Şimdi Ara

40 bin ile 50 bin arasinda alinabilecek en ideal sifir veya 2.el arac?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar elimizde 2006 caddy vardi 24 bine sattik, su ara otomobil arayisi icerisindeyiz. Butceyi baslikda belirttim,, sizce hangi araclar alinabilir. Amcamla babam ortak is yapiyorlar bunun dogrultusunda ortak arac alacaklar akillarinda 2011 model fluence var, sahibi 46 bin lira diyor, fluence nin hangi sinifi tam bilmiyorum, trafige 2010 da cikmis, bence o araba icin o para verilmez, sizce hangi araclara bakmaliyiz... Ortalama yilda 40-50 bin km yapiyoruz aracla... Yardimci olursaniz sevinirim, goruslerinizi bekleklemekteyim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• valla bende bu aralıkta araç bakıyorum o yüzden size araştırmalarım doğrultusunda biraz yardımcı oluyım:D

50 bin sıfır vericekseniz bence bu fiyata sıfırda verilebilicek 3 araç var ford focus,c4,ön yargınız yoksa i30

ama yok 10-15 tl miz cebimizde kalsın güzel donanımlı bir araç olsun motoru sağlam olsun ekonomik olsun dersenizde 2010-2011 ford focus titanium bulabilirsenizde x paket.

bunların dışında inanın bu paralara ederini kaybetmiycek araç çok az ya motoru ufak yada donanım düşük.

ben böyle düşünüyorum:)
  • Lpg'li civic veya jazz. Ya da Cruze 2 litre dizel veya 1.6 LPG'li de olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.