Şimdi Ara

40 bin tl ile arasinda kaldigim araçlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi aksamlar forumu uzun zamandir takip ediyorum bilginize tavsiyenize güveniyorum binici icin istiyoruz al sat degil 4-5 yil nasipse binecegiz oncelikle 40 bin tl ile arasinda kaldigimiz araclardan
    1 Duster ; Babam çok seviyir lakin dacia markasindaki konfora inanmıyorum babam az yakar diyo ama ben uzagim
    2 Laguna 3 1.5 dci; Daciadan daha konforlu olduğu kesin kmler 150 binden fazla dizel motor tabi kullanis onemli ama insan korkmuyo degil yinede gostermeden almak olmaz
    3 Volvo s40 2005-2009 kasa ; Maalesef 180 binden km asagisini görmedim ama kullanan arkadaslar varsa tavsiyelerini istiyorum
    4 Bmw 3 serisi ; Forumdan takip ettigim kadariyla 3.16 lar cekmiyo ve yakit bakimindan 3.18 ve 3.20 ye gore daha çok yakar denmiş. Merak ettigim konu manuel alacagim bu kasalarda yani e 46 larda kronik hasar meydana geliyormu klasik 5 bin 10 bin bakimi ortalama ne kadar tutar km de ne yakar lpg cekisi ve yakiti cok etkiler mi
    5 Wv Passat ; 1.6 fsi motorlara baktim kmler uygun fiyatlar uygun hic binmek nasip olmadi ama acaba motor kucuk geldigimi icin mi piyasaya gore uygun bu araclar tavsiyeleriniz bekliyorum şimdiden sagolun

Yinede istedigim 3.18 yada 3.20 e 46 lar sonucta bmw karizma bi araba ama insan biraz cekiniyo yardimci olursaniz sevinirim cok kararsiz kaldık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 40 bine ne duster ne Passat nede BMW tavsiye etmem.

Laguna temiz bulursanız cillop gibi araçtır.

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Hocam sebebini öğrenebilirmiyim sağolun simdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: Apomurat

Çünkü 40 bine ne adam gibi Duster nede BMW bulabilirsin.Belki Passat temiz bulabilirsin ama bulacagın araç olasılıkla yüksek kilometreli olur.

Tavsiyem bütçeni 10 bin daha arttırabilirsen sıfır Ibiza alabilirsin hemde kafan rahat olur bir düşün derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Apomurat

40bin tlye adam akıllı bmw bulamazsın.

Passat 2009-2010 bulabilirsin ama parcası pahalı

• bakımlı bir laguna içlerinden en iyisi olacaktır diye düşünüyorum.

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-laguna-3-degisensiz-full-plusfull-145.000-temiz-arac-453873702/detay en uygub bu gibi duruyor arkadaşlar hasar degisen yok full olmasida iyi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Toyota Avensis 1.6-1.8 2.0(buna lpg uyumu yok) 2.0 dizel.

Chevrolet Cruze 1.6-1.4T-2.0 dizel

VW Passat 2.0 FSİ

VW Jetta-Golf 5 1.4 TSİ Jetta 2.0 dizel

vs vs. Laguna da güzel ama o fiyata az km zor gibi.

• Hocam cruzede cok begendigim araclardan daha kullanmadim bile ama arastirirken yine forumlarda motorun kasaya ufak kaldigi ve yakıt fazla yaktigi soyleniyo kullandiysaniz yorumlarinizi beklerim.

Jetta da baktim ama yine benzin seçeneği yakıt tüketimi bilmedigim icin 1.9 dizellerde de keza oyle

• jetta 1.6 fsi manuel (golf5 kasa)
    linea dizel
    polo 1.2 tsi manual
    dizel corsa

fantazi araçlara girmeyin
  • Daica konfor aramayın.Dizeli az yakar o doğru ama 40.000tl verdiğinizde araçta biraz özellik Olmasını ister insan.

Tercihleriniz Arasında en mantıklısı laguna olur.

• Yukarda sayılan araçlardan en mantıklısı alınabiliyor ise 1.4 turbo cruze dur
  • Laguna 3 1.5 dci full aldım cam tavan dahil 120 binde değişen yok sadee 5 parça lokal boya gayet memnunum yorumlar için teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.