çünkü apple baskı altındayken daha çok gelişen bir firma(kullanıcı tabanlı demek istiyorum. borsa, yıllık gelir, son çeyrek kar, % 30 cari artış, faiz sonu fazla dan falan bahsetmiyorum)
Evet buna kesinlikle katılıyorum. Birileri durdurmalı bu iPod'u, ki Apple'ın yapabileceği en iyi iPodlar'ı görelim...
quote:
Orjinalden alıntı: Be Creative
quote:
çünkü apple baskı altındayken daha çok gelişen bir firma(kullanıcı tabanlı demek istiyorum. borsa, yıllık gelir, son çeyrek kar, % 30 cari artış, faiz sonu fazla dan falan bahsetmiyorum)
Evet buna kesinlikle katılıyorum. Birileri durdurmalı bu iPod'u, ki Apple'ın yapabileceği en iyi iPodlar'ı görelim...
Kardeşim nihayetinde mp3 çalar bunu sosyal statü göstergesi sananlar bile var. Ben şahsen i-pod hayatta almam alanların tamamı gösteriş için alıyor. Kimse itiraz etmesin. Gerçek bu.
O görüş seni bağlar ancak.
quote:
Orjinalden alıntı: yilmaz196
O görüş seni bağlar ancak.
+1907
quote:
Orjinalden alıntı: turuncu
yahu sonlarda yaptığım yorum değil sadece kesin bi bilgim yok, yani var olan düzende çok satılıryorsa, yine de en az oradalarda satılır ama bilemezsin ki tahmin sonuçta.
diğer yazdığın gelir muhabbetine gelince olay sadece gelir değil... yönetim+bilinç+kültür+gelir.. yani kadınlara kimono giydirip, erkekleri samuray gibi göstermek geleneğiyle bitmiyo her şey(japonlar bundan ibaret demek istemiyorum, nesilller arası kültür uçurumunun büyüklüğüne vurgu yapıyorum). yeni neslin seçimi pek öyle olmuyo...
batı kompleksi kim ne derse desin tüm doğuda var. ama zaten batılı olan +zengin+iyi yönetilen+bilinçli kuzey avrupa bu olaylardan kendini soyutlamış durumda. admalar avrupa birliği kriterleri henüz yokken o kriterlerden daha fazlasına sahiptiler. o yüzden senelerdir adamları birliğe almak istiyorlar bunlar da "biz birliğin feriştahı olmuşuz zaten" deyip katılmıyoralar....
vay be mp3 forumuna bak, siyaset meydanı gibi
senin niye gözünün üstünde kaşın var bakıyım
İpod'a beş kuruş vermem...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme