Şimdi Ara

40 netle yola başlayıp Hacettepe Hukuk kazanan gencin yaşam öyküsü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
15
Favori
18.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Motive etti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam cok sagol . Bu siralar salmistim epey iyi geldi

• Hocam tebrik ederim çok etkilendim şuana kadarki en iyi motivasyon kaynağım oldunuz.

• glycemic index kullanıcısına yanıt
    Üniversteye geldiğinde bol bol tadını çıkarıcaksın. Azimli ol yapabilirsin 😃

• iRevinantz kullanıcısına yanıt
    9. Sınıfta endüstri meslek lisesinde okumam da cabası. Hikayemin en önemli yeri aslında. Ordaki bir hocam bana bu azmi verdi. Azimli ol başar. 😃

• Evde tek kalmak gibisi yok. Yemeğimi kendim yaptım bulaşığımı kendim yıkadım. Bi çamaşırları hafta sonu eve getirirdim. 😄 İnan bana emeğinin karşılığını alıyorsun. İyi çalışmalar 😃

• Aziz Sancar kullanıcısına yanıt
    Matematikte femin bütün kaynaklarını çözdüm. Karekökün de denemelerini. En sevdiğim kaynak apotemi oldu. Soruları gerçekten iyi. Apoteminin bütün yayınlarını çözün. Benim başarımda en büyük pay onun. Çözemediğim sorularını kitabın sahibi Fatih İhtiyaroğluna atıyordum ve çözümünü yolluyordu. Gerçekten çok mükemmel bir insandı. Apoteminin problemler kitabını çözmeden girmeyin sınava. Sonuç dereceyi de çözdüm ama o üst düzeydi. Üç dört beşi de öneririm.

Geometride femin çözümlü denemelerini çözdüm ve apotemiyi kullandım. Başarılar😃

• Helal olsun hocam :)

• Hocam sıkıldığınız yorulduğunuz anlarda ne yaptınız? Bıkkınlık geldiğinde vb bana haftada 1 oluyor ve o gün dersten kopuyorum. Nası aşabilirim

• Başlığı okuyunca YGS LYS ŞİFRELERİ 2016-2017 tarzı bir şey bekliyordum meğerse adam oturmuş çalışmış, diğer arkadaşlara tavsiyem deneme çözün. Çözdüklerinizi defa daha çözün çözemediklerinizi iki defa çözün/çözmeye çalışın ve mottom: "ZAFER İNANANLARINDIR!!"

• helixSNAA kullanıcısına yanıt
    Öyle zamanlarda genelde her şeyin daha güzel olacağını düşünerek kendimi motive ettim. Bazen de arkadaşlarımla sinemaya gittim. Her şey kafada bitiyor dostum. Davana inanırsan başarırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Srcn555 -- 16 Haziran 2019; 11:34:23 >
  • Hocam müthişsin ya, helal olsun. Çok gaz verdin inşallah başaracağım :) Bu arada Semihin Son dakika golü dedin ya bir gol oldu şu an hissettim onu :D
  • Hocam nasıl okula gidip deneme çözdünüz, izin falan sıkıntı değil mi?
  • cetveldekidelik C kullanıcısına yanıt
    Yo hiç bi şey olmadı. Hafta sonu gittim sınavdan önceki hafta

• quote:

Orijinalden alıntı: Srcn555

Yo hiç bi şey olmadı. Hafta sonu gittim sınavdan önceki hafta

Eyvallah hocam ist hukuk falan da geliyor neden Hacettepe yazdınız

• cetveldekidelik C kullanıcısına yanıt
    Gerek İstanbulun büyüklüğü gerek hacettepenin kampüs ortamı gerek hacettepenin çalışmak için huzur verici ortamı seçmemde etkili oldu

• Tebrikler hocam fena çekmişsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle tebrikler dostum. Bende geçen yıl 110k dan kaldım. Bu aralar 90 küsür netlerdeyim 100lere kadar çıktım bi' kaç defa fen çözmeden. Aksi bi' durum olmazsa bir hikayede ben bırakıcam bu foruma.

• Srcn555 S kullanıcısına yanıt
    Hocam Mezuna kaldığınızda kaç saat uyuyordunuz hep 12 saat ders mi uyku önemli mi?

• Srcn555 S kullanıcısına yanıt
    y-mf4 puanı nasıl hesaplanmış. fen bölümünden doğrunuz görünmüyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.