Şimdi Ara

40 EX 729 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 40EX729 u nasıl bilirsiniz...?
    birde benimevim.com güvenilir mi?
    Daha önce bu siteden EX729 alan veya LED TV alan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macserver -- 25 Şubat 2012; 15:15:01 >

• pm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenberkay

pm :)
    güncel....
  • Sonu 9 olan seri ntsc usa/canada buralarda nasıl satıyorlar anlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArGoDa

Sonu 9 olan seri ntsc usa/canada buralarda nasıl satıyorlar anlamadim

! ntsc... vs. biraz daha açarmısın konuyu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: macserver

quote:

Orijinalden alıntı: ArGoDa

Sonu 9 olan seri ntsc usa/canada buralarda nasıl satıyorlar anlamadim

! ntsc... vs. biraz daha açarmısın konuyu...

Alıntıları Göster
    Sony KDL4EX729K/B
    sony lerde ülke kodunu 9 rakamının olduğu yer değil, K harfinin olduğu yer gösteriyor diye biliyorum
    K - area code
    * K - means the Central and Eastern Europe
    * U - area code for the UK / adopt BG-PAL-I /
    * AEP - means The European model / All Europian Produkt /
    * E - area code for Europe
    * R - Russia

• sony ürünlerinde koddan sonra herhangi bir harf yokki...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

sony ürünlerinde koddan sonra herhangi bir harf yokki...
    benim 20 yıllık kvx de arka etiketinde tv nin her türlü bilgisi var.
    kvx2100kb yazıyor. made in bulgaria. black
    sony nin rus sitesinde, seri no sorgulaması yapabilmek için bu kodları bilmek gerekir hatta
    linki burada

40 EX 729 ?

• quote:

Orijinalden alıntı: agtr

benim 20 yıllık kvx de arka etiketinde tv nin her türlü bilgisi var.
    kvx2100kb yazıyor. made in bulgaria. black
    sony nin rus sitesinde, seri no sorgulaması yapabilmek için bu kodları bilmek gerekir hatta
    linki burada

40 EX 729 ?

ama internetten ürün satıldığında tam kodlar yazmıyor... !

• quote:

Valla En sonunda Aldık Bu tv'yi,,, Geldiğinde yorum yapacam... Teşekkürler
  • quote:

quote:

Valla En sonunda Aldık Bu tv'yi,,, Geldiğinde yorum yapacam... Teşekkürler

Alıntıları Göster
    ÜRÜN GELDİ KISMETSE TÜM FOTOĞRAFLI Yorumlarla beraber PAZARTESİ günü burada yayınlacağım...

• quote:

ÜRÜN GELDİ KISMETSE TÜM FOTOĞRAFLI Yorumlarla beraber PAZARTESİ günü burada yayınlacağım...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar, gözlükleri yanında geliyor mu? Bir de forumdaki başka konularda led tv panellerindeki başlıca sorunlara değinilmiş. Bende Copy-Paste yaparak aktarayım. "evril" adlı kullanıcıdan;

GHOSTING : Hareketli sahne sorunlarında en cok karşılaşılan bu hata hızlı sahne geçişlerinde akıcı bir izlemenin oluşmamasından kaynaklanır.Birçok kişi ghosting sorununu panelde 100hz in olup olmamasıyla bağdaştırsa da günümüzde bircok 100hz panellerdede bu sorun görülmektedir.Hatta tam tersi olarak bazı modellerde 100hz olmamasına ragmen ya da off konumda da olsa hareketli sahnelerde akıcı olabilen panel örnekleri çoktur.Daha cok işlemcisi başarılı ,paneli ile stabiliteyi sağlamış tv lerde ghost sorunu az görülür.100hz 200 vs. tabiki önem taşır fakat tek başına bu hatanın oluşmasına ilaç olamaz.

CLOUDING : Bulutlanma olarak adlandırılan sorun panelin arka planında belli bolgelerde beyazımsı bulutlar şeklinde gözükmektedir.Panelin arka fonunu siyah yaparak tesbiti mümkündür.Siyah seviyesini negatif etkiler.

SMEARING : Herhangi bir nesne etrafında iz bırakma sorunudur.

BACKLIGHT BLEEDING : Panel tv lerde en cok karşılaşılan sorundur.Daha çok LCD panellerde ortaya çıkar.CCFL(florasan aydınlatmalı panel) panellerin hepsinde az veya çok mutlaka olur.Edge Led lerde de günümüzde karşılaşılıyor.Sorunun var olup olmadığını anlamak için panel arka fonu tam siyah olunca ve ortam ışığı tam karanlık yapılınca panelin köşelerine bakılır.Tedavisi arka ışık şiddetinin azaltılması şeklinde olabilir.Özellikle CCFL panellerde ilk 6 ay - 1 sene sonunda ışık şiddeti kendiliğinden azaldıgı için panelin siyah seviyesi istenilen seviyeye gelir dolayısı ile arka ışık sızması sorunuda azalacaktır.

