Şimdi Ara

40 tl üstü tüm ürünlerimizi 10 tl indirimle alabilirsiniz. (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.777
Cevap
35
Favori
118.188
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tabletpark

D70M DUAL CORE 7" TABLET KLAVYELİ KILIFI İLE 199.9 LİRA. 11500 ANTUTU SKORU ile tüm ihtiyaçlarınız karşılayacak peformansa sahiptir.

http://www.n11.com/roket-gibi-tablet-d70m-hdmi-dual-core-8-gb-full-paket-klavyeli-kilifli-P18518366
    http://www.sanalpazar.com/Icoo-D70m-Dual-Core-8-Gb-Tablet-Pc__isp8759857

üstad merhaba..

ben de 7 yaş oğluma karne hediyesi alacağım..

bu d70m hediye paketli tablet uygun olur mu oğlum için.???.. tablet konusunda hiçbir bilgim yok ve ilk defa alacağım...

deri klavyeli kılıf vs. hoşuma gitti... yüklü oyunları var değil mi???*

200 lira sanırım tüm hediyeleri ile... satın almak için ne yapmam gerekiyor... internetten hiç satın alma işi yapmadım.. ankaraya ne zaman ulaşır...??

yardımcı olursanız çok sevinirim... saygılar...

• Çocuklar için gayet uygun olur, klavyeli kılıfsız olarakta satılmakta, klavyeye ihtiyacınız olmayacaktır çocuk için.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

quote:

D70M DUAL CORE 7" TABLET KLAVYELİ KILIFI İLE 199.9 LİRA. 11500 ANTUTU SKORU ile tüm ihtiyaçlarınız karşılayacak peformansa sahiptir.

http://www.n11.com/roket-gibi-tablet-d70m-hdmi-dual-core-8-gb-full-paket-klavyeli-kilifli-P18518366
    http://www.sanalpazar.com/Icoo-D70m-Dual-Core-8-Gb-Tablet-Pc__isp8759857

kullanan var mı bu tableti ahali? kız arkadaşıma almayı planlıyorum.

kız arkadaşa olacaksa en azından ips ekranlı alsanız daha iyi olur. 299 a v712 mevcut. veya 229 gibi bir fiyatla d70pro3 modelimiz mevcut. aynı cihaz ips ekranlı a20 işlemcili.

ips ekran yok mu bunda ? Tuh kotuymus o zaman. Klavyeli kilif felan baya iyi fiyatti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Çocuklar için gayet uygun olur, klavyeli kılıfsız olarakta satılmakta, klavyeye ihtiyacınız olmayacaktır çocuk için.

üstad siz satıcı iseniz... satın alma işlemi nasıl yapılıyor.. önce üyelik falan mı gerekli?..

bir de koruyucu kılıfa da ihtiyacımız var.. o yüzden klavyeli kılıf işimize yarar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: turizmpsikoloğu

quote:

Çocuklar için gayet uygun olur, klavyeli kılıfsız olarakta satılmakta, klavyeye ihtiyacınız olmayacaktır çocuk için.

üstad siz satıcı iseniz... satın alma işlemi nasıl yapılıyor.. önce üyelik falan mı gerekli?..

bir de koruyucu kılıfa da ihtiyacımız var.. o yüzden klavyeli kılıf işimize yarar..

Satın almak için sanalpazar yada n11 veya gittigidiyordan üye olmanız lazım. tabletpark.net üzerindende alabilirsiniz. Klavyeli kılıf yerine normal deri kılıflarda var klavye kullanmayacaksanız normal kılıf daha uygun olur.
  • quote:

üstad.. satın aldık bakalım.. sanalpazarda.. kargo bekleniyor yazıyor..

bir şeyi alırsın.. daha sonra hep farklı bir şey de görürsün ya...

işte hepsiburada. com'da

piranha 9 inç gördüm... Piranha Ice Tab 8GB 9" Tablet...

189 liraymış... daha büyük ekran...

hata mı yaptık yoksa... dediğim gibi hiç anlamam bu işlerden...
    sadece 7 inç dikdörtgen kasa, küçük ekran gibi sanki...

piranha hakkında ne dersiniz?
  • quote:

quote:

işte hepsiburada. com'da

512 ramli hepsiburadaki cihaz, diğer özelliklerinde tam detay yok. 1gb ramli cihazımızı tercih etmeniz daha uygun oldu diye düşünüyorum.

• Gittigidiyor daki dükkanınızda göremedim bu ürünü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaTRiX

Gittigidiyor daki dükkanınızda göremedim bu ürünü...

klavyesiz olarak mevcut. klavyeli olarak istiyorsanız açtırabilirim ürünü.
  • quote:

quote:

quote:

işte hepsiburada. com'da

512 ramli hepsiburadaki cihaz, diğer özelliklerinde tam detay yok. 1gb ramli cihazımızı tercih etmeniz daha uygun oldu diye düşünüyorum.

bu beni mutlu etti.. teşekkürler...hayırlı satışlar...

