Şimdi Ara

40 tl üstü tüm ürünlerimizi 10 tl indirimle alabilirsiniz. (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.777
Cevap
35
Favori
118.188
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tam hizlialdan artes d9702'de karar kilip alacakken konunuza rastladim. Az daha bekleyelim bakalim madem n11 bidahaki kampayaya katalim dedi ;)
    Aralikta n11 guzel bir kampanya yaparsa enpara ile birlestirip sizin urunu aliriz ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabletpark T kullanıcısına yanıt
    Bir sonraki cek dagitiminda mi yoksa 28 ine kadar listeye eklenir mi acaba? Girip cikan urunler oluyor cunku.
    Bir sonraki ise eğer umarim cek yakalayabiliriz ve kasim ayi icerisinde olur ki aralik icin de enpara kalir.. @tabletpark

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n11 den bu hafta içi için söylenmiş.
    Tık hızında indirim için bugün veya yarın listeye girmesi hakkında bir gelişme var mı? (Momo 19 HD)
  • cingolas kullanıcısına yanıt
    N11 e durumu ilettik bilgi bekliyoruz ne zamana çıkış olacağına dair.
  • n11 de 200 tl üzerine 55 TL çek verilmiştir, bir çok hesapta mevcut. momo19hd yi 394 TL ye, fatty2 yi 344 TL ye ve klavyeli d70m i 164 TL YE alabilirsiniz.

Bu fırsatı kaçırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tabletpark -- 27 Kasım 2013; 20:29:24 >
  • faty2 fiyatına güzel bir kılıf ve ekran koruyucu hediye olmalıydı.malum çin firmalar freegiftlere başladı.10$ ederi var.
    gerçi 55tl çekte çıkmamış bana ya.bi dahaki çek dalgasında 50 üzeri çeklerle düşünülebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

faty2 fiyatına güzel bir kılıf ve ekran koruyucu hediye olmalıydı.malum çin firmalar freegiftlere başladı.10$ ederi var.
    gerçi 55tl çekte çıkmamış bana ya.bi dahaki çek dalgasında 50 üzeri çeklerle düşünülebilir.

Ekran koruyucu ekleyeceğiz fakat kılıf yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tabletpark

n11 de 200 tl üzerine 55 TL çek verilmiştir, bir çok hesapta mevcut. momo19hd yi 394 TL ye, fatty2 yi 344 TL ye ve klavyeli d70m i 164 TL YE alabilirsiniz.

Bu fırsatı kaçırmayın.

tüh be bende bugün momo 19 hd siparişi vermeyi düşünüyorum. sanırım bir süre takip edeceğiz n11'i. kampanya olduğunda alırız artık.
  • N11 artik ayni urunden 2. Kere almaya izin vermiyor enteresan. Mh aradim 2. Kere alinca ticariye giriyormus. Kafayi kirdilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frtn -- 29 Kasım 2013; 13:04:32 >
    momo 19HD için ödemeyi geçtim bugün kargoya verebilirseniz çok sevinirim yarın elimde olur. H.sonu geçmek bilmez :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: frtn

N11 artik ayni urunden 2. Kere almaya izin vermiyor enteresan. Mh aradim 2. Kere alinca ticariye giriyormus. Kafayi kirdilar

farklı hesapla almak çözüm olabilir fakat böyle bir kısıtlama çok ilginç doğrusu.
    Merhaba,

Daha önce almış olduğumuz "PLOYER TABLET MOMO9-V HD" ile şimdi satışta olan "d70m" adlı ürün arasında ne gibi fark vardır.

Selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 13ATMACA

Merhaba,

Daha önce almış olduğumuz "PLOYER TABLET MOMO9-V HD" ile şimdi satışta olan "d70m" adlı ürün arasında ne gibi fark vardır.

Selamlar

performans olarak d70m momo9 dan iki kat daha fazla performansa sahiptir bunun dışında kamerası momo9 a göre biraz daha düşük performanslıdır başka bir farkı yoktur.

performans olarak örnek verecek olursak EA Games in Real Racing 3 oyununu rahatlıkla d70m de oynayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tabletpark -- 29 Kasım 2013; 20:51:05 >
  • quote:

quote:

Merhaba,

Selamlar

performans olarak d70m momo9 dan iki kat daha fazla performansa sahiptir bunun dışında kamerası momo9 a göre biraz daha düşük performanslıdır başka bir farkı yoktur.

performans olarak örnek verecek olursak EA Games in Real Racing 3 oyununu rahatlıkla d70m de oynayabilirsiniz.

hocam merhaba bir arkadaş için tablet bakarken bu konuyu gördüm aslında elma almayı düşünüyordum ama karasız kaldım sice bu iki ürün arasında ekran farkları dışında ne gibi farklar var bir kıyaslama yaparsanız hem bende biraz fikir sahibi olurum belki bu vesile ile

http://www.n11.com/ployer-momo19-hd-retina-ekran-2gb-ram-4-cekirdekli-P12912663

http://www.n11.com/apple-ipad-mini-16gb-wifi-beyaz-md531tua-siyah-md528tua-P13250531

apple ile momo arasındaki fiyat farkına degermi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: usta0037

quote:

quote:

Merhaba,

Selamlar

hocam merhaba bir arkadaş için tablet bakarken bu konuyu gördüm aslında elma almayı düşünüyordum ama karasız kaldım sice bu iki ürün arasında ekran farkları dışında ne gibi farklar var bir kıyaslama yaparsanız hem bende biraz fikir sahibi olurum belki bu vesile ile

http://www.n11.com/apple-ipad-mini-16gb-wifi-beyaz-md531tua-siyah-md528tua-P13250531

eğer ipad mini düşünüyor iseniz ployer momo19hd yerine icoo fatty2 ile kıyaslama yapmak daha doğru olur. çünkü momo19hd nin ekranı 9.7" dir.

hem momo19hd hemde fatty2 2gb rame sahip ve 4 çekirdekli markalarının en iyi işlemcilerine sahipler. apple mini ipad rami ise 512 görünüyor. Bildiğim kadarıyla apple daki çok iyi dizayn edilmiş işletim sistemi sayesinde herşey akıcı oluyor.