SHIMMER : Obje etrafında titrek ışık sorunu (daha cok philips'lerde gorulur)

STRIP LINE : Panelde çizgilerin belirip kaybolması şeklindedir.Panel soguk iken daha cok ortaya cıkar.

BUZZING : Panel ısındıkça içindeki tüplerden ya da fan gibi ekipmanlardan cıkan sestir.

BANDING : Panelde dikine gölgelenme sorunu olarak ortaya çıkar.

JUDDER : Görüntülerde titreme olarak bilinir. Filmler aslında saniyede 24 kare olarak çekilir. Ancak, Avrupa PAL sistem özellikleri saniyede 25 kare olduğu için, Avrupa'daki TV yenileme hızı 50Hz veya 25'in katlarıdır. Bu nedenle, 50Hz yenileme hızına sahip bir TV setine saniyede 24 kare hızında bir sinyal gönderildiğinde, titreme adı verilen bu efekt ortaya çıkabilir.

Sizde fotoğrafları çekerken karanlık ortamda siyah ekranıda çekerek yükleyebilir misiniz? Sizin bu konudaki görüşleriniz nelerdir, yani televizyonda bu tür sorunlarla karşılaştınız mı? Teşekkürler şimdiden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _hijack_ -- 18 Mart 2012; 21:29:26 >

• quote:

sayın macserver yorumunu bekliyoruz fotoğraflarla birlikte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahin50 -- 26 Mart 2012; 9:43:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahin50

quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu televizyonun desteklediği video codecleri hangileri? .mkv oynatmıyorsa usb üzerinden 3D izleme imkanım olmuyor nerdeyse. .mp4 3D izlenir mi? Burada arkadaşlar .mp4 izliyorum demiş. Bazı yerlerde de sadece MPEG 1 ve 2 destekliyor yazıyor. .avi de desteklemiyor diye biliyorum. Doğru dürüst film izlemek için iyi bi PC'ye mi bağlamak zorundayım? Benim PC iyi bir PC değil. 1080p"yi zor oynatıyor yani. Beni bu konularda aydınlatırsanız sevinirim. Bide anlamadığım bir şey bu forumda herkesten öneri almak için ne yapmak lazım yahu adamlar konu açıyor 300 sayfa yorum... onların ki soru da bizimki değil mi yani?

• quote:

quote:

Kusura bakmayın tv yi aldım, kurdum daha inceleme fırsatı bile bulamadan şehir dışına çıkmak zorunda kaldım... Sözüm söz döner dönmez bende merakla inceleyip sizlere tanıtacam inşallah...
  • quote:

quote:

quote:

Kusura bakmayın tv yi aldım, kurdum daha inceleme fırsatı bile bulamadan şehir dışına çıkmak zorunda kaldım... Sözüm söz döner dönmez bende merakla inceleyip sizlere tanıtacam inşallah...

Alıntıları Göster
    işlerin bittiğinde incelemeni bekliyoruz arkadaşım..

• quote:

işlerin bittiğinde incelemeni bekliyoruz arkadaşım..

Alıntıları Göster
    bugün bende siparişi verdim akadaşlar..tv gelince inceleyip cvp yazacağım
  • quote:

quote:

quote:

hocam döndüyseniz bi inceleme bekliyoruz tabi size sıkıntı olmayacaksa. ayrıca size birşeyler soracağım gerçi inceleme yaparsanız ordada bunlara değinirsiniz. bu modelde dahili hd uydu alıcısı ve dahili wifi adapter bulunuyor diye biliyorum. sizce bunların tv kattıkları iyi mi. zira hepsi ek birer cihazdan kurtarıyor. ayrıca görüntü kalitesi falan nasıl bayadır tv kullanıyor olmalısınız. bende bundan almayı düşünüyorum tam 40ex720 alacakken netten bunu fark ettim. o nedenle yorumlarınız önemli şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: ziyayaldız

hayırlı olsun hocam nerden kaça aldınız ayıp olmassa
  • quote:

Orijinalden alıntı: latagdab

quote:

Orijinalden alıntı: ziyayaldız

hayırlı olsun hocam nerden kaça aldınız ayıp olmassa

teşekkürler.aklımda soru işaretleri olmasına rağmen benimevimden 1899 tl aldım.şimdilik müşteri memnuniyeti güzel görünüyor.inş bundan sonra da aynen devam ederler.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.