< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordwalmax -- 26 Şubat 2018; 17:38:20 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordwalmax -- 26 Şubat 2018; 17:38:20 > |
Sayenizde 2011 impreza vs daha uygun fiyata alabiliyoruz. Iyi yapmissiniz, tesekkurler :) gule gule kullanin.
|
C commandx demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Subaru ile polo nun ne alakası var ki, kaldı ki burada bu tercih için alaycı yaklaşımda bulunmuş ama burası türkiye.. sen impreza wrx almıyorsun bildiğin 1.6 0-100 15 saniye olup 4 çeker etkisiyle 12 litre yakan, yedek parçası fizandan gelen, acil nakit sıkıntısı yaşadığın zaman elden kolay çıkaramayacağın bir araç subaru.. mazda,subaru,Suzuki bunlar güzel araçlar, ama sabırlı insan aracıdır. 2017 vitara ya otoparkta vurdular,kapısının değişimi, alt tampon parçasının gelmesi vs 1 ay dan fazla sürdü.. Vw de öyle birşey yok pazartesi bırak perşembe akşamı al arabanı git. Bu insanlar bu markaları distribütör nedeniyle almıyorlar bilmedikleri için değil..mazda 3 bak harika bir araba sunroof lusu türkiyeye getirmeye tenezül bile etmiyorlar, geçen aralık dizelleri geldi, arabaya seneye kasa değiştiriyor.. istanbul trafiğinde zor bu araçlarla uğraşmak. |
Pahalı bana göre.8 yaşında 100bini devirmiş ve azda olsa hasar kaydı Olan bir araba için bana göre.Ha ikinci eli kuvvetli olur polonun o ayrı bir konu.Ben 2013 Clio 4 full aracıma 43 istiyordum mesala.
|
Söz konusu araç 1.5 atmosferik Impreza ise çöp oğlu çöp. 15sn 0-100 nedir? Tamam herşey 0-100 değil ama 15 saniye kontak çevirildikten itibaren sürüşü baltalayacak. Bir de az yaksa yine dersin neyse gitmiyor ama yakmıyor. Öyle bir söylemişsiniz ki, arkadaş WRX STI parasına Polo almış da böyle insanlar sayesinde siz o araçları ucuza alabiliryorsunuz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|