi veriyor. ayrıca özellikle 2011 1.6 elegant extra dedim çünkü ilk çıkan avensis 1.6 larda hız sabtleyici yoktu. tek donanım eksiği oydu 2011 lerde bu sorunu hallettiler. bence 1.6 avensiste sizin fikirlerinizde iyi bir alternatif.yeni vvtli motorda 132 hp ve makul tüketiyor. ayrıca lpg de uyumlu. illaha dizel dersenizde yine 2.0 d4d elgant ilandaki avensis olabilir. fakat satarken vergi olayından dolayı 1.6 araçlar daha çabuk alıcı buluyor malesef.

avensislere pek bakmamıştım. biraz yaşlı işi gibi duruyor. Ancak linkteki araç güzel duruyor. bunu bir düşüneyim

• dünüş yaptığüınız için teşekkürler. avensis teknik detaylarda 126 hp gözüksede d4d motorun tork bandı 2800 devire kadar uzadığı için (mondeo ve focusta 2500 e kadar) performansta asla geri kalmıyor diğer 2.0 araçlardan. ve daha geniş bir devir bandı sunması daha keyifli ve daha sessiz hale getiriyor aracı. yakıt tüketimide ortalama 5.6 ltreydi sanırım gayet uygun yani. ve bagajı 520 ltre ;DDD 5 kişi okey oynanır o bagajda :DDDD
  • bende seat exeo var yeni aldik lpgli kmde 30 kr yakiyor yakit konusunuda hallettim mis gibi biniyorum arac style donanim epey dolu dijital klima hiz sabitleyici ayak bolmesi aydinlatici yani kaliteli ayni zamanda konforluda hemde dediginiz fiyatin 7-8 bin tl altina alirsiniz ve 3-4 senelik yakitda cebinizde kalir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecan50

Fiat Linea 1.6 Multijet Emotion Plus tavsiye ederim.Bütün istediklerini karşılıyor.

multijeti çok methediyorlar deneme fırsatım olmadı. ancak genel olarak fiat markası kalitesizmiş izlenimi var bende. ancak fırsat bulduğumda incelemek isterim. yinde de büyük beklentim yok.
    Otomobillere sadece bir yerden bir yere beni götürsünler diye bakmıyorum. kullandığım otomobili sevmek istiyorum. içine oturduğumda mutlu olmalıyım. Gerek iç ve dış dizaynı, gerek malzeme kalitesi, gerek performansı, gerekse sunduğu konfor ve güvenlik beni tatmin etmeli. maaşlı çalışan biri olarak 40000 az bir para değil. bu paraya alabileceğim en iyi otomobili almak istiyorum. tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.

• Biraz sabır edip üzerine 10 bin eklenip Honda Civic almak ya da Linea
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih_1976

quote:

Orijinalden alıntı: ecan50

Fiat Linea 1.6 Multijet Emotion Plus tavsiye ederim.Bütün istediklerini karşılıyor.

multijeti çok methediyorlar deneme fırsatım olmadı. ancak genel olarak fiat markası kalitesizmiş izlenimi var bende. ancak fırsat bulduğumda incelemek isterim. yinde de büyük beklentim yok.
    Otomobillere sadece bir yerden bir yere beni götürsünler diye bakmıyorum. kullandığım otomobili sevmek istiyorum. içine oturduğumda mutlu olmalıyım. Gerek iç ve dış dizaynı, gerek malzeme kalitesi, gerek performansı, gerekse sunduğu konfor ve güvenlik beni tatmin etmeli. maaşlı çalışan biri olarak 40000 az bir para değil. bu paraya alabileceğim en iyi otomobili almak istiyorum. tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.

Babam 3-4 ay önce sıfır linea almıştı 90hp olandan, yazın gittiğimde bolca kullanma fırsatım oldu. Kendi titanium 109hp tdci focus umdan bu araca bindiğimde gerek sürüş zevki, gerek motor performansı, gerek genişlik, gerek malzeme kalitesi, ... bir alt sınıf arabaya geçtiğimi herşeyiyle farkettim. Zaten siz de aynı kaygıları dile getirmişsiniz :).

