Şimdi Ara

40 netle yola başlayıp Hacettepe Hukuk kazanan gencin yaşam öyküsü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
15
Favori
18.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Azmindan ve başarından ötürü tebrik ediyorum abicim :)

Bende 60 netten fensiz 100lere cikardim hayirlisi diyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlamadıgım bu tmciler ygs5ten değerleniyor ama 30 30 34 gibi netlere 40k geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: RebelShade -

Anlamadıgım bu tmciler ygs5ten değerleniyor ama 30 30 34 gibi netlere 40k geliyor

Soruyu anlayamadım.

• Maroon Bereets M kullanıcısına yanıt
    Dostum uyku tabiki önemli. Uykusuz zaten çalışamazsın. Ben genel olarak en az 6 saat uyurdum. En fazla 8 saat olmak üzere. Onun haricinde dersane yoksa yemek tuvalet haricinde hep ders çalışıyordum. İnsan inandı mı yapabiliyor

• Dostum sınavın zorluğuna göre değişir sıralama. Dersanede 110 a çıkıp sınavda 95 yapmak olası bir durum. Değişmeyen ise sıralama. Netin önemi yok. Ayrıca bkz: 2015 ygs Sıralamaları 🙃

• leobolt kullanıcısına yanıt
    Eminim adının hakkını verirsin 😄🙃

• quote:

Orijinalden alıntı: Srcn555

Dostum sınavın zorluğuna göre değişir sıralama. Dersanede 110 a çıkıp sınavda 95 yapmak olası bir durum. Değişmeyen ise sıralama. Netin önemi yok. Ayrıca bkz: 2015 ygs Sıralamaları 🙃

Hayır abi anlamadığım fullemeye yakın yapmışsın ama seni 40kya atmış bide bunları fensiz yapıyorsun.Gerçi geçen sene 1 net kaç bin kişi atıyordu orası ayrı :))
  • Başarılar güzel yazı olmuş.
  • Ah bide fen yapabilseydim diyorum ama buna da şükür. Görüyorsunuz isteyince oluyor

• 55 plaka? samsun da 200 kişilik düz lise en son tekkeköy de kalmıştı ordanmısınız
  • Matematik netleriniz genelde nasıl geliyordu.Şu ana kadar en fazla 27 net yaptım sizce 30 veya üstünü görebilir miyim ?

• Hocam matematiğin ilk başlarda cok zayıftı nasıö ilerlettiniz peki? Neler yaptınız bu konuda benimde tek sıkıntım matematik bu sene 10 yapan birisi seneye nasıö 30 ları görür?

• helixSNAA kullanıcısına yanıt
    Bol bol soru çözerek bunu başarabilirsin. Önemli olan çalıştığım konuyu eksiksiz anlamak. Kesinlikle tam öğrenmeden diğer konuya geçme. Kaynak çok önemli. Çözdüğün kaynak seni başarıya taşır.

• kartal1363 kullanıcısına yanıt
    Tabikide. Matematiğe hergününü ayır. Nasıl yemek yiyorsan tuvalete gidiyorsan matematiği de öyle yaşa. Düzenli ol. Kaynaklarını iyi seç. Seni başarıya ulaştıracak şey azimdir. Yeterki davana inan

• sportmen_ kullanıcısına yanıt
    Tekkeköyün bir köyü hocam büyüklü diye bi yer 😄

• Srcn555 S kullanıcısına yanıt
    kardeşim ben de tekkeköyde oturuyorum. tekkeköy merkeze bile çok uzak bildiğim kadarıyla büyüklü valla helal olsun tebrik ediyorum çok
  • Hedefi olanlara hikayem duyrulur. Hacettepe üniverstesi hukuk fakültesi öğrencisi

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk defa baştan sona kadar uzun bir yazı okudum.tebrik ederim.vay be millet neler yapıyor
  • Ramazan ayında sahura kadar çalışır davulcunun gelmesini beklerdim. Sahurda yumurta domates peynir pide çay falan öğrenci işi bişeyler yapardım.5 e kadar çalışır Sonra yatar 12 gibi kalkardım. Uyanınca azcık dinlenir elimi yüzümü yıkar bi sayısal bi sözel deneme çözerdim. Kendinizi yormadan denemenizi çözün. Akşama doğru pide kuyruğuna girerdim böyle sucuklu kaşarlı bi pide yaptırırdım ki üf üf yanına bi kola bi de menemen. Tek başına yaşamayan bilmez. Sonra mahalledeki tatlıcıdan 10 liralık baklava. Ne günlerdi beeee. İftarda girişir sonra davul sesini duyana kadar deneme çözerdim. Şimdi Hacettepe Hukuktayım

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.