Şimdi Ara

40.000 tl ye hangi küçük benzin otm. araç? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

40bin TL B sınıfı otomatik

Smart 1.0 alana kadar, aynı araba olan Mitsubishi colt alabilirsin. Smart mercedesin alt markası, b sınıfı avrupa pazarı için tasarlanmış bir araç. Bu araç için ortak mitsubishi. Mitsubishi colt modeli, şanzıman, motor, şasi olarak aynı yapıya sahip %70 oranında aynı araçlar. Bu araçlar son derece saglam. colt'ta 1.3 95hp benzinli motor var. Getrag(alman şanzıman firması) 6ileri tek kavrama şanzıman var. Nispeten diğer tek kavramalara göre daha iyi bir sanzıman. Ayrıca yakıt tüketimi son derece iyi bir araç. şehir içi 7lt / şehir dışı 5lt civarında. Mitsubishi fabrika yakıt değerlerini zorlanmadan tutturan hatta altına indiren bir firmadır. Ayrıca LPG uygulayan da var.

Ama konu içindeki araçlara göre 2.el dezavantajı var. Onun dışında invite modeli bu araçlardan hiçbir eksiği bulunmayan bir araç.

Tork konvektörlü alırsanız büyük ihtimal yakıt tüketimden kafayı yiyebilirsiniz. Zira düşük hacim araca tork konvektörü eziyet. Çekmediği için daha fazla yakıyor. 1.4 motor ile şehir içinde 10lt yakıt görürsünüz.

Açıkçacı Sıfır araç alana kadar 2012 veya 2013 model çok az kullanılmış dizel bir araç bakardım. Corsa 1.3 cdti easytronic var. Yakıtı çok iyi. c3'ün var mı bilmiyorum ama mcp ile güzel olabilir.

Bu arada illa benzinli olacaksa 1.2TCe(4 silindir 100 veya 115hp)(yakıt tüketimi şehir içi 6lt civarı sanırım) EDC otomatik şanzıman ile yakın bir zamanda Clio4 ile gelecek.

walla 2. el alamam öncelikle onu söyliyeyim...0 dizel otm aracların fiyatlarıda malum... 1.2 tsı ekonomik ve fr donanım dolu bir arac bu neden le hosuma gitti ve sc yani tek kapı olması goruntusunu baya albenili kılıyor...smart için mercedese görüşmeye gittim ama ellerinde arac yok ve 3 ay sonra gelir seklinde bilgi werdiler ve bakım vs işlemleri yapılıosada ağır hasar durumunda işlem yapamadıgını solediler (ben tam anlamadım onu?) tekrar cıklama için sordugumda sanzımanının onarımı olmadıgını garanti vs için araç burda kalıcak olsada ankaradan yetkili cagırılır dediler :S eyw dedm onada ...1.2 fiat cekmio onu burdaki 2. el araclarını test ettirdiler kırmızı bos manuel 1.2 bir arac hiç gitmio kalkmıo klima acınca inip itsen daha hızlı gider bir hal alıyor ...mitsubihsi yi de 0 olsa da 2. el belki seat da da kaybedebilirim bilinmez ancak goruntusu sık die onu tercih ediorm colt a göre tabi...

• quote:

Orijinalden alıntı: CemUsUs

sizin bmw audi işi ne oldu?

selm üstad o durum tatsız bir olayla kaçtı fırsat... bi kaybımız oldu... sonrasında geldim euro kur avantajı ve indirim bitmiş araçta 2013 geleceği için fiyat tırmanmıs ancak yaptıgım görüşmelerle yılbasına alıcam arabayı benim a3 için faydalandıgım yılsonu kur avantajı ve kasa değişimi indrimlerinden faydalanıp istediğim a4 ü alıcm ona karar verdik...hatta arac için cüzi bir mktar kapora bile verdik...ama ii bir karar verdiğimi düşünüorm sayenizde tekrr tesekkrler...

bide bu konu için bir fikrin war mı acaba ?
  • Suzuki swift olabilir. Cebinizde para da kalır.

Ek olarak fiat 500 ikinci elde çok uygun fiyatla bulunabiliyor.

Ve kampanya ile fiat bayiilerinde coupe (yada üstü açılır tarzda) olmayanları kampanya ile makul fiyatlara satılıyordu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kararsızgenç

quote:

selm üstad o durum tatsız bir olayla kaçtı fırsat... bi kaybımız oldu... sonrasında geldim euro kur avantajı ve indirim bitmiş araçta 2013 geleceği için fiyat tırmanmıs ancak yaptıgım görüşmelerle yılbasına alıcam arabayı benim a3 için faydalandıgım yılsonu kur avantajı ve kasa değişimi indrimlerinden faydalanıp istediğim a4 ü alıcm ona karar verdik...hatta arac için cüzi bir mktar kapora bile verdik...ama ii bir karar verdiğimi düşünüorm sayenizde tekrr tesekkrler...