• sedan focus alabilirsin yada fluence alabilirsin ama fluence biraz dandik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qabdkq

bende seat exeo var yeni aldik lpgli kmde 30 kr yakiyor yakit konusunuda hallettim mis gibi biniyorum arac style donanim epey dolu dijital klima hiz sabitleyici ayak bolmesi aydinlatici yani kaliteli ayni zamanda konforluda hemde dediginiz fiyatin 7-8 bin tl altina alirsiniz ve 3-4 senelik yakitda cebinizde kalir

lpgli olarak km'de 30krş bana fazla gibi geldi. dizel arabalarda tüketim 20krş (karışık kullanımda) altına düşebiliyor diye biliyorum. aaraç güzel görünüyor ancak Seat sitesinden fiyat bilgisine ulaşamadım. yoksa satışı yok mu artık?
  • arac makyajlandi forumda konusu vardi o yuzden guncelleme yapacakar aracin yol bilgisayari 10.6 gosteriyor tabi suda var korkusuzca basiyorum nasil olsa lpgli diye dikkatli kullanimda 7-8e dusebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***BSZ***

sedan focus alabilirsin yada fluence alabilirsin ama fluence biraz dandik.

fluence hakkında olumsuz yorumlar var sizin belirttiğiniz gibi. Fransız otolarını pek düşünmüyorum zaten. Sedan Focus'u uygun fiyata bulabilirsem listemde üst sıralarda.

Bu arada merak ettiğim sıfır km Titanium dizelini en son kaça bıraktıkları hakkında bilgisi olan var mı acaba?
  • quote:

fluence hakkında olumsuz yorumlar var sizin belirttiğiniz gibi. Fransız otolarını pek düşünmüyorum zaten. Sedan Focus'u uygun fiyata bulabilirsem listemde üst sıralarda.

Bu arada merak ettiğim sıfır km Titanium dizelini en son kaça bıraktıkları hakkında bilgisi olan var mı acaba?
  • Lineayı tavsiye etmiyorum. İçini binin özellikle arkaya binin direk ineceksiniz zaten. Arabada daralıyorsunuz. Herşey sanki üztünüze geliyor. İçi çok dar ve basık. Note da eni biraz dardır ama MPV olduğu için son derece ferah bir araçtır. 5 kişi rahat edemez ama 4 kişi için ideal bir araçtır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 11 Eylül 2011; 13:06:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

1.5 dizel nissan note tam sizlik. 2.eldeki dolandırıcılarla uğraşmanız gerekmez. Garantili arabaya binersiniz. Yakıtı sınıfında en iyilerden. Arka koltuklar ileri geri kayıyor bildiğim kadarıyla. Bagaj lazım olunca ileri, diz mesafesi isterseniz geri alıyorsunuz. Tavan yüksekliği de iyi. Kafamın arkada tavana değimediği nadir araçlardan. 2011 full dizeli liste fiyatı 40bin. İndirim de yaptırabilirsiniz. Kalanla kasko filan halledersiniz. Tam bir aile aracı bana göre. Devir ekonomi devri. Güçlü kuvvetli arabalar iyi oluyor ama yakıttada zamanla üzmeye başlıyor. Bi test edin bence performansını.

40.000 TL param var tavsiye istiyorum

vayy be nissan note a hiç bu açıdan bakmamıştım..2011 leri mi böle yoksa tüm modellerimi??? baya fonksiyonel bi araç

• quote:

quote:

45.500 ben olsam en son bu fiyata bırakırdım

• quote:

quote:

quote:

45.500 ben olsam en son bu fiyata bırakırdım

tamam alıyorum, sar

• quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Biraz sabır edip üzerine 10 bin eklenip Honda Civic almak ya da Linea

honda civic için liste fiyatlarına baktım elegance A/T 48bin. Aslında eşim de çok beğeniyor ama lpg olmadan bilinmez diyorlar. ortalamada 9lt yakıyormuş. nerden baksan 51bine yaklaşacak. üstelik küçük olan bagajı iyice küçülecek. yakıt sorun olmasa ya da dizeli olsa alacağım araç bu olurdu. Buradan Honda'ya duyurulur
  • biraz daha ekle km si fazla olmayan 159 otomatik dizel al geniş yapılı tam bir aile arabası hemde spor görünümlü

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.