Şimdi Ara

40 tl üstü tüm ürünlerimizi 10 tl indirimle alabilirsiniz. (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.777
Cevap
35
Favori
118.188
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sapphire

Teşekkür ederim ilginiz için. Onda V712 satın aldım. Arkadaşlar gelince yorumlarımı yazarım .

şimdiden güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tabletpark

quote:

Orijinalden alıntı: Mathematician0

Merhaba 2 ay önce momo9 almıştım. Şuan tablet hiçbir şekilde açılmıyor. Momo 9 loading ekranında kalıyor. Nasıl çözebiliriz?

servis.tabletpark.net te romlar mevcut. oradan rom yükleyerek sorunu çözebilirsiniz. veya;

tableti kapatın. %50 den fazla şarjı olduğuna emin olun. geri tuşuna basın bırakmayın, açma tuşunada basın. tablet açılana kadar bekleyin. bir süre sonra ingilizce bir menü gelir ekrana. "wipe data factory reset" e dokunun, sonra "yes" e dokununun. işlem bitince yine aynı menüler gelir, "reboot system" e dokunun. böylece tablet ilk günkü duruma geri gelecektir.

merhaba,

bende momo 9 v var.

Fabrika ayarlarına dönderince herşey ingilizce oldu.

Bunun türkçe yapmak için ne gibi işlemler yapmak lazım.

İdeal sürüm nedir?
    selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: 13ATMACA

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mathematician0

Merhaba 2 ay önce momo9 almıştım. Şuan tablet hiçbir şekilde açılmıyor. Momo 9 loading ekranında kalıyor. Nasıl çözebiliriz?

servis.tabletpark.net te romlar mevcut. oradan rom yükleyerek sorunu çözebilirsiniz. veya;

tableti kapatın. %50 den fazla şarjı olduğuna emin olun. geri tuşuna basın bırakmayın, açma tuşunada basın. tablet açılana kadar bekleyin. bir süre sonra ingilizce bir menü gelir ekrana. "wipe data factory reset" e dokunun, sonra "yes" e dokununun. işlem bitince yine aynı menüler gelir, "reboot system" e dokunun. böylece tablet ilk günkü duruma geri gelecektir.

merhaba,

bende momo 9 v var.

Fabrika ayarlarına dönderince herşey ingilizce oldu.

Bunun türkçe yapmak için ne gibi işlemler yapmak lazım.

İdeal sürüm nedir?
    selamlar

http://destek.tabletpark.net/knowledgebase.php?article=1

anlatımla türkçe yapabilirsiniz. simgeleri takip edin yeterli.

ayrıca mevcut sürüm günceldir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tunay34bg

Hocam bende bi tablet arıyorum gps olması şart navigasyon kullanacağım. Onun dışında çift kamera ile skype vs. kullanımı sağlasın birde oyun performansı iyi olsun dersem önerebileceğiniz bir model varmıdır?

hyundai t7s modelimiz mevcuttu fakat stokları tükendi. gps li başka modelimiz şu an bulunmamakta.

gps li şuan var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyoshocu

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tunay34bg

Hocam bende bi tablet arıyorum gps olması şart navigasyon kullanacağım. Onun dışında çift kamera ile skype vs. kullanımı sağlasın birde oyun performansı iyi olsun dersem önerebileceğiniz bir model varmıdır?

hyundai t7s modelimiz mevcuttu fakat stokları tükendi. gps li başka modelimiz şu an bulunmamakta.

gps li şuan var mı acaba?

gps li malesef yok.
  • Arkadaşlar 2 gün önce gece sipariş verdiğim V712 tablet geldi. cihazda ekran görüntüsü güzel dışı metal. bataryası yarım şarjlı olarak geldi. ful paket olarak almazsanız, sadece usb şarj cihazı geliyormuş. 220 voltta kullanmak için ful paket ve klavyeli kılıf aldım. sağolsunlar pm üzerinden güzel bir fiyattan açtılar.
    şu anda iki tane kılıfı oldu yani :). tabletin gelmesi için 7,5 TL kargo parası ödedim (Antalya).
    Ancak kutusunda AC şarj aleti var olduğunu belirtiyor. bu durumda UK TR 220 V cihazı almak gerekiyor. Bu durumda ful paketin içerisinde sadece bu kablo soket dzenleyici var anlamına geliyor. kahverengi renkli V712 kılıf cihaza tam olarak oturuyor. tablete sadece temple run yükledim. güzel oynanıyor. duraksama yapmıyor.
    Ancak Ful pakette belirtilen OTG kablo gelmedi. Tablet park ile yaptığım görüşmede ;
    http://www.sanalpazar.com/Otg-Kablo-micro-Usb-Den-Normal-Usb-Ye-Tabletler-Icin__isp6761794
    üzerinden satın almamı daha sonra para iade edileceği belirtildi. bu durumda tabi bana kargo parası işleyecekti. kendi hatam olmayan bi şey için en az 7 tl para ödemek+7 tl de OTG kablosuna para veremem dedim. Onlarda buradan almamı ücretini geri iade edeceklerini söylediler. Benim çocugun kırdığı eski tabletin kutusunu bulup bakacağım aynı kablo var mı diye. hatırladığım kadarıyla vardı. o yüzden gerek duymadım. Ancak hemen cevap vermeleri güzel bi şey. demekki bir problemimi olursa yardımcı olmaya çalışacakları izlenimi edindim.
    Bu arada 220 Volt UK-TR bağlantı cihazı tam olarak oturmuyor. yay gibi bir şey geri itiyor. evde çözülecek bir şey.
    cihazın görüntüsü ile ilgili durum bu şekilde. biraz kullandıktan sonra izlenimlerimi tekrar anlatırım. Soracağınız bir şey olursa cevap vermeye çalışırım.
    şimdilik eski tabletim olan Ainol Venus'mü( 4 çekirdek işlemcili) bu mu derseniz buna kanım daha fazla kaynadı.

• quote:

Arkadaşlar 2 gün önce gece sipariş verdiğim V712 tablet geldi. cihazda ekran görüntüsü güzel dışı metal. bataryası yarım şarjlı olarak geldi. ful paket olarak almazsanız, sadece usb şarj cihazı geliyormuş. 220 voltta kullanmak için ful paket ve klavyeli kılıf aldım. sağolsunlar pm üzerinden güzel bir fiyattan açtılar.
    şu anda iki tane kılıfı oldu yani :). tabletin gelmesi için 7,5 TL kargo parası ödedim (Antalya).
    Ancak kutusunda AC şarj aleti var olduğunu belirtiyor. bu durumda UK TR 220 V cihazı almak gerekiyor. Bu durumda ful paketin içerisinde sadece bu kablo soket dzenleyici var anlamına geliyor. kahverengi renkli V712 kılıf cihaza tam olarak oturuyor. tablete sadece temple run yükledim. güzel oynanıyor. duraksama yapmıyor.
    Ancak Ful pakette belirtilen OTG kablo gelmedi. Tablet park ile yaptığım görüşmede ;
    http://www.sanalpazar.com/Otg-Kablo-micro-Usb-Den-Normal-Usb-Ye-Tabletler-Icin__isp6761794
    üzerinden satın almamı daha sonra para iade edileceği belirtildi. bu durumda tabi bana kargo parası işleyecekti. kendi hatam olmayan bi şey için en az 7 tl para ödemek+7 tl de OTG kablosuna para veremem dedim. Onlarda buradan almamı ücretini geri iade edeceklerini söylediler. Benim çocugun kırdığı eski tabletin kutusunu bulup bakacağım aynı kablo var mı diye. hatırladığım kadarıyla vardı. o yüzden gerek duymadım. Ancak hemen cevap vermeleri güzel bi şey. demekki bir problemimi olursa yardımcı olmaya çalışacakları izlenimi edindim.
    Bu arada 220 Volt UK-TR bağlantı cihazı tam olarak oturmuyor. yay gibi bir şey geri itiyor. evde çözülecek bir şey.
    cihazın görüntüsü ile ilgili durum bu şekilde. biraz kullandıktan sonra izlenimlerimi tekrar anlatırım. Soracağınız bir şey olursa cevap vermeye çalışırım.
    şimdilik eski tabletim olan Ainol Venus'mü( 4 çekirdek işlemcili) bu mu derseniz buna kanım daha fazla kaynadı.

Tabletten memnun kaldığınıza sevindim, otg kablo için dediğim gibi siz edinin biz ücretini ödeyelim sizi bu noktada külfet altından bırakmayacağız. fişi ise ters takmayı deneyin bir taraftan oturmuyorsa diğer taraftan oturacaktır. normal pakette sadece usb kablo var şarj cihazı yok onuda düzeltmiş olayım, yani ekstra pakette ekstra ekran koruyucu deri kılıf şarj cihazı temizlik bezi kalem otg kablo hdmi kablo oluyor. birde kargo ücreti olarak fişinizi kontrol edermisiniz, 5.89 + kdv görünüyor normalde 6.9 tl gibi bir rakam ödemeniz gerekiyordu. aslıdan kargo şubesi hata yapmasa 4.4 + kdv ödeyecektiniz ama sık sık hata yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tabletpark -- 29 Ocak 2014; 13:27:53 >

• 7 tl 'imiş. bozuk paraları saymadan cebime koydum.
    Package includes
    tablet
    user guide
    warranty card
    certificate
    usb cable
    AC charger diye yazıyor . ondan dolayı öyle dedim.

tabi siz içinde gelenleri daha iyibilirsiniz.

fişin içindeki tel biraz kıvrılmış düzelttim. zaten ince bir şey olduğundan hepsinde olabiliyor.
  • Değerli tabletpark arkadaşım, n11 üzerinden ROKET GİBİ TABLET D70M HDMI DUAL CORE 8 GB FULL PAKET KLAVYELİ KILIFLI-ICOOD70 tableti çocuğum için aldım. İnşallah iyi bir tercih yapmışımdır.Hediye paketli olduğundan tercih ettim. İyi satışlar dilerim...
  • Selamlar

ONDA V712 IPS DUAL CORE TABLET 269.9 TL ila 299.9 TL ile.

D70M DUAL CORE 7" TABLET KLAVYELİ KILIFI İLE 199.9 LİRA. Arasında performans ve teknik özellik olarak fark var mı?

Dış görünüş ve kasası hiç önemli değil bnm için
    Bu arada 199 tl lik olan pakette hdmi kablosu dahil mi? Açıklamada göremedim
    Tşk.ler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Efendim, 5 yaşında cocugum için oyun oynması icin uygun bir tablet ariyorum
    önereceginiz ürün hangisi acaba ?
    Max : 200 tl
  • quote:

quote:

Arkadaşlar 2 gün önce gece sipariş verdiğim V712 tablet geldi. cihazda ekran görüntüsü güzel dışı metal. bataryası yarım şarjlı olarak geldi. ful paket olarak almazsanız, sadece usb şarj cihazı geliyormuş. 220 voltta kullanmak için ful paket ve klavyeli kılıf aldım. sağolsunlar pm üzerinden güzel bir fiyattan açtılar.

Tabletten memnun kaldığınıza sevindim, otg kablo için dediğim gibi siz edinin biz ücretini ödeyelim sizi bu noktada külfet altından bırakmayacağız. fişi ise ters takmayı deneyin bir taraftan oturmuyorsa diğer taraftan oturacaktır. normal pakette sadece usb kablo var şarj cihazı yok onuda düzeltmiş olayım, yani ekstra pakette ekstra ekran koruyucu deri kılıf şarj cihazı temizlik bezi kalem otg kablo hdmi kablo oluyor. birde kargo ücreti olarak fişinizi kontrol edermisiniz, 5.89 + kdv görünüyor normalde 6.9 tl gibi bir rakam ödemeniz gerekiyordu. aslıdan kargo şubesi hata yapmasa 4.4 + kdv ödeyecektiniz ama sık sık hata yapıyorlar.

Hocam d70m için klavyeli kılıf deilde normal tpu kılıf tarzında düşmelere karşı korumak için bir kılıf yokmu,birde en azından donanimhaber üyelerinden kargo ücreti almasanız çok iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: guneyli38

Değerli tabletpark arkadaşım, n11 üzerinden ROKET GİBİ TABLET D70M HDMI DUAL CORE 8 GB FULL PAKET KLAVYELİ KILIFLI-ICOOD70 tableti çocuğum için aldım. İnşallah iyi bir tercih yapmışımdır.Hediye paketli olduğundan tercih ettim. İyi satışlar dilerim...

memnun kalacağınızı umuyorum. performans olarak bir sıkıntı çekmezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoonda

Selamlar

ONDA V712 IPS DUAL CORE TABLET 269.9 TL ila 299.9 TL ile.

D70M DUAL CORE 7" TABLET KLAVYELİ KILIFI İLE 199.9 LİRA. Arasında performans ve teknik özellik olarak fark var mı?

Dış görünüş ve kasası hiç önemli değil bnm için
    Bu arada 199 tl lik olan pakette hdmi kablosu dahil mi? Açıklamada göremedim
    Tşk.ler

v712 ile d70m arasında performans olarak çok fark olmasada v712 ips ekrandır ayrıca kasası aluminyumdur. bunun yanında v712 nin ekranı 1280x800 dür yani 7" tablet içinde en yüksek çözünürlüğe sahiptir, özellikle ips ekran olması sebebiyle aynı sınıf içinde değerlendirelemez.

d70m de hdmi kablo yoktur. tavsiyem bütçeniz uygunsa ips ekranlı v712 tercih etmenizdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: XnoX

Merhaba Efendim, 5 yaşında cocugum için oyun oynması icin uygun bir tablet ariyorum
    önereceginiz ürün hangisi acaba ?
    Max : 200 tl

çocuklar için en uygunu d70m dir. hem fiyatı hem servis ücretleri uygundur, malum çocuklar sık sık ekranı kırıyorlar. performans yönünden tüm oyunları rahatça oynar, boyut olarakda çocuklara uygun boyut 7" olur. klavyesi ile birlikte 199.9 TL dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fozcann

quote:

quote:

Hocam d70m için klavyeli kılıf deilde normal tpu kılıf tarzında düşmelere karşı korumak için bir kılıf yokmu,birde en azından donanimhaber üyelerinden kargo ücreti almasanız çok iyi olur.

7" kılıflarımız mevcut fakat bu kılıf universal tip yani birebir uyumlu olmuyor yinede düşmelere karşı korur.

• Arkadaşlar 7 inç üzeri Gps i olan ve sadece internet amaçlı kullanılacak (İnternet +Gps-yandex navigasyon)cihaz öneriniz nedir?Çin malı tabletlerde çok sorun oldugu soylenıyor.Fikri olan yardımcı olursa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunweb

Arkadaşlar 7 inç üzeri Gps i olan ve sadece internet amaçlı kullanılacak (İnternet +Gps-yandex navigasyon)cihaz öneriniz nedir?Çin malı tabletlerde çok sorun oldugu soylenıyor.Fikri olan yardımcı olursa sevinirim

hyundai t7s modelimiz vardı fakat stok bitti. çin malı tabletlerde ufak tefek sorunlar olabiliyor yeteri kadar arge olmadan piyasaya sürülmelerinde kaynaklı. fakat fiyat/performans olarak samsung vs gibi tabletlerden çok daha cazipler. yazılım destekleride eskisine nazaran çok daha iyi durumda.
  • İyi akşamlar,

Elimdeki apple tv yi sattım parasını salı ve çarşamba günü alıcam. Umarım o güne kadar ıcoo d70m e zam gelmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karantina61

İyi akşamlar,

Elimdeki apple tv yi sattım parasını salı ve çarşamba günü alıcam. Umarım o güne kadar ıcoo d70m e