Şimdi Ara

40.000 TL param var tavsiye istiyorum (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
4.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar araba arayışlarım devam ediyor. Arayışlarımı 2010 üzeri focus ve mazda3, 2008 mondeo (hepsi dizel) üzerinde yoğunlaştırdım. dün aşağıdaki arabaya baktım.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-dizel-otomatik-titanium-en-full-paket-pars-motors-59561222/detay/
    44'e bırakıyorlar ama araba da içime sinmeyen bir kaç nokta oldu. sol ön farın içinde deformasyon var. sanki yan sanayi far takılmış ta bu da bir süre sonra içine su almış gibi. (ön taraftan kazası yok diyorlar.) ön iki kapıda camların girdiği bölümün iç tarafında deformasyon var. sanki cam açık kalmış da su alıp kabarmış şişme yapmış gibi. ayrıca ilanda sağ iki kapıda boya var yazıyor ama görüştüğümüz kişi ilk önce sağ tarafta komple boya var dedi. sonra ben ilanda sadece kapılarda boya olduğunu çamurluklarada vernik atıldığının yazıldığını söyleyince, vernik atılmış bölümlerin de ustaya kontrole götürülünce makine ile kontrol sırasında boyanmış gibi göründüğü için boyalı dediğini söyledi ? lastiklerin de değişim zamanı gelmiş gibiydi. ama tarihine bakmadım. tüm bunlar kafamı karıştırdı. şimdilik beklemeye aldım. siz ne dersiniz?
    bir de arabada sonradan takılmış park sensörü vardı. ne yani böyle bir arabada titanyum modelinde park sensörü standart değil mi? bilen varsa bu model mondeolarda bulunan özellikleri yazabilir mi? 2008 ile sonraki modellerde farklılık olabiliyor mu?
    yalnız arabayı kısa mesafeli kullanma imkanım oldu. sürüşü çok güzel. motorun sesi içeriye geliyor ama öyle çok rahatsız edecek şekilde değil. ortalama tüketim 7.7lt görünüyordu. araba gerçekten uzun olmasına rağmen şehir içinde kullanmama rağmen sıkıntı yaratmadı. belki de usta şoför olduğumdandır

bu arada bekledikçe ve araştırdıkça fiyat olarak da daha yüksek arabalara bakmaya başlıyor insan. bunu alıncaya kadar biraz borçla şunu alırım diye çıktıkça çıkıyoruz. Allah sonumuzu hayır getirsin.

• Sizin yerinizde olsam full + full Chevy Cruze LS Plus alır, üstüne de Landi Renzo (Cruze modeline en uygun kit) LPG kiti taktırır, uzun seneler binerdim.
    LS Plus pazarlıkla 40500 liraya alınır, LPG kiti de 1500 lira; 42000 liraya güvenli, donanımlı, heybetli ve az yakan bir araca sahip olabilirsiniz.

40.000 TL param var tavsiye istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 25 Eylül 2011; 17:06:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih_1976

quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Biraz sabır edip üzerine 10 bin eklenip Honda Civic almak ya da Linea

honda civic için liste fiyatlarına baktım elegance A/T 48bin. Aslında eşim de çok beğeniyor ama lpg olmadan bilinmez diyorlar. ortalamada 9lt yakıyormuş. nerden baksan 51bine yaklaşacak. üstelik küçük olan bagajı iyice küçülecek. yakıt sorun olmasa ya da dizeli olsa alacağım araç bu olurdu. Buradan Honda'ya duyurulur

Sitesinde 100km/6.8 lt benzin oranı var. Bagajına 2 küçük 1 büyük valiz sığıyor eğer lpg koyulursa 1 küçük 1 büyük sığar. Olmadı yukarıya panel alırsınız. Zaten alındığı zaman Elegance alınmalı. Premium ve Dream' in 2. eli yok gibi bir şey. Fakat diyorum hazır 40 bine çıkmışken bir Honda'nız olsun ve belki daha önemlisi sıfır Honda'nız olsun.

arkadaşta var otomatik olanından. ortalama yakıt tüketimini (daha çok şehir içi kullanıyor aslında) 9 lt'nin altına indiremeyince lpg taktırdı.
    dediğinize katılıyorum alınırsa elegance alınmalı. donanımlı araç güzel oluyor.
    honda sıfır araçlarına garantili LPG takıyor mu acaba? sanırım ford'da böyle bir uygulama var. Garantisi bozulmadan lpg uygulaması yapabiliyorlar. Bayi bazında mı bilmiyorum ama.

