Şimdi Ara

40-47 bin arası araç tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
3.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    D segmenti az bütçeli insani yorar bence megane1 size daha uygun olur. Eger kronik sorunları (rolanti dalgalanmasi stop etme) çözülmüş marea bulursaniz onu da değerlendirin guzel aractir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • otuzikielli kullanıcısına yanıt
    hem admire hem de C3 tecrübem yok, admire dediğiniz gibi çok övülmüyor 3 silindir olsun farklı sebepler olsun vs. ama C3 bende çok gördüm öneren.

1.6 Efsane kasa da olabilir 3 farklı modelini kullandım o araçların, fakat fiyatları uçak ne yazıkki 50k altı sanmıyorum ben. Belki 400.000 de falan 93 model 1.6 XL bulunabilir. Karbüratörlü, klimalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: otuzikielli

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Başkan önünde saygıyla ceketimi ilikledim. On numara cevap olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu fiyat bandında biz de araba bakıyoruz

pejolar hakkında çok masraf ve sorun cıkarır diyolar diye hiç pejo bakmadık(çevremden duyduğum kadarıyla yazıyorum birebir tecrübem yok yani)

fiesta flair 1.25

hyundai accent 1.5 gls vs bakıyoruz şimdilik.

Sarı sitede brodwaylere 40 yazmaya başladılar bu fiyatlar nerelere gidecek bilmiyorum 

• Ben megane 1 cabrio aldım 4 ay önce 40 bine ama benimki pek temiz sayılmaz. Sanayiye götürmeye korkuyorum artık. Fakat temizine denk gelirseniz gerçekten güzel araç konforlu ve sürerken güvenli hissettiriyor, yol tutuşu da beni tatmin etti açıkçası. Bence sedanını bu fiyat aralığında bulabilirsiniz ekspertize vermeyi unutmayın boya değişeni kafaya takıcak lüksümüz kalmadı artık ama satıcının söylemediği önemli sorunlar oluyor mutlaka. Parçası çok pahalı değil en azından ve ustası da bol.

• quote:

Orijinalden alıntı: Efsanelerölmezunutmayın

Başkan önünde saygıyla ceketimi ilikledim. On numara cevap olmuş

Alıntıları Göster

arkadaşı kırmak istemedim açıkçası. bende biliyorum bu paralara adam gibi araç alınmayacağını ancak birkaç senelik emeğimle kenara koyduğum parada bu kadar ne yapayım. herkes gibi fikir almak istemiştim sadece. arkadaşın kabahati yok piyasayı buralara getirenler utansın.

• SHADOW kullanıcısına yanıt

peugeot'a bende pek girmeyi düşünmüyorum. chevrolet kalos/aveo az yakıyor iyi araç deniliyor ama parça ve sanayi biraz sıkıntılı diyen kişiler de var. hyundai admire lere bakıyorum. 3 silindirlileri de var 4 silindirlileri de. 3 silindir araçlar için binici ise hor kullanılmamışsa korkma diyorlar, yakıtı ve sanayi masrafları da diğerlerine göre ekonomikmiş. birde admire ye benzeyen bir modeli var onun için de iyi deniliyor. c3 lere bakıyorum yakıtı çok iyi, 90 hp ise kaçışıda çok iyiymiş, megane 1 ler de seçeneklerim arasında. ha birde clio 2004-2006 model pek üzmez diyorlar.

• pipola P kullanıcısına yanıt

megane 1 benimde ilgimi çekiyor. duruşu falan iyi. onun dışında dediğiniz gibi konforu vs iyi diyenler çoğunlukta. benimde pek boya takıntım yok (eskiden de pek takılmazdım) ancak motoru ve tavanında sıkıntı yoksa diğer şeyleri pek dert etmiyorum.

• Bu fiyata bulunuyorsa Citroen xsara veya mitsubishi carisma olabilir. İkisi de iyi araba, c sınıfı, liftback.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F43B8C5E5 -- 25 Haziran 2021; 18:53:19 >
  • Hocam maalesef o paralara temiz araba çok zor bulunur. Fiyatı düşününce birçoğumuzun 1 yılda biriktiremeyeceği paralar bunlar ama üzülerek söylüyorum ki o paraya alınacak araba masraf da ettirir. Bu yüzden bekarsanız ve şehir uygunsa motosiklet öneririm. Yok derseniz bence dacia logan bakın. Daha modelli temiz denk gelebilir.

• Fiat brava/marea değerlendirilebilir bence

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Temizinden şahin oneririm

• Clio 2 de bakılabilir bence

• Lada vega da olabilir. 2006 sonrasında hidrolik direksiyon ve klima birlikte var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F43B8C5E5 -- 25 Haziran 2021; 18:52:42 >
  • 1.6 Xsara

www.sahibinden.com
    Sahibinden Citroën Xsara 1.6 Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
    https://www.sahibinden.com/citroen-xsara-1.6/sahibinden

• Max 50 bine babam için araç bakıyorum, var mı güncel önerisi olan?

• quote:

Orijinalden alıntı: kafayiko

Max 50 bine babam için araç bakıyorum, var mı güncel önerisi olan?

Ben de bakıyorum işin içinden çıkamadım

• tavernac1 kullanıcısına yanıt
    Çıkılacak gibi değil ki.
    Şimdilik seçenekler 2000 model civarı Megane 1, Accent, Clio.
    Temiz bulursak haftaya alacağız nasip olursa, yazarım buraya tekrar.

• genç ve tek bineceksen tek kapı 206 bulabilirsen hoş olur

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.