Şimdi Ara

40-45 BİN TL C SINIFI OTOMATİK HB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. İşin içinden çıkamıyorum. Piyasa o kadar yüksek ki.

Kriterlerim(Olmazsa olmazlar):

-TAM otomatik vitesli
    -150.000 km aşmamış olacak
    -LPG ile uyumlu (dizel de olabilir fakat tam otomatik çoğunda yok)

Tercih sebepleri:
    -En az C sınıfı veya C sınıfı konforu verebilecek B sınıfı.
    -İkinci eli mükemmel olmaza da ölü toprağı olmayan
    -Boyalı araçlar da düşünebilirim, pert kaydı olmasın yeter.

Aklımda Auris var fakat fiyatlar aşırı pahalı. Uygun olanları da ağır hasar kayıtlı alıp satarken milletle uğraşmak istemiyorum.

Bu fiyatlara bu kriterler imkansız mı arkadaşlar?

• Corsa tam otomatik bulabilirsen kaçırma
  • Cruze

Başka araca bakmaya gerek yok
  • Yeni nesil ECOTEC motorları LPG'ye uyumlu değil diye duymuştum ama?
  • Subap erimesi oluyor, her motorda olan bi sorun.

Ortalama olarak tüple 60-70 bin km sonra 2 bine değiştirip ömürlük yaparsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 20 Temmuz 2018; 0:14:34 >
  • Subaru impreza, chevrolet cruze.

İmprez kullanıcısı olarak sorunuz olursa yanıtlarım. Daha önce auris sahibi de oldum.
  • Hocam imprezadan çekiniyorum biraz kolay satabileceğim bir araç olmalı, çok uzun süre binmeyebilirim.

Auris MMT şanzımanlar çok mu zorlar sizce? Yarı otomatiklerden hep çekinmişimdir.
  • AntikaHesap A kullanıcısına yanıt
    Her malın bir alıcısı vardır, dert etmeyin bence. Aurisimi satmam 2-3 ay sürmüştü, lexusu satmam 1 gün sürmedi. İmprezayı da acil olsa 1 günde çok rahat satabilirim diye düşünüyorum. 45bine ilana koyup beklemek yerine 42bin dedin mi 2 gün sürmüyor satılması.

MMT şanzıman çok zorlamaz, neden zorlasın. Yarı otomatik şanzımanlara da alışılıyor. Honda civic yarı otomatik kullandım bir dönem, sorun yoksa alınır bence. Tam otomatik şanzımanlar da süper değil.
  • auris iyidir. 3 lira fazla verir alirsin ama hemen de satarsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Subaru impreza, chevrolet cruze.

İmprez kullanıcısı olarak sorunuz olursa yanıtlarım. Daha önce auris sahibi de oldum.
    Hocam ailede emektar 1.0 Justy var radyatör lazım JaspaSubarudan getirebilir miyim bizim ülkeye?
  • JNG9O J kullanıcısına yanıt
    Subaru bayiileri getirmiyor mu yoksa yüksek fiyat mı çekiyor? Ben toyoya bayiiden 99 lexus parçası getirtmiştim.

Jaspa özel servis de yardımcı oluyor, sordunuz mu? Ellerinde olmayan parçanın temin süresi 18gün falan diyorlardı bir ara. En kötü yurtdışından kendiniz bulabilirsiniz ama shipping genelde çok tutuyor.
  • Jazz
    Attrage
    Yaris
    Polo
    Fiesta
  • O paraya aradığınız nitelikte değil C, B sınıfı bile bulunmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.