Şimdi Ara

40-45 bin tl arası benzinli otomatik sedan önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 40-45 bin tl arası benzinli sedan otomatik vites araç almak istiyorum hangi modelleri önerirsiniz. bu paraya 0 almak mümkün değil mecburen 2. el alıcaz .
    benim düşüncem ford focus titanyum bir tanıdıkta var 2010 model 75 binde hatasız 43-44 arası istiyor . otomatik vitesli araç kullananlar yazarsa daha gerçekçi olur diye düşünüyorum. yorumlarınızı bekliyorum. b sınıfı araç önermeyiniz aileme küçük geliyor çünki

• Civic sedan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

Civic sedan

+1
  • Civic, astra sedan

• Mitsubishi attrage var otomatik sıfır

• Elentra bulabilirsiniz o fiyat bandında

• Hocam Octavia, Astra Sedan, Focus, belki Cruze Sıfır olarakta Rapid, Attrage, Linea fln. Düşünebilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberBot

Mitsubishi attrage var otomatik sıfır

bu aracı kulllanan varmı yedek parça servis fiyatları ve 2. el piyasası nasıl mitsubishi hiç bilmiyorumbu aracı kulllanan varmı yedek parça servis fiyatları ve 2. el piyasası nasıl mitsubishi hiç bilmiyorum
  • Ben hiç kullanmadım hocam. Fiyat olarak yazdım sadece, araç nedir, ne değildir bilmiyorum. Rapidi araştırıyorum bende bugünlerde, isterseniz onada bi göz atın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

Civic sedan

+1 civic sedan

• O Paraya en iyi araç Elantradır 2011-2012 Civarı Otomatik elantra alın keyifle binin
  • B6 Passat. Tsi+Dsg

• bu gün 2010 ford focus titanyum 1,6 otoamitk vitesli araca oturdum kesinlikle focus diyorum araç gerçekten çok iyi bide şu benim arabayı bir satabilsem çok iyi olacak. :)
    hemen focus arayışına gireceğim bi tana tanıdıkta var hemen pazarlığa oturacağım
  • aklıma direk civic geldi. yalnız değilmişim.
  • Aynı şartlarda ben de araç düşünüyorum.

Civic'in sadece performansı düşündürüyor beni.

Civic konfor olarak falan nasıldır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kan.onur

quote:

Orijinalden alıntı: CyberBot

Mitsubishi attrage var otomatik sıfır

bu aracı kulllanan varmı yedek parça servis fiyatları ve 2. el piyasası nasıl mitsubishi hiç bilmiyorumbu aracı kulllanan varmı yedek parça servis fiyatları ve 2. el piyasası nasıl mitsubishi hiç bilmiyorum

Ben varım, ama henüz servise gitmedim alalı 2,5 ay oldu. Bakım aralıkları 20.000 km, ilk bakımı 300 tl civarı dediler.
  • mumenu kullanıcısına yanıt
    nasıl memnunmusun araçtan gördüğün artılar eksiler neler. araç 950 kilo deniliyor havalanıyormu 100 km üstü hızlarda. virajlara sert girişlerde nasıl araç tutunuyormu yola savurma varmı?
  • kan.onur K kullanıcısına yanıt
    Ben memnunum beklentilerimi karsiliyor. 120 km yi gecmem ben bu araç içinde tavsiye etmem yuksek hizi. Araç yolu iyi tutunuyor, virajlarda savrulma yasamadim zaten esp var araçta. Aerodinamiği de iyi, otomatik araç bakiyorsan ve aile iiçin araç aliyorsan bu araç tatmin eder.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.