Şimdi Ara

40 bin tl ye 2010 polo aldım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
3.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: vortex35

quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

Orijinalden alıntı: vortex35

quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Gorsel farkli olabiliyor, arayip teyit edebilirsiniz bence.

Aradım sordum hocam. Parçacılara dahi sordum yok maalesef.
    https://www.otocikma.com/aracparca-nissan_almera_2003_2008_sag_stop_cikma_sokme_yedek_parca-418001.html

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-yedek-parca-nissan-almera-hb-stop-425298584/detay

Valla çok yardımcı oluyorsunuz teşekkür ederim gerçekten ama internetteki ilan birçoğu çakma ilan. Arıyorum soruyorum far yok elimizde diyorlar. Olanlar tek satmıyoruz çifti 1000 TL diyor. Far tamir eden bir yer buldum bende 200 liraya yaparız diyorlar ama İstanbul’da. Nasıl güvenebilirim bilmiyorum.

hocam o zaman biraz paraya kıyıp yurt dışına bakacaksınız buyurun link ;

https://www.ebay.co.uk/itm/NISSAN-ALMERA-N16-Driver-PASSENGER-REAR-LIGHTS-Ref-V5/202201818289?hash=item2f142ae4b1:g:LK8AAOSwvktaaKMq

Teşekkürler bakalım artık (:

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ARES007

Trenline Polo ile comfotline arasında donanım farkı YÖK denecek kadar azdır.

Ancak polonun kaliteli olan donanımı comforline dur. Trenline döşemeleri kapı içleri vs cok dandiktir. Detaylara inince de cok zayıftır.

Ayrıca biri 70 beygir 3 silindir. Digeri 90 beygir 4 silindir ve cok sessiz bir motor.

İki araç kıyaslanamaz bile. Zaten trenline Polo al diyenin biri trol digeride kendi aracını satmaya çalışıyor.

ya istediği kadar donanımı olsun o kibrit kutusu tipli tasarımı ile , tabut gibi dar olan iç kabiniyle 5 para etmez bir araç polo alan birçok insan sırf vw olsun diye alıyor yoksa iddia ediyorum şuan ki satışının yarısı kadar bile satılmaz
  • Ben 44e 2010 citroen c5 aldım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sharkemre kullanıcısına yanıt
    Hocam bende wv önyargılıydım ancak rakübi clioyu önceden sürmüştüm konfor, malzeme kalitesi, sessizlik konusunda clionun ilerisinde ayrıca arka koltuklar geriye doğru tasarlanmış buda diz ve baş mesafesine olumlu katkı sağlıyor clionun avantajı daha az yakan ve donanımı daha iyi olan bir araç ve dış tasarımı bence polodan daha iyi ama iş iç tasarım ve kaliteye gelünce cidden wv daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: lordwalmax

Hocam bende wv önyargılıydım ancak rakübi clioyu önceden sürmüştüm konfor, malzeme kalitesi, sessizlik konusunda clionun ilerisinde ayrıca arka koltuklar geriye doğru tasarlanmış buda diz ve baş mesafesine olumlu katkı sağlıyor clionun avantajı daha az yakan ve donanımı daha iyi olan bir araç ve dış tasarımı bence polodan daha iyi ama iş iç tasarım ve kaliteye gelünce cidden wv daha iyi

kardeşim ben zaten clio yuda önermiyorum ama polo ya o para çok fazla gidip 0 boş polo almaktansa 2-3 yaşında orta donanım bir c sınıfı alınabilir megane olur astra olur focus olur örnekler çoğaltılabilir ama polo yu alanları anlamıyorum hele beyaz renk trendline polo ya emin olun sıfırı 40 bin bile olsa yine almam tabi herkesin görüşü farklıdır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ARES007

Trenline Polo ile comfotline arasında donanım farkı YÖK denecek kadar azdır.

Ancak polonun kaliteli olan donanımı comforline dur. Trenline döşemeleri kapı içleri vs cok dandiktir. Detaylara inince de cok zayıftır.

Ayrıca biri 70 beygir 3 silindir. Digeri 90 beygir 4 silindir ve cok sessiz bir motor.

İki araç kıyaslanamaz bile. Zaten trenline Polo al diyenin biri trol digeride kendi aracını satmaya çalışıyor.

Kapı içi ve döşemeleri geçtim, trendine pololarda konsol komple sert. Comfortlarda yumuşak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kazığın boyutu büyük ucunu göremedim.

• Sanki Bana Pele kullanıcısına yanıt
    Kırık olan farınızın neyi var nasıl kırık yani fotoğraf atabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: orktas

Kırık olan farınızın neyi var nasıl kırık yani fotoğraf atabilir misiniz?

Buyrun :)

40 bin tl ye 2010 polo aldım

• Konuya fazla girmemiştimde yorum yazanlar heralde piyasadan haberi fazla yok, ayrıca abarttığınız kadar kötü olduğunu düşünmüyorum cidden sessiz ve eğlenceli araç objektif olarak değerlendiriyorum 100-110 a kadar baya iyi çıkıyor gazı hemen yiyor araç ve kesinlikle ama kesinlikle marka takıntım yok aldığım fiyatta normal olduğumu düşünüyorum malesef Türkiyede son 3 yılda araba fiyatları aldı başını gitti benzer polo hakkında merak ettikleriniz varsa yardımcı olabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: lordwalmax

Konuya fazla girmemiştimde yorum yazanlar heralde piyasadan haberi fazla yok, ayrıca abarttığınız kadar kötü olduğunu düşünmüyorum cidden sessiz ve eğlenceli araç objektif olarak değerlendiriyorum 100-110 a kadar baya iyi çıkıyor gazı hemen yiyor araç ve kesinlikle ama kesinlikle marka takıntım yok aldığım fiyatta normal olduğumu düşünüyorum malesef Türkiyede son 3 yılda araba fiyatları aldı başını gitti benzer polo hakkında merak ettikleriniz varsa yardımcı olabilirim

Hocam sen ne bakıyosun burda Polo'ya atıp tutanlara. Biri Subaru demiş biri Mazda demiş yok o yok bu yok şu. Geçiniz. Sen aldın mı bu arabayı aldın. Sorun yaşadın mı yaşamadın. Hoşuna gitti içine sindi mi sindi. Sen gidip Subaru aldım deseydin burdakiler Subaru'ya o kadar para verilir mi? Yok dandik yok uyduruk yok satamazsın yok Polo alsaydın diye söyleyecekler. VW düşmanlığı bu işte. VW ne yaptıysa bilemiyorum. 1 sene boyunca 2015 dizel otomatiğini kullandım. Atak seri kıvrak arabaydı. Her yere girip çıkabiliyordum keyifli arabadır Polo. VW servisleri pahalıdır biraz ama orijinal parçaların kullanılması taraftarıyım genelde ben. 3 5 fazla olsun orijinal olsun derim.

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın. Allah kaza bela vermesin ceza konusuna bişey diyemem.

Kasko ilk araç ve küçük yaş olduğu için çok çıkmış ama kendinize güvenmiyorsanız eğer kaza konusunda yaptırın derim.

• Ünal kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam kasko yaptırdım tabiki istanbul gibi yerde malum kimin ne yapacağı belli değil gelir biri durup dururken arkanızdan vurur ( başımıza geldi) al başına belayı :) ayrıca bende sizin gibi düşünüyorum 3-5 fazla olsun orjinal olsun görüşündeyim teşşekkür ederim desteğiniz için

• Akılları pazara çıkarmışlar, herkes yine kendi aklını almış.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.