Şimdi Ara

40.000 TL param var tavsiye istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
93
Cevap
0
Favori
4.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 40bin TL param var. çocuklu bir aileye sahibim. aracı bu ayın sonuna kadar almam gerekiyor. almak istediğim araç

1) en az C segmenti olmalı
    2) yakıtı üzmemeli, dizel olması iyi olur
    3) performansı tatmin edici olmalı (focus 110BG dizel hoşuma gitmişti, en az onun kadar olmalı)
    4) konfor seviyesi çok düşük olmamalı, donanımı yeterli olmalı (örneğin dijital kliması, hız sabitleyicisi falan olmalı)
    5) servis ve parça problemi yaşatmamalı
    6) 2. elde satarken insanı fıtık etmemeli (problem yaşatmazsa 4-5 sene kullanmayı düşünüyorum)
    7) 2007 modelden yukarı olmalı

bu kriterlere ve bu paraya göre;

-0 km mi? (40bin TL yeter mi bilmiyorum)
    -40.000 TL yerine biraz da kredi ile 0 km mi?(maddi sebeplerden dolayı kredi ile almayı çok da istemiyorum aslında, olursa da en fazla 10bin TL kredi alırım)
    -sıfır km araçlar şu aralar çok pahalı o yüzden 2. el mi?

yardımlarınızı bekliyorum.

• düşündüğüm seçenekleri de söylemem gerekirse

2. el olarak
    focus 2,5 dizel titanium (2010 ve üzeri)
    mazda 3 dizel (2010 ve üzeri)
    mondeo dizel (2008 ve üzeri)

sıfır km olarak
    c-max dizel (biraz tuzlu ama aracı beğendim-60bin civarı)
    c-max 1.6 180BG (yakıtı nasıldır bilmiyorum ama 2011 olanları x paketli olarak 52bin istiyorlar-)
    mazda 3 dizel (50bin civarı)

bir kaç tanıdığım passat dizel al diyorlar ama sanırım bu fiyatlara 2005 model ancak alınabiliyor. sizin de fikrinizi almak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih_1976

düşündüğüm seçenekleri de söylemem gerekirse

2. el olarak
    focus 2,5 dizel titanium (2010 ve üzeri)
    mazda 3 dizel (2010 ve üzeri)
    mondeo dizel (2008 ve üzeri)

sıfır km olarak
    c-max dizel (biraz tuzlu ama aracı beğendim-60bin civarı)
    c-max 1.6 180BG (yakıtı nasıldır bilmiyorum ama 2011 olanları x paketli olarak 52bin istiyorlar-)
    mazda 3 dizel (50bin civarı)

bir kaç tanıdığım passat dizel al diyorlar ama sanırım bu fiyatlara 2005 model ancak alınabiliyor. sizin de fikrinizi almak isterim.
    focusu beğendiysen öneririm pişman edecek bir araç değil sert süspansiyonları,biraz içeri ses alması haricinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omurkadir

focusu beğendiysen öneririm pişman edecek bir araç değil sert süspansiyonları,biraz içeri ses alması haricinde.

Alıntıları Göster
    hem dizel hem donanımlı hemde c sınıfı kaliteli bi araba 50.000 TL den aşağı bulamazsın!bence sıfır yerine sıfır ayarında 1-2 yaşında bi araba al!
    ford focus titanium 2010-2011(kasa eski)
    skoda octavia 2009-2011
    opel astra sedan olabilir(fiat olarak makul)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mightywolf35 -- 10 Eylül 2011; 20:57:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mightywolf35

hem dizel hem donanımlı hemde c sınıfı kaliteli bi araba 50.000 TL den aşağı bulamazsın!bence sıfır yerine sıfır ayarında 1-2 yaşında bi araba al!
    skoda octavia 2009-2011

Alıntıları Göster
    40.000 liraya Passat 2.0 TDI yada Mondeo 2.0 TDCI önermem,o fiyatlara temizlerini bulmak çok zor.Mondeo ve Mazda 3 satarken insanı fıtık edebilir,bu aklınızda bulunsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: evilonthemove

skoda octavia 2009-2011

aslında bana da mantıklı geliyor sıfır yerine garantisi devam eden bir ikinci el almak. makyajsız kasa focus dizel kullanmışlığım var. içeri aldığı ses rahatsız edecek düzeyde. makyajlı olanlarda iyileştirme var diyorlar ama ne seviyede bilmiyorum. focus konusunda beni en çok endişelendiren durum bu.
    octavianın içi biraz sade geliyor bana. yaş gurubu olarak da 40+ gibi geliyor. focus daha genç içi gibi. bu arada yaş 30.
    opel gurubunu düşünmüyorum. özellikle astra sedan hiç.

• quote:

quote:

skoda octavia 2009-2011

aslında bana da mantıklı geliyor sıfır yerine garantisi devam eden bir ikinci el almak. makyajsız kasa focus dizel kullanmışlığım var. içeri aldığı ses rahatsız edecek düzeyde. makyajlı olanlarda iyileştirme var diyorlar ama ne seviyede bilmiyorum. focus konusunda beni en çok endişelendiren durum bu.
    octavianın içi biraz sade geliyor bana. yaş gurubu olarak da 40+ gibi geliyor. focus daha genç içi gibi. bu arada yaş 30.

Alıntıları Göster
    Arkadaşım dizel demişsiniz ama lpg düşünürseniz 2010 model,lpg ye uyumlu,1.6 mpi ,102 hp öneririm.Ben şu an beklemedeyim,fiyatlar biraz stabil olsun alacağım.Trendline donanım(2010 larda neredeyse yok yok)43-45 aralığında şu an.Hem D sınıfı,hem satarken üzmez.

