Şimdi Ara

40.000 tl ye hangi küçük benzin otm. araç?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sevgili üstadlar... küçük ankara içinde kullanılacak karlı havlarda vs yolda rampada bırakmayacak 40.000 tl dolaylarında otm vitesli bir araç arıyoruz... bayan kullanacak...kapı sayısı öenmli olmayıp max 2 kişi bineck... seçeneklerim aşağıdakiler

- fiat 500 1.2 lounge 69 hp otm. vites...40.600 tl

- vw polo 1.4 85 hp dsg chromline...42.000 tl civarı

- seat ıbiza sc 1.2 tsı 1.5 hp dsg fr donanımlısı 38.900 (ellerinde bu araca ek Teknik Paket: Yağmur Sensörü + Kendiliğinden Kararan İç Dikiz Aynası + Otomatik Yanan Farlar + Coming Home-Leaving Home Özelliği ( Eve Kadar - Araca Kadar İzleme Fonksiyonu) + Katlanabilir Yan Aynalar doanımlı bir araç varmıs beyaz bunu 39.000 e bırakıolar bu paket 1025 tl normalde..)

-smart 1.0 71 hp pulse 39.800 ( buaracı bir arkadasım soledi nasıl bilmiorm fiyat aralığında mercdes üretim bir araçmış sanıyorum... kutu gibi bişi ama cok tarz hoş bir araç dedi bn görmüştüm ama yorumlarınız cok öenmli)

- nissan micra 1.2 Platinum CVT (AT) 40.690 bu aracın en dolusunda bile digital klima yok onu belirteyim

birde 2013 bettle war aslında bn ona baktım ama otm 50.000 den başlıo ve bunların segmenti deil kıyaslanamz yani onu da desgin paket 1.2 tsı dsg alınca son fiyat 56.900 oldu..:S araçlarda biraz görünüme öenm veriyoruz yani seçenekleri yazdım ama güvenlik yakıt ve görünüm en başta seçici unsurlar..

araçların yakıt güvenlik konfor olarak tecrübeleriniz sonucu alıcam şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kararsızgenç -- 27 Mart 2013; 22:36:11 >

• Görüntü olarak fiat biraz daha albenili gelebilir bir bayana fakat ben ibiza öneririm.Fiyatını sonuna kadar hakeden bir araç bence.1.2 tsı + dsg iyi bir tercih olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: theblackside

Görüntü olarak fiat biraz daha albenili gelebilir bir bayana fakat ben ibiza öneririm.Fiyatını sonuna kadar hakeden bir araç bence.1.2 tsı + dsg iyi bir tercih olur

fiat ın motor 69 hp bde otomatikleştrilmiş bi şanzıman konforu dsg gbi olmaz biliorm rampda 69 hp nasıl olur onu bilemedim..?
  • Bu senede ne palamut yaptı be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nz9

Bu senede ne palamut yaptı be.
    polo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armitron

polo

poloda gram indirim yapmadılar sagolsunlar daha dogrusu 42.600 ü 42.500 e verdiler...bde 1.4 85 hp araba 1.2 105 den fazla yakıyor..:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: kararsızgenç

quote:

Görüntü olarak fiat biraz daha albenili gelebilir bir bayana fakat ben ibiza öneririm.Fiyatını sonuna kadar hakeden bir araç bence.1.2 tsı + dsg iyi bir tercih olur

fiat ın motor 69 hp bde otomatikleştrilmiş bi şanzıman konforu dsg gbi olmaz biliorm rampda 69 hp nasıl olur onu bilemedim..?

Maksimum torkunu hangi devirde verdiği önemli.O motorunu bilmiyorum pek fiat ın.İbiza al kafan rahat etsin.Gayet güzel bir araç

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Maksimum torkunu hangi devirde verdiği önemli.O motorunu bilmiyorum pek fiat ın.İbiza al kafan rahat etsin.Gayet güzel bir araç

Alıntıları Göster
    Panda'ya da bakabilrsin ama biraz kadın işi gibi.
    Colt öneririm lakin olmazsa içlerinden ibiza tabiki

• Cok mu konuşulan bir konu bu acaba kimse B'si yazmioda ... Bn bu arabaların kıyasını bulamamistimda ondan actım konuyu yardımlarınızı bekliorm bilgi sahibi forumdaşlarim ...
  • quote:

Cok mu konuşulan bir konu bu acaba kimse B'si yazmioda ... Bn bu arabaların kıyasını bulamamistimda ondan actım konuyu yardımlarınızı bekliorm bilgi sahibi forumdaşlarim ...
    Hocam Honda jazz a bak cvt şanjıman FUN+ faketini alabilirsin 43Bin civarı fiyatı var... Sınıfında en az yakan benzinli araçlardan biridir.
  • İç malzemeye cok takılmıyorsan direk ibiza al. Herkesin bakacagı ilgi cekecek bir araba istersen smart ve 500'e bababilirsin.