Buna karşın bizim cihazlarımızdaki en üst seviye donanıma karşın android ios kadar iyi olamıyor, fakat kesinlikle çok kötü gibi düşünmeyin. Mesela ios çökmez bildiğim kadarıyla ama androidi çok kurcalarsanız windows gibi çökme ihtimali var. Özellikle ployer cihazlarımız root lu olduğundan bilinçsizce herşey kurulursa bir süre sonra sistem sorunları çıkabiliyor, tabi bir formatla eski haline dönüyor.

Ekran olarak ployer veya icoo olsun appledan aşağı kalır yanı yok, hem parlaklık hem netlik çok iyidir.

tavsiyem 7.85" boyutundaki icoo fatty2 yi tercih etmeniz. ekranı çok iyi olup 6-12 saat pil süresi mevcuttur. ağırlık ise 310 gram ve en üst seviye donanıma sahip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tabletpark -- 30 Kasım 2013; 10:05:16 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Selamlar

eğer ipad mini düşünüyor iseniz ployer momo19hd yerine icoo fatty2 ile kıyaslama yapmak daha doğru olur. çünkü momo19hd nin ekranı 9.7" dir.

hem momo19hd hemde fatty2 2gb rame sahip ve 4 çekirdekli markalarının en iyi işlemcilerine sahipler. apple mini ipad rami ise 512 görünüyor. Bildiğim kadarıyla apple daki çok iyi dizayn edilmiş işletim sistemi sayesinde herşey akıcı oluyor.

Buna karşın bizim cihazlarımızdaki en üst seviye donanıma karşın android ios kadar iyi olamıyor, fakat kesinlikle çok kötü gibi düşünmeyin. Mesela ios çökmez bildiğim kadarıyla ama androidi çok kurcalarsanız windows gibi çökme ihtimali var. Özellikle ployer cihazlarımız root lu olduğundan bilinçsizce herşey kurulursa bir süre sonra sistem sorunları çıkabiliyor, tabi bir formatla eski haline dönüyor.

Ekran olarak ployer veya icoo olsun appledan aşağı kalır yanı yok, hem parlaklık hem netlik çok iyidir.

tavsiyem 7.85" boyutundaki icoo fatty2 yi tercih etmeniz. ekranı çok iyi olup 6-12 saat pil süresi mevcuttur. ağırlık ise 310 gram ve en üst seviye donanıma sahip.

hocam ekran boyutu dışında başka ne gibi farkları mesela 7 inç ile 9 inç de görüntü ve donanım olarak herhangi bir farkları varmı ekran büyüyünce görüntü dagılıyormu anladıgım kadarıyla momo19 da çözünürlük epeybi yüksek fatty2 dede aynı kalitede çözünürlük varmı birde fatty 2 ile momo19 arasında ekran boyutu dışında ne gibi fark var ?
    yada aynı özelliklerde 3g olan (simkart takila bilen ) önerebileceniz başka bir cihaz. varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usta0037 -- 30 Kasım 2013; 16:45:07 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Selamlar

hocam ekran boyutu dışında başka ne gibi farkları mesela 7 inç ile 9 inç de görüntü ve donanım olarak herhangi bir farkları varmı ekran büyüyünce görüntü dagılıyormu anladıgım kadarıyla momo19 da çözünürlük epeybi yüksek fatty2 dede aynı kalitede çözünürlük varmı birde fatty 2 ile momo19 arasında ekran boyutu dışında ne gibi fark var ?
    yada aynı özelliklerde 3g olan (simkart takila bilen ) önerebileceniz başka bir cihaz. varmı

görüntü olarak momo19hd retina olduğu için çok daha keskin görüntü verir. fakat 7.85" için 1024x768 çözünürlüklü fatty2 dede görüntü açısından fazla bir fark olmazki genelde bu çözünürlük kullanılmakta zaten. retina tablet sayısı fazla değil. donanım olarak fatty2 daha güçlüdür fakat 3d performansı olarak momo19hd daha güçlüdür, halihazırda tüm uygulamaları tam performansla çalıştırabilirsiniz, ve daha çok uzun süreler idare edebilecek donanımları mevcut. her ikisindede görüntü dağılması gibi birşey sözkonusu değil. 3g li satışa sunduğumuz cihaz yok henüz.

yanınızda sürekli yaya olarak gezdirecek iseniz fatty2 tavsiye ederim. araçla yada işten eve evden işe ise momo19hd tercih edebilirsiniz. çünkü momo19hd, fatty2 nin iki katıdır.

• Sanalpazar kampanyası dahilinde üye hesaplarına 500.000 TL dağıtılacak olup, bir çok hesaba 10 tl yüklenmiştir.

D70M i 189.9 YERİNE 179.9 TL ye alabilirsiniz.

http://www.sanalpazar.com/Icoo-Tablet-Pc-D70m-Dual-Core-8-Gb-Full-Paket__isp8759857
  • Musa yaman adina garantiye tableti yollamistim. 1 aydir ses seda yok. İlgilenirseniz sevinirim. Urun servise ulasmisti.

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.