• quote:

quote:

skoda octavia 2009-2011

çocuklu bi aile olduğunuzu söylediğiniz için bagaj falan önemlidir diye ve fiyatı makul olduğu için astra sedan dedim!focusun kasası eski ve artık bi albenisi kalmadı benim gözümde!golf,kia ceed,fiat bravo,kia cerato,accent blue gibi alternatiflerede bakın!sizin yaşınıza uygun!kia eskisi gibi değil!güzel arabalar yapıyorlar!

• quote:

Orijinalden alıntı: dranov

40.000 liraya Passat 2.0 TDI yada Mondeo 2.0 TDCI önermem,o fiyatlara temizlerini bulmak çok zor.Mondeo ve Mazda 3 satarken insanı fıtık edebilir,bu aklınızda bulunsun..

Alıntıları Göster
    1.5 dizel nissan note tam sizlik. 2.eldeki dolandırıcılarla uğraşmanız gerekmez. Garantili arabaya binersiniz. Yakıtı sınıfında en iyilerden. Arka koltuklar ileri geri kayıyor bildiğim kadarıyla. Bagaj lazım olunca ileri, diz mesafesi isterseniz geri alıyorsunuz. Tavan yüksekliği de iyi. Kafamın arkada tavana değimediği nadir araçlardan. 2011 full dizeli liste fiyatı 40bin. İndirim de yaptırabilirsiniz. Kalanla kasko filan halledersiniz. Tam bir aile aracı bana göre. Devir ekonomi devri. Güçlü kuvvetli arabalar iyi oluyor ama yakıttada zamanla üzmeye başlıyor. Bi test edin bence performansını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 10 Eylül 2011; 22:26:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

1.5 dizel nissan note tam sizlik. 2.eldeki dolandırıcılarla uğraşmanız gerekmez. Garantili arabaya binersiniz. Yakıtı sınıfında en iyilerden. Arka koltuklar ileri geri kayıyor bildiğim kadarıyla. Bagaj lazım olunca ileri, diz mesafesi isterseniz geri alıyorsunuz. Tavan yüksekliği de iyi. Kafamın arkada tavana değimediği nadir araçlardan. 2011 full dizeli liste fiyatı 40bin. İndirim de yaptırabilirsiniz. Kalanla kasko filan halledersiniz. Tam bir aile aracı bana göre. Devir ekonomi devri. Güçlü kuvvetli arabalar iyi oluyor ama yakıttada zamanla üzmeye başlıyor. Bi test edin bence performansını.

Alıntıları Göster
    Mondeo.

• quote:

videoyu izledim araç biraz küçük geldi. ama fırsat bulunca inceleyeceğim. Pek aklımda olan bir marka olmadığı için Nissan'a gitmemiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sexuality

Mondeo.

kısa ve öz olmuş.
    içine oturduğumda beni en çok mutlu eden mondeo olmuştu. sonuçta D segmenti.
    Vergisi (dizel olanı için) ve uzunluğu (4.84m) beni düşündüren kısımları.
  • quote:

quote:

Mondeo.

kısa ve öz olmuş.

Alıntıları Göster
    Hocam düşünürsenhttp://forum.donanimhaber.com/m_52570612/mpage_1//tm.htm#52570612 bizim araç var fakat dizel değil gerçekten sıfır gibi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Gnk.

Hocam düşünürsenhttp://forum.donanimhaber.com/m_52570612/mpage_1//tm.htm#52570612 bizim araç var fakat dizel değil gerçekten sıfır gibi..

Alıntıları Göster
    elantra

• quote:

quote:

Mondeo.

kısa ve öz olmuş.

Alıntıları Göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-avensis-2-0-d-4d-elegant-2007-0539-540-88-89-52916302/detay/

bu olabilir. fakat 42-43 gibi avensisin yeni kasasının 1.6 2011 elegant extrasının 2.el olarak az km li uzatılmış garantilisini alabilirsiniz. toyota 5 yıllık sınırsız km garantisi veriyor. ayrıca özellikle 2011 1.6 elegant extra dedim çünkü ilk çıkan avensis 1.6 larda hız sabtleyici yoktu. tek donanım eksiği oydu 2011 lerde bu sorunu hallettiler. bence 1.6 avensiste sizin fikirlerinizde iyi bir alternatif.yeni vvtli motorda 132 hp ve makul tüketiyor. ayrıca lpg de uyumlu. illaha dizel dersenizde yine 2.0 d4d elgant ilandaki avensis olabilir. fakat satarken vergi olayından dolayı 1.6 araçlar daha çabuk alıcı buluyor malesef.

• quote:

quote:

videoyu izledim araç biraz küçük geldi. ama fırsat bulunca inceleyeceğim. Pek aklımda olan bir marka olmadığı için Nissan'a gitmemiştim.

note gerçekten güzel araç ben geçen sene baktım çok da güzel fiyat verdiler ancak daha spor bir şey alayım diye ceedi aldım.
    aile arabası olarak note geniş,ferah,tatlı bir araç.dci sayesinde ekonomik de.piyasası var.

önyargınız var mı bilmem kia ceed ve venga modellerini de öneririm.

• quote:

astra sedan istemiyorum. aslında opel markasını düşünmüyorum dersem daha doğru olur.
  • quote:

quote:

astra sedan istemiyorum. aslında opel markasını düşünmüyorum dersem daha doğru olur.

Tamam hocam yinede teşekkürler..

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.