Bildirim
40 level full charım satılıktır
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kesinlikle botla kasılmamıştır ve daha sağlamı olmadığını lafından sonra herkes neyin ne olduğunu anlamıstır zaten -
Botla kasılmadan bir hesabın 40 level olması neredeyse imkansız
Hadi sarı tkaım neysede nick değiştirme olsaydı alınabilirdi -
Bottan spooftan hesap banlanırsa para iadesi var mı müdür ondan bahset biraz :D -
Valla iyi iş ha.
3 euro'ya api key al(hatta paylaşan varsa beleş),google hesabı açıp 2captcha'danda ücretsiz keyi yapıştır,2 hafta kas 30+ level ol ,sniper ile'de %100 iv soslu poke ekle 50-100tl okut.
Forumda hile paylaşımı yasak ama botlu hesap satışı serbest
bu ne pehriz bu ne lahana turşusu.
discord'da 5-10$'lara zibilyontane ,boncuk boncuk godoman poke dizili hesap satılıyor.Size burdan ekmek çıkmaz
ekleme : Amme Hizmeti.
ŞOK ŞOK ŞOK
Boythailand SHOP süper indiirmleri
35 level 7.5$ 1 hafta ban garantili full godoman dolu sınırlı stok gel vatandaş
https://selly.gg/p/10f825d6
kalitenin adresi
hizmit içi varız sizde varmısınız ?
edit:İlginiz alakanız için teşekkür ederiz stokalrımız tükenmiştir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 15 Mayıs 2017; 12:32:13 >
-
Kardeş ben chara kefilim bir fiil ilk çıktığı günden beri oynuyorum botla 1 dk bile kasılmamıştır yerim yurdum belli benim Gaziantep'te esnafım artık uğraşamadığım için satıyorum bot olsa şimdiye çoktan banlanmıştı zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen hileyi anlat bari bizde yapalim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Yunus2772
Kardeş ben chara kefilim bir fiil ilk çıktığı günden beri oynuyorum botla 1 dk bile kasılmamıştır yerim yurdum belli benim Gaziantep'te esnafım artık uğraşamadığım için satıyorum bot olsa şimdiye çoktan banlanmıştı zaten
Gaziantep -
Heracross varsa talibim üstat -
quote:
Orijinalden alıntı: Yunus2772
"bot olsa şimdiye banlanmıştı"..
Niantic 1 yıldır doğru düzgün ban dalgası mı yapmışki char banlansın.Yaptığı en keskin ban dalgası Ağustos 2016'daki dalga.
3 aya bir göstermelik bir dalga vurup geçiyor.Onda da oyunu kapatırsan bişi yok devam edersen.
şimdilerde ise ban man hak getire en fazla uyarı"Lütfen 3 parti uygulamalarla devam etmeyiniz"
Değil legal Fake ile bile kasamazsın bot olmadan.
Görelim çarın başlangıç tarihini
-
-
-
Telefonum yazıyor kardeşim ciddi alıcıysan arayabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X