Bildirim
40-45 bin arası dizel sedan araba tavsiyesiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
corolla , astra , focus , jetta , olabilir -
aslında biraz daa acıklayıcı olursanız sevinirim mesela jetta ne kadar yakar ya da uzun vadede dusunulduunde hangisi daha mantıklıdır corolla fiyat performans oranı nedir gibi yani hangisiyle ilgili bilgniz varsa paylasırsanız sevinirim tesekkurler -
corolla kullanıyorum ben güzel tatminkar bir araç uzun yolda 4.5 litre yakar ortalama, basarsanız 5.5 litre yakar almanlarda biraz daha detay işçilik daha iyi corollada daha ekonomik bakım masrafları olarak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 15 Aralık 2010; 16:10:52 > -
Fiat Bravo kullanıyorum.dizel. Max torku 1500 devirde veriyor. hız sabitleyici yi açıp 1500 devirde 6. viteste yokuş falan dinlemeden gidiyor araba. Sedan değil ama 400 lt bagaj var.
Uzun yolda az yakan araba arıyorsanız 6 vitesli olmasına özen gösterin. Corolla 1,4 motor ama 5 vites. 1,6 6 vitesliler kadar yakıyor. -
tesekkur ederim araba muhendis için alınacak santiyeye gidelecek gunde yaklasık 150 km sehirler arası gidecek bende reanult fluence in internetteki değerlerine baktım sehir ici 5.5 şehirler arası 4.1 dizel icin bide opel insigna 7.7 sehir ici 4.7 sehirler arası vermisler szce değerler gerceği yansıtıyormudur yoksa bi dalevere varmıdır.toyotadan bende memnunum babamın 92 corolla sı var hala taş gibi kliması gercekten coğu aractan iyi ama 10 bin bakımından sonra yakıt sarfiyatı artıyor diye duydum corollada bazı forumlarda ole diyolardı 5 in altına dusuremiyorlarmıs uzun yolda -
Corolla yada Jetta bakabilirsin bence.. -
Bence Ford Focus olabilir Dizel olarak yakışı iyi sayılır ama performası gerçekden iyi ve kaliteli bir araç ve Opel astra eco serisi olabilir yakış değerlerine gelince değerler ortalama değerler ve bu yakışlar şöförüne ve yüklediğiniz yükden lastik havalarına kadar önemli değişiklikler gösterebilir ve değer açısındanda yakış açısındanda fark eder yani işin kısacası kullanan kişiye bağlı ama tabiki kullanan kişiye bağlı diyede aracın tüm yakışını kullanan kişi ayarlamaz %30 gibi bir oranda kullanıcıyla alakalı bir durumdur. -
quote:
Orijinalden alıntı: tahsincifci
tesekkur ederim araba muhendis için alınacak santiyeye gidelecek gunde yaklasık 150 km sehirler arası gidecek bende reanult fluence in internetteki değerlerine baktım sehir ici 5.5 şehirler arası 4.1 dizel icin bide opel insigna 7.7 sehir ici 4.7 sehirler arası vermisler szce değerler gerceği yansıtıyormudur yoksa bi dalevere varmıdır.toyotadan bende memnunum babamın 92 corolla sı var hala taş gibi kliması gercekten coğu aractan iyi ama 10 bin bakımından sonra yakıt sarfiyatı artıyor diye duydum corollada bazı forumlarda ole diyolardı 5 in altına dusuremiyorlarmıs uzun yolda
yakıt olarak verdiğim değerler geçerli eğer az yakmak isterseniz benim gördüğüm en düşük değer 3.3 litre 100 km de gerçi sabır gerekiyor ama böyle
5 in altına düşmüyormuş yanlış bir bilgi ortalama 4.5 yakıyor benim 5.5 litreyi gördüğümde klima hep açık ve dipgaz ile yaptığım 750 km sonucu idi
@kkvan corolla da 6 ileri vites var 5 değil
-
yakıt açısından focus iyidir. ama konfor açısından oktavia dizel çok güzel. renault grubu araçlar her zaman az yakıt yakar. yani fluence de düşünebilirsiniz. fabrika verilerine aldanmayın, tutmuyor çünkü. -
astra sedan ya da octavia ikisinde de 4 lt. değerini uzun yolda yakalamanız mümkün..... -
yakıt tüketimi ve fiyat performans açısından megane veya fluence htiyacınızı fazlası ile göreceği kanaatindeyim -
Şehirler arasından kastınız yüksek hızlarda otoban yolculuğu ise kesinlikle 6 ileri bir araba almanızı öneririm.Ben dizel focus kullanıyorum araç 5 vites 145-150 civarında
3000 devire geliyor.TDCI ford motoru volvo s40 larda 6 ileridir.o araç düşünülebilir.Dişlilerle biraz oynanması sonuçu bu hızlarda 6. viteste 2300 devirin üstünde olacağını sanmıyorum şüphesiz araç rahatlar ve tüketim düşer. onun dışında performans olarak 1.6-1.5 dizeller açısından konuşuyorum bence pekte abartılacak farklar yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: ozbii
yakıt tüketimi ve fiyat performans açısından megane veya fluence htiyacınızı fazlası ile göreceği kanaatindeyim
kesinlikle katılıyorum
fluence hem görünüm hem yakıt hem donanımla süper bir araç
o paraya sunrooflu navigasyonlu full+full bir araca binersin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X