Ama içlerinden en mantıklısı ibiza gibi duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nz9

Bu senede ne palamut yaptı be.

adam inceden giydirmiş kimsenin ruhu duymamış helal panpa
  • Yaris
  • sizin bmw audi işi ne oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CemUsUs

sizin bmw audi işi ne oldu?

sizi ilgilendirmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semih Esentürk

quote:

sizi ilgilendirmez

ben o mesajda kararsızgenc mahlaslı arkadaş ile konuşuyordum.. bir önceki konuda da kendisiyle karşılıklı bir fikir teatimiz olmuştu...

ortada sizi ilgilendiren veya aramıza girmenizi gerektiren bir durum yok..
  • quote:

quote:

quote:

sizi ilgilendirmez

ben o mesajda kararsızgenc mahlaslı arkadaş ile konuşuyordum.. bir önceki konuda da kendisiyle karşılıklı bir fikir teatimiz olmuştu...

pardon başgan seni birine benzettim

• quote:

Orijinalden alıntı: CoderAdam

quote:

quote:

quote:

sizi ilgilendirmez

pardon başgan seni birine benzettim

Alıntıları Göster
    40bin TL B sınıfı otomatik

Smart 1.0 alana kadar, aynı araba olan Mitsubishi colt alabilirsin. Smart mercedesin alt markası, b sınıfı avrupa pazarı için tasarlanmış bir araç. Bu araç için ortak mitsubishi. Mitsubishi colt modeli, şanzıman, motor, şasi olarak aynı yapıya sahip %70 oranında aynı araçlar. Bu araçlar son derece saglam. colt'ta 1.3 95hp benzinli motor var. Getrag(alman şanzıman firması) 6ileri tek kavrama şanzıman var. Nispeten diğer tek kavramalara göre daha iyi bir sanzıman. Ayrıca yakıt tüketimi son derece iyi bir araç. şehir içi 7lt / şehir dışı 5lt civarında. Mitsubishi fabrika yakıt değerlerini zorlanmadan tutturan hatta altına indiren bir firmadır. Ayrıca LPG uygulayan da var.

Ama konu içindeki araçlara göre 2.el dezavantajı var. Onun dışında invite modeli bu araçlardan hiçbir eksiği bulunmayan bir araç.

Tork konvektörlü alırsanız büyük ihtimal yakıt tüketimden kafayı yiyebilirsiniz. Zira düşük hacim araca tork konvektörü eziyet. Çekmediği için daha fazla yakıyor. 1.4 motor ile şehir içinde 10lt yakıt görürsünüz.

Açıkçacı Sıfır araç alana kadar 2012 veya 2013 model çok az kullanılmış dizel bir araç bakardım. Corsa 1.3 cdti easytronic var. Yakıtı çok iyi. c3'ün var mı bilmiyorum ama mcp ile güzel olabilir.

Bu arada illa benzinli olacaksa 1.2TCe(4 silindir 100 veya 115hp)(yakıt tüketimi şehir içi 6lt civarı sanırım) EDC otomatik şanzıman ile yakın bir zamanda Clio4 ile gelecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: honneur

Hocam Honda jazz a bak cvt şanjıman FUN+ faketini alabilirsin 43Bin civarı fiyatı var... Sınıfında en az yakan benzinli araçlardan biridir.

hocam kullanann vardır ama yanlış anlaşılmasın benim suanki a3 den onceki aracım benzim otm 2012 honda civic perium otm. 13 lt yakıt tüketimi wardı aracın gitmemesi ve altını sürtme durumu illallah ettirdi beni..tövbeliyim hondaya...ayrıca fren performansıda cabası..:S:S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kararsızgenç -- 3 Nisan 2013; 16:42:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoloGTI

İç malzemeye cok takılmıyorsan direk ibiza al. Herkesin bakacagı ilgi cekecek bir araba istersen smart ve 500'e bababilirsin.

Ama içlerinden en mantıklısı ibiza gibi duruyor

wlla bende öle düşünüorm polo sade elde kalmaz ama ibizayı test etmesemde performansı kötü deil die epeyi okudum..1.2 tsı sonusta
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.