audi ve bmw olayı gönlünüze göre olur umarım..

bu konuda yakıt, güvenlik ve konfor demişsiniz..

yakıt öncelik ise ankara içi olduğuna göre düşük devirde yüksek tork verebilen turbo benzinli motorları düşünmek lazım.. fiat 1.2 atmosferik motoruyla ankara'nın inişli çıkışlı yollarında yakıt tüketimi size problem yaratır..

güvenlik olarak ise asla ve asla polo ve ibiza'yı tavsiye etmiyorum.. uzun yol da yapacağım için benim polo'dan vazgecme sebeplerinden biri idi, ufacık araba ve iki havayastığı.. rakiplerini bilmiyorum yalnız..

konfor ise, hepsinde aşağı yukarı aynıdır tahmin ediyorum..

öncelikle araçları kategorize edin.. beetle, smart veya mini gibi retro bir araç mı kullanacak olan kişi, yoksa polo ibiza punto vs mi tercih edilecek..

bunu böldükten sonra yürümek kolay..

bu arada mini one'ı da listeye alın.. doğru yaptığı çok şey var o aracın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CemUsUs -- 3 Nisan 2013; 17:15:18 >

• quote:

quote:

quote:

audi ve bmw olayı gönlünüze göre olur umarım..

bu konuda yakıt, güvenlik ve konfor demişsiniz..

yakıt öncelik ise ankara içi olduğuna göre düşük devirde yüksek tork verebilen turbo benzinli motorları düşünmek lazım.. fiat 1.2 atmosferik motoruyla ankara'nın inişli çıkışlı yollarında yakıt tüketimi size problem yaratır..

güvenlik olarak ise asla ve asla polo ve ibiza'yı tavsiye etmiyorum.. uzun yol da yapacağım için benim polo'dan vazgecme sebeplerinden biri idi, ufacık araba ve iki havayastığı.. rakiplerini bilmiyorum yalnız..

konfor ise, hepsinde aşağı yukarı aynıdır tahmin ediyorum..

öncelikle araçları kategorize edin.. beetle, smart veya mini gibi retro bir araç mı kullanacak olan kişi, yoksa polo ibiza punto vs mi tercih edilecek..

bunu böldükten sonra yürümek kolay..

bu arada mini one'ı da listeye alın.. doğru yaptığı çok şey var o aracın..

üstad şimdi baktım ama mini one 50.000 tl gibi bir rakamdan başlıo...birde en önemlisi manuel şanzımanlı oldugu için listeye alamıorm..:S birde fiyat dan dolayı aldım listeye o araçları aynı kategoride değiller biliorm ama 50.000 e kadr cıkamam ondan ...ayrıca mini nin hiç bir aracına sıgamıorm ne yazk ki :S:D

• listeye baktığımda ben de manuel gördüm ancak bildiğim kadarıyla otomatik geliyor mini araçlar.. şubattan kalma dolu bir countryman teklifim var, 72000TL mesela.. otomatik araç..

geçtiğimiz yaz barcelona'dan madrid'e gitmek için bir mini one kiralamıştım.. 650km kadar kullandım, bavul mavul vs eşimle birlikte çok rahat sığdık.. koltuğu aşağıda olduğu için ayarlamak ve sığmak kolay oluyor.. bu arada ben de 1,98 boyunda ve 130kg ağırlığındayım.. siz 1.85 civarıydınız sanırım..

bu durumda sanırım ibiza bakmanız gerekecek.. polo-ibiza arasında iseniz ibiza+donanım tercih edilmesi şahsi fikrim..
  • quote:

listeye baktığımda ben de manuel gördüm ancak bildiğim kadarıyla otomatik geliyor mini araçlar.. şubattan kalma dolu bir countryman teklifim var, 72000TL mesela.. otomatik araç..

geçtiğimiz yaz barcelona'dan madrid'e gitmek için bir mini one kiralamıştım.. 650km kadar kullandım, bavul mavul vs eşimle birlikte çok rahat sığdık.. koltuğu aşağıda olduğu için ayarlamak ve sığmak kolay oluyor.. bu arada ben de 1,98 boyunda ve 130kg ağırlığındayım.. siz 1.85 civarıydınız sanırım..

bu durumda sanırım ibiza bakmanız gerekecek.. polo-ibiza arasında iseniz ibiza+donanım tercih edilmesi şahsi fikrim..

bende 1.96 yım üstad ama kuzende war cooper 2008 model ama ben onu kullanamıyorum bacak boyum uzun olldugu için koltuk en arkadayken dizim direksişyonla orta konsol arasında rahatsız bir konumda bulunuyor...yoksa tip olarak cok etiket arac...yakıt olrak da o pek sıkıstırmadıgı içn sıkıntı yasamıoyr ama benim bütçemide aşıyor ne yazık ki ...kendim kullanmıycam ama illaki bizede gelicek sıkıntı yaşamak istemmm uzun yolda vs...

• quote:

• Bende şu an 40 bin liraya b sınıfı otomatik arıyorum ve fiesta ağır basıyor şu an.

Ford Fiesta 1.6 105 hp powershift 6 vites titanium x paketli 40 bin lira fabrika tüketim verisi 5.9 lt / 100 km
    ayrıca fiestanın bu motorunda güvenlik paketi hava yastıkları hariç standart sunuluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitchiker -- 13 Nisan 2013; 13:29:40 >
  • aklı başında olan adam 40 bini vermez b segmenti arabaya. tabi bu benim görüşümdür benim param çok bu arabaya veririm 40 binimi dersen o senin meselen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manalaus

aklı başında olan adam 40 bini vermez b segmenti arabaya. tabi bu benim görüşümdür benim param çok bu arabaya veririm 40 binimi dersen o senin meselen.

abi işin içine otomatik vites girince ister istemez 40 bin i buluyor zaten şu an bende bakıyorum 35.000 civarına 0 araçlara ama malesef durum böyle..

manuel olsa dediğinizde haklısınız 2-3 daha koyulur C sınıfı araç alınır ama otomatik şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

quote:

aklı başında olan adam 40 bini vermez b segmenti arabaya. tabi bu benim görüşümdür benim param çok bu arabaya veririm 40 binimi dersen o senin meselen.

abi işin içine otomatik vites girince ister istemez 40 bin i buluyor zaten şu an bende bakıyorum 35.000 civarına 0 araçlara ama malesef durum böyle..

manuel olsa dediğinizde haklısınız 2-3 daha koyulur C sınıfı araç alınır ama otomatik şart.

bi önceki kasa otomatik honda civic al o zmn dostum o paraya

• quote:

quote:

quote:

önerin için teşekkür ederim dostum ama annem ikinci el arabalardan bıkmış durumda yok çizik yok boya yok şu bu..

not: ikinci el kastettiniz değil mi ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

önerin için teşekkür ederim dostum ama annem ikinci el arabalardan bıkmış durumda yok çizik yok boya yok şu bu..

not: ikinci el kastettiniz değil mi ?

evet ikinci el kasttetim ama çok temiz arabalar var piyasada bulması zaman alır ama yinde b segmenti o arabalardan daha mantıklı seçim olur bence

• quote:

araçların yakıt güvenlik konfor olarak tecrübeleriniz sonucu alıcam şimdiden teşekkürler...

YENİ AVEO HATCHBACK
    HB 1.4 16V LTZ AT 38,283 TL
    HB 1.3 95HP Dizel LTZ 43,557 TL
    http://www.chevrolet.com.tr/modellerimiz/aveo-hatchback/ozellikler-ve-donanimlar.html
     40.000  tl ye hangi küçük benzin otm. araç?

YENİ CRUZE HATCHBACK
    1.6 Sport Plus AT 40,895 TL;
    1.4 Turbo (140 HP) Sport Plus 45,698 TL
    http://www.chevrolet.com.tr/modellerimiz/cruze-hatchback/ozellikler-ve-donanimlar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 13 Nisan 2013; 22:05:16 >

• quote:

quote:

quote:

ÜSTAD BNİM ÖNCEKİ ARABAMDI O COK CEKTİM BEN PREMİUM 2012 CİVİ DEN YAKIT PARFORMANS YOL TUTUSU ..UZAK DURUORM ARTIK

• quote:

Orijinalden alıntı: xCixLandx

quote:

araçların yakıt güvenlik konfor olarak tecrübeleriniz sonucu alıcam şimdiden teşekkürler...

YENİ AVEO HATCHBACK
    http://www.chevrolet.com.tr/modellerimiz/aveo-hatchback/ozellikler-ve-donanimlar.html

YENİ CRUZE HATCHBACK
    http://www.chevrolet.com.tr/modellerimiz/cruze-hatchback/ozellikler-ve-donanimlar.html

BEN KÜÇÜK OLUP ANKARADA RAHAT SUREBİLSİN OTM. İSTEMİ DE KALİTELİ OLSUN DİE ONA AKIODM DA BU DA GÜZL Bİ SECENEK OLMUS Bİ GİDİP BAKMM LAZM... TESEKKURLER USTAD

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xCixLandx

quote:

YENİ AVEO HATCHBACK

YENİ CRUZE HATCHBACK

BEN KÜÇÜK OLUP ANKARADA RAHAT SUREBİLSİN OTM. İSTEMİ DE KALİTELİ OLSUN DİE ONA AKIODM DA BU DA GÜZL Bİ SECENEK OLMUS Bİ GİDİP BAKMM LAZM... TESEKKURLER USTAD

bu fiyata full donanımlı konforlu sağlam güvenli araba bulmak zor aveo ve cruze doğru karar zaten bayiler 3.000 tlye yakın indirim yapıyor elinde arabaları satmak için

• Şimdi bmw diyeceğim ancak bmw arkadan itişli onun için karda yolda bırakabilir . Onun için Audi a3
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.