Şimdi Ara

40-44' tv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, yeni bir TV almam gerekiyor. Bütçe olarak kendime maksimum 6.000 TL belirledim.
    İzleme mesafemde 3 m. civarında. bu yüzden ekran boyutu olarak 50 ile 55" uygundur diye düşünüyorum.
    Bu aralıkta arada film izleyeceğim, gün içerisinde çok kullanılmayacak, samsung 7.1 sisteme bağlantı yapacağım, direkt wifi'si olursa makbul olacak bir TV arıyorum.
    Ne önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cherqes -- 22 Ağustos 2019; 20:18:10 >

• 55 altına kesinlikle düşme

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dün mediamartk'ta 55Q60R'yi gösterdi eleman, ürün renkleri (özellikle siyah) gayet güzel görünüyordu.
    Samsung'un iade kamoanyası ile 6500'e geliyor, nete bakınınca 6000 civarında da bulunuyor.
    Bu ürünün bir üst versiyonu 55Q70 de çıkmış. birde bu tv'nin sonydeki muadili XF9005 var.
    Bunlar arasında tercihiniz ne olurdu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cherqes

Dün mediamartk'ta 55Q60R'yi gösterdi eleman, ürün renkleri (özellikle siyah) gayet güzel görünüyordu.
    Samsung'un iade kamoanyası ile 6500'e geliyor, nete bakınınca 6000 civarında da bulunuyor.
    Bu ürünün bir üst versiyonu 55Q70 de çıkmış. birde bu tv'nin sonydeki muadili XF9005 var.
    Bunlar arasında tercihiniz ne olurdu?
    Bende lg nanocell sm9010 veya sm8200 ile samsung q60r arasında kaldım varsa kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi kendi araştırmalarıma göre olay şu
    samsung daha iyi görüntü parlak ve daha iyi siyah vaad ediyor ama arayüzüdür akıllı işletim sistemi ve farklı bir teknoloji olan nanocell yanma sorunu falan yok ve daha kullanışlı görünüyor ama erkanı samsung kadar iyi değil bende arada kaldım

• Evde iki TV olduğu için büyük tv almaktan vazgeçtim.
    40-44" aralığında bir tv alıp oturma odamda kullanmaya karar verdim.
    Bu aralıkta tavsiyelerinizi alabilirim. fiyat olarak da 4.000'e kadar çıkarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.