Elegance donanımın Premium olandan tek farkı Sunroff. Başka hiçbir donanım farkı yok. Belki alan kişi sunroff sevmiyordur. Neden illaki Elegance almalı o zaman

• quote:

arkadaşlar araba arayışlarım devam ediyor. Arayışlarımı 2010 üzeri focus ve mazda3, 2008 mondeo (hepsi dizel) üzerinde yoğunlaştırdım. dün aşağıdaki arabaya baktım.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-dizel-otomatik-titanium-en-full-paket-pars-motors-59561222/detay/
    44'e bırakıyorlar ama araba da içime sinmeyen bir kaç nokta oldu. sol ön farın içinde deformasyon var. sanki yan sanayi far takılmış ta bu da bir süre sonra içine su almış gibi. (ön taraftan kazası yok diyorlar.) ön iki kapıda camların girdiği bölümün iç tarafında deformasyon var. sanki cam açık kalmış da su alıp kabarmış şişme yapmış gibi. ayrıca ilanda sağ iki kapıda boya var yazıyor ama görüştüğümüz kişi ilk önce sağ tarafta komple boya var dedi. sonra ben ilanda sadece kapılarda boya olduğunu çamurluklarada vernik atıldığının yazıldığını söyleyince, vernik atılmış bölümlerin de ustaya kontrole götürülünce makine ile kontrol sırasında boyanmış gibi göründüğü için boyalı dediğini söyledi ? lastiklerin de değişim zamanı gelmiş gibiydi. ama tarihine bakmadım. tüm bunlar kafamı karıştırdı. şimdilik beklemeye aldım. siz ne dersiniz?
    bir de arabada sonradan takılmış park sensörü vardı. ne yani böyle bir arabada titanyum modelinde park sensörü standart değil mi? bilen varsa bu model mondeolarda bulunan özellikleri yazabilir mi? 2008 ile sonraki modellerde farklılık olabiliyor mu?
    yalnız arabayı kısa mesafeli kullanma imkanım oldu. sürüşü çok güzel. motorun sesi içeriye geliyor ama öyle çok rahatsız edecek şekilde değil. ortalama tüketim 7.7lt görünüyordu. araba gerçekten uzun olmasına rağmen şehir içinde kullanmama rağmen sıkıntı yaratmadı. belki de usta şoför olduğumdandır

bu arada bekledikçe ve araştırdıkça fiyat olarak da daha yüksek arabalara bakmaya başlıyor insan. bunu alıncaya kadar biraz borçla şunu alırım diye çıktıkça çıkıyoruz. Allah sonumuzu hayır getirsin.

Ben yanaşma derim. Seninde içine sinmemiş zaten. Sağ tarafta komple boyalı anladığım kadarı ile .Zaten adam kendi ağzı ile söylemiş. Üstüne söylenecek söz yok

• quote:

arkadaşlar araba arayışlarım devam ediyor. Arayışlarımı 2010 üzeri focus ve mazda3, 2008 mondeo (hepsi dizel) üzerinde yoğunlaştırdım. dün aşağıdaki arabaya baktım.

Galeriden arac alinmaz. Bunu bilir bunu soylerim. Ayrica 100.000'e yaklasmis 2.0'lik bir dizel...bana mantikli bir ikinci el tercihi gibi gelmiyor. Hicbir markada.

Az kullanalim, benzinli kullanalim, daha iyi, yeni, saglam araclara binelim. Benzinli deseniz sizin butcenizde alinabilir cok sayida guzel 0 kilometre arac var. Ikinci el derseniz temiz bir Passat, gicir gicir bir Avensis alabilirsiniz.

• bugün markete giderken park halinde 2 tane mondeo gördüm. ikisinde de bahsettiğim pencere kenarındaki yüzeyin kaplamasındaki deformasyon vardı. kaplama olan kısım kalkmıştı. sanırım tüm mondeolarda olan bir problem. ya da problemli olanlar bana denk geldi eğer bu durum tüm mondeolarda var ise mondeoya bir eksi puan.
  • sınıfının en az yakanı en konforlusu en iyi fren mesafesine ve virajda en iyi arac diyebilirim.1.600 cc 117 bg mitsubishi lancer invite siyah full 38500tl ye 2011 model 30 bin km de satyorum işim gereği ticari araç almam gerekiyor aracı araştır beğenirsen pm den grşrz.
  • 2012 model astra classic 1.3 cdti. performans hariç tüm kriterlere fazlasıyla uyuyor.
    ikinci el istiyorsan da 2010-2011 model focus hb derim.
  • HONDA CİVİC ELEGANCE AL KEYFİNE BAK DOSTUM 40BİN TL YE ALINACAK YENİ ARABA
  • 2006-2007 model 1.6 fsi sportblack audi a3
  • Kaç ay olmuş. Almıştır çoktan arkadaş.
  • BENİM O MEGANE YE 40 BİN TL VERMEM KARABÜK ÜN ŞAMPİYON OLMASI GİBİ BİŞEY :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.