Şimdi Ara

40 lvl Full str bow- male / Mercury

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Full str bow dur , fire el yakması var charda +7 ve +4 luk ıtemler var kopegı var 38 lvl ısımsız , 1.5 m parası var , elınde 38+3 bow var , kasasında 42+3 ve 45+3 crıtlerı guzel sılahları var bow , 1 lvl sos bladesi sakın ola satmayın onu ılerde hotana gıdıp 10m koyun satılmazsa gelın benı bulun cunku bu sılahları zevkıne alan cok kısı var :D 42+3 ve 45+3 arkadasta onuda en kısa zamanda alıp koyarım kasaya.... 42+3 = 1m + gider 45+3 ise 1.5m + gider 35+3 = 600k(2 tane var bow ve blade) bunlarıda eklersenız bayaa para yaparsınız..

Bu arada bu chara 5 tane sos dusurttum , serverda sanıırım rekor bende o yonden sanslıyım

Char nicki : CrazyTurks
    İletisim için sadece forumdan pm istiyorum , fiyat vs hersey ordan konusalım ;)

sadece elden vermek ıstıyorum charı :D dusuk lvl olduguna bakmayın server Mercury su anda herkez 40 - 50 arasında kasıyor....Char bu halde verılecektır...

Ahanda resimler hersey apacık bıde 3 lvl guıldı var cok kral guılddır ,4 olcak gb beklıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casper_mustafa -- 27 Eylül 2007; 22:59:55 >

• pm attım
  • kardeş ben senin charı sevdim sayılabilir. lvl ı az ama olsun bananda fazla bişey yok benim istediğim paralı bi char diğil bankada hiç bnişey olmasasda olur sadece pot için 500 k felan lazım ben burda nasıl mesaj atıldığını bilmiyorum onun için msn mi ekle feneruras1907@hotmail.com ve hackleme lütfen{bende hacklerim}
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenerberk

kardeş ben senin charı sevdim sayılabilir. lvl ı az ama olsun bananda fazla bişey yok benim istediğim paralı bi char diğil bankada hiç bnişey olmasasda olur sadece pot için 500 k felan lazım ben burda nasıl mesaj atıldığını bilmiyorum onun için msn mi ekle feneruras1907@hotmail.com ve hackleme lütfen{bende hacklerim}

hehe bebe
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenerberk

kardeş ben senin charı sevdim sayılabilir. lvl ı az ama olsun bananda fazla bişey yok benim istediğim paralı bi char diğil bankada hiç bnişey olmasasda olur sadece pot için 500 k felan lazım ben burda nasıl mesaj atıldığını bilmiyorum onun için msn mi ekle feneruras1907@hotmail.com ve hackleme lütfen{bende hacklerim}

beni de hekle agam beni de hekle...
    neyse dükkanın önünü kapamayalım..iyi satışlar...son günlerde açılmış tek tük doğru dürüst satış konularından biri

• ark lar belirtmeyi unuttum takas vs yoktur oyunu bıraktım tekrar donmek ıstemıyorum.... istanbul kartal bolgesınde gelebilecek veya oturanlara elden berecem yakacık ta olabilir........
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.