• hayırlı olsun.
  • quote:

hayırlı olsun.

selam hocam

Ployer Momo19 HD 9.7 tablet almıştım şarz etmiyodu adaptoru bozulmuştu , yeni aldım ona benzer birebir aynısı o da şimdi şarz etmiyo , kendi adaptorunu nerden alabilirim. yada ona denk bi adaptor almam lazım.
  • servisden alabilirsiniz. servis.tabletpark.net
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurguner

quote:

hayırlı olsun.

selam hocam

Ployer Momo19 HD 9.7 tablet almıştım şarz etmiyodu adaptoru bozulmuştu , yeni aldım ona benzer birebir aynısı o da şimdi şarz etmiyo , kendi adaptorunu nerden alabilirim. yada ona denk bi adaptor almam lazım.

Hocam ayni sorun buradan aldigim Icoo fatty2 tablette de oldu. Garanti kapsamında yenisini gönderdiler ama daha once ucretsiz kargo ile gondereceklerini soylemelerine ragmen 11 TL kargo ücreti cikinca teslim almadim kargoyu. Gittim disardan muadil bir şarj cihazi aldim, onu kullaniyorum, hic sorun yok.

Size de tavsiyem hic ugrasmayin, elinizdeki şarj cihaziyla birlikte gidin muadil bir urun alip kullanin. Zaten büyük ihtimalle yeni gönderecekleri şarj cihazi da 3 gün sonra bozulacak. Bu kadar çok şarj arizasi tesadüf olamaz herhalde...

• quote:

Orijinalden alıntı: Dallamos

quote:

Orijinalden alıntı: onurguner

quote:

hayırlı olsun.

selam hocam

Hocam ayni sorun buradan aldigim Icoo fatty2 tablette de oldu. Garanti kapsamında yenisini gönderdiler ama daha once ucretsiz kargo ile gondereceklerini soylemelerine ragmen 11 TL kargo ücreti cikinca teslim almadim kargoyu. Gittim disardan muadil bir şarj cihazi aldim, onu kullaniyorum, hic sorun yok.

Size de tavsiyem hic ugrasmayin, elinizdeki şarj cihaziyla birlikte gidin muadil bir urun alip kullanin. Zaten büyük ihtimalle yeni gönderecekleri şarj cihazi da 3 gün sonra bozulacak. Bu kadar çok şarj arizasi tesadüf olamaz herhalde...

belirttiğiniz gibi bir şarj sorunu yok lütfen yanıltıcı olmayın. ayrıca kargonuz size teslim edilmek üzere şubede bekliyor. ödeme durumu düzeltildi paketinizi alabilirsiniz.

momo19hd konusu diğer forumda mevcut, kaç kişi şarj sorunu yaşamış ana konuda sorabilirsiniz.

• tabletpark T kullanıcısına yanıt
    Hocam bende bi tablet arıyorum gps olması şart navigasyon kullanacağım. Onun dışında çift kamera ile skype vs. kullanımı sağlasın birde oyun performansı iyi olsun dersem önerebileceğiniz bir model varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunay34bg

Hocam bende bi tablet arıyorum gps olması şart navigasyon kullanacağım. Onun dışında çift kamera ile skype vs. kullanımı sağlasın birde oyun performansı iyi olsun dersem önerebileceğiniz bir model varmıdır?

hyundai t7s modelimiz mevcuttu fakat stokları tükendi. gps li başka modelimiz şu an bulunmamakta.
  • Tşkler.
  • tabletpark T kullanıcısına yanıt
    Hocam diğer konuda da benzer bir şarj problemi yaşayan arkadas vardi, burada da görünce genel bir problem olduğu kanisina vardim. Hala da öyle düşünüyorum.

Bu arada gönderdiğiniz sarj cihazi nihayet geldi. Ayrica farklı ve daha kaliteli oldugu izlenimi veren bir şarj aleti gönderdiğiniz için de tesekkur ederim. Cihazla birlikte gelen cidden çok kalitesiz.

Bir de şarj cihazinin fisini kesip , tablete uygun ince uçlu fis eklemeniz sorun değil ama keşke elektrikçi bandiyla yapistirmak yerine çakmakla isitilinca büzülen makaronlardan kullansaydiniz. Çok daha şık ve profesyonel olurdu.

• Kardeşime karne hediyesi alacağım. 250 lira gibi bir bütçem var. IPS ekranlı olsun istiyorum oyun oynayacak. Şarjıda önemli :) Bir yol yordam gösterebilecek var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.