Şimdi Ara

40 bine genç arabası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Or_By

genç içi diyorsan clio 4 tam senlik yada leon da bakabilirsin ben ikisinide seviyorum

hocam dar araç istemiyorum
  • Tofaş zannettim birden Hondayı ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wjéasz

quote:

genç içi diyorsan clio 4 tam senlik yada leon da bakabilirsin ben ikisinide seviyorum

Şimdi genç işi diyorsan coupe yada spor hatchback olmalı ama sende onlara dar diyorsun Sedan mı bakıyorsunuz ? Hondalara sakın bulaşmayın üstadım saçma arabalara saçma saçma fiyatlar çekiyorlar.Megane 3 yada Megane 3 coupe o fiyata alabileceğin en ama en iyi araba tabii sana dar gelmezse.

• Fiat bravo 1.4 Tjet gerisi hikaye
  • quote:

Orijinalden alıntı: SemBerk7

quote:

quote:

Şimdi genç işi diyorsan coupe yada spor hatchback olmalı ama sende onlara dar diyorsun Sedan mı bakıyorsunuz ? Hondalara sakın bulaşmayın üstadım saçma arabalara saçma saçma fiyatlar çekiyorlar.Megane 3 yada Megane 3 coupe o fiyata alabileceğin en ama en iyi araba tabii sana dar gelmezse.

bilmiyorum ama megane 3 coupe bakıyorum gayette geniş duruyor ilanlara bakıyorum test etmek için yakın biryerden inceleyeceğim en yakın zamanda

• Bırak clioyu felan sana alıncakları söyliyim audi a3 seat leon opel astra mini cooper
    Ayrıca sana bi tavsiye bütün paranı bi arabaya verme bunun trafik sigortası kaskosu var bakımı var kenarda hep paran dursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren_hp

Bırak clioyu felan sana alıncakları söyliyim audi a3 seat leon opel astra mini cooper
    Ayrıca sana bi tavsiye bütün paranı bi arabaya verme bunun trafik sigortası kaskosu var bakımı var kenarda hep paran dursun

audi parçaları pahalıdır baktım ama hiç girmek istemiyorum o topa biliyorum onun haricinde zaten 40 bin lira var onlarıda hesapladım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cobra41

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-civic-1.8-type-s-manuel-vites-98.000km-250517886/detay

civic type-s manuel

hocam genç arabası arıyorum apaçi değil ...

Hocam ne alakası var araç stok halde gayet düzgün markadan ötürümü öyle dediniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• leon gayet sportif bence. dediginiz gibi de dar degil. aile mi kullanacak ?

• Spor görünümlü geniş araç arıyorsan mitsubishi lancer bak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

leon gayet sportif bence. dediginiz gibi de dar degil. aile mi kullanacak ?

hayır sadece ben ama ne bileyim dar bir araç olmasını istemiyorum hele clio denedikten sonra hiç istemiyorum araba güzelde dar ben konforlu olamıyacaksam araba almamın bir anlamı yok

büyük ihtimal megane 3 coupe alıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wjéasz -- 2 Ocak 2016; 15:12:38 >
  • aslinda eski mercedep coupe da olabilir. 40 bine biraz eski model olur ama sonucta Mercedes

• quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

aslinda eski mercedep coupe da olabilir. 40 bine biraz eski model olur ama sonucta Mercedes

örnek ilan atarmısınız bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Fiat Bravo, Ford Fiesta, Megane Coupe gibi harika seçenekler var, hepsinin de dizelini alırsın.

40 bine Megane Coupe var mı dizel??
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

quote:

Fiat Bravo, Ford Fiesta, Megane Coupe gibi harika seçenekler var, hepsinin de dizelini alırsın.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-cetas-otomobil-den-2011-megane-extreme-1.5-dci-dizel-otomatik-241175920/detay

• quote:

quote:

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-cetas-otomobil-den-2011-megane-extreme-1.5-dci-dizel-otomatik-241175920/detay

ilandaki araç coupe değil hb

• quote:

quote:

quote:

Bu coupe değil 5 kapı hatchback.

• quote:

quote:

quote:

Var bulunur, galerici veya al satçılar yazın 37-38'e piyasada ne kadar bireysel Coupe varsa topladı Ankara'da hepsine 45-46 yazdılar hala ellerinde araçlar.

Güzel bir pazarlıkla çok rahat alınır 40.000TL'ye Coupe

40 bine temiz Coupe bulunmaz şu an. Geneli de 130 binleri devirmiş değişenli boyalı araçlar. Neticede şirket araçları değil 2011 2012 için bu kmler çok abartı. Nasıl ve ne şekilde kullanıldıkları önemli. Model yaşları büyük ve alt paketler.

Temiz, dolu ve modelli olanlar 47 48 bandında şu an ki yaza daha da yükselir. Bana sorsanız ederi 40 - 42 ama malum 2. el piyasasını anlamak güç.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.