Şimdi Ara

40 net standart, üstü opsiyonel!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Osym sınava giren herkese, kalem silgi verir gibi 40 neti doğrudan veriyor sanırım bu sene. 3k'daki adamdan tutun 100k'dakilere kadar 40 net altı yok.
    Bazı arkadaşlar sınırları zorlayıp 48'e 29 net yapmış, ama ygs'sini sormayın büyük talihsizlikler sonucu 70 binde beyimiz.

Tek diyeceğim var, sırf moral bozmak için bunları yazan varsa açık ve net çok basit insanlarsınız, basit hesapların adamısınız. Hayatta hep kaybedeceksiniz, kaybetmeye mahkumsunuz.

Aralarında doğru olanlar vardır ama ben çoğunun yalan olduğunu düşünüyorum. Belki de böyle olmasını istiyorum bilmiyorum. Ama bildiğim tek şey var, bu gevşeklere inat çalışıp elimden geleni yapacağım, ha olmazsa da en azından denedim diyip yoluma bakacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynen kardeşim alayı kolpa.ben de alamadım istediğimi ama yılmak yok daha savaş bitmedi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cidden bende anlayamadım sen 50k dasın 45 matematik neyine
  • Burası hariç ne Twitter,ne instagram ne de baska mecrada bu kadar yüksek netler gormedim.Burdaki bir cok ogrenci cok iyi zaten,Türkiye genelinin bu kadar iyi olduğunu sanmıyırum

• Boyle seyleri takmayin beyler hersene 15 bin kisi 35 net ve ustu yapiyordu b usene bu sayi en fazla 20 bine cikar basit diyenler icinde 20-25 net yapmak basit olarak algiliyorlar

• Manipülasyon .

• Sonuçlar gelmeden başka kimseyle kiyaslayıp degerlendirmeyin derim hocam. Ygs'de de ilk 1ke 10k kişi giriyorduk burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nope93 -- 20 Haziran 2016; 0:01:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2,5 üstü ile 2,75 üstü fark ne
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nope93 kullanıcısına yanıt
    Ki de girdik broz bu yigilmalar ondandi :D
    Ben giremedim ama girdiler yani :(

• Sen yapamadın diye kimse yapamayacak öyle mi? Sen kendini kandırmaya devam et. Sınav kolaydı.

• Mesela ben 250 bindeyim 25 net mat 10 met geo mutluyum

• Koç Burssuz kullanıcısına yanıt
    Yapamadığım kanısını nerenden çıkardıysan, geri orana sok. İtiraz ettiğim şey herkesin uçuk rakamlar uydurması. Ygs'de gördük hepinizi.
    Gün geçtikçe teker teker döküldünüz asfalta at boku gibi.

• Olum gece geve yarildim su benzetmene ya :D

• 45-50 k bandinda olupta 30-33 mat yapan bi ben varım ilk 100 k da kalamayacaz foruma göre :)

• Ygsde de kimse yapamadı dedik sonuçlar patladı. Evet 49 mat 26 geom var zaten böyle yapıyordum o ayrı. Ama yapan yapıyor beyler kandırmayalım kendimizi.

• Bu tür adamlar hayatta asla kazanamaz asla yükselemediklerinden yukardaki insanlari aşağı çekmeye çalışırlar bunu başarsalarda kendi adlarına yine bir kazanım elde edemezler

• quote:

Orijinalden alıntı: Hooly

45-50 k bandinda olupta 30-33 mat yapan bi ben varım ilk 100 k da kalamayacaz foruma göre :)

11k'dayım 35 yaptım hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cool Storm

quote:

Orijinalden alıntı: Hooly

45-50 k bandinda olupta 30-33 mat yapan bi ben varım ilk 100 k da kalamayacaz foruma göre :)

11k'dayım 35 yaptım hocam.

18k dayim 33mat 19geo

Ama hedef 40k, ben de ygs de karambole iyi yapan tayfadanim

Bu sinav hakkiyla 20k icinde olmasi gerekenler icin basitti, belirleyici soru yoktu.. ama daha dusukler icin standart lys denemesiydi, bildigin ve calistigin konulari yaptin, pratik yapmasigin konular bos kaldi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenliselimezun

cidden bende anlayamadım sen 50k dasın 45 matematik neyine

Beni ve benim gibileri kast ettiniz sanırım . Ben sonucu aldığımda ilk size yollayacağım haberiniz olsun .

Not :

Mat en az 47 ( yüzde 99 49 gelcek )

Geo da 22 veya 23 ( yüzde 90 23 )
  • Koç Burssuz kullanıcısına yanıt
    Olum sen hala burdamısın a... :D olm ben senin 2014 ygs çıkışı yorumlarını bilirim 11dim o zamanlar . Şimdi tıp2ye geçtim hala sınav yorumu yapıyon bi de baltalı ilah vardı bi aralar nerdeki o :D

• burası ağlama duvarı mı? ygs'de kaza yaşadı belki de adam? neyin sitemi bu ya?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.