< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boss Boost -- 8 Eylül 2018; 20:48:35 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boss Boost -- 8 Eylül 2018; 20:48:35 > |
475 bine uyuduruk bassat almak
Ben hep diyorum bizim türk insanımızda zevk yok diye , ben olsam 200 bine full Talisman alır diğer 200 bin ile 1+1 ev alır gelen kirayla yakıt masrafını karşılardım ama malesef herkes benim gibi dusunemiyor Yazıklar olsun sizin gibi insanada gidip hain Almanlara hala daha para kazandırıyorsunuz ya ne diyeyim! |
CSB
|
|
475 bin liranın 75 binine 4.4 V8 S80 VIP alırım, geri kalan 400 binle de yatırım yapar, arabanın benzin ve vergisini bedavaya getiririm
|
Eskiden troller çekiliyordu ve güldürüyordu.Şimdi o olay da yok.
|
talisman ne? megane daha üst sınıf, daha kaliteli? neden karton tavanlı talisman da megane değil? yorum yapmak için yorum yapmış olmayalım lütfen. |
2017 Volvo s90 2.0 dizel daha 5000 kmde 340.000 TLye alınabilirken passat diyor ya
|
herkeze değil, herkese.
|
Bizim mahallede bazen vw araçlar görüyorum özellikle iki tanesi akşam park edince yağ kokuyor!
Yalan yok bu vw araçlardan iyice tiksinir oldum. Nasıl anladım? gittim kokladım... Giriş kattayız (evet fakirim) araba akşam park ediyor 2 dkya bir koku sarıyor, o da ne! das auto leş gibi yağ rezitali! Hele gece yarısından sonra gelip aracı koyan biri var, araba bildiğin leşmatik mübarek! Nasıl bir mühendisliği varsa artık herhalde çok uzun yol gidip geliyor, bir park ediyor mahallenin yarısını kokutuyor.. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_man -- 8 Eylül 2018; 20:45:32 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 8 Eylül 2018; 20:57:22 > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 8 Eylül 2018; 21:8:40 > |
|
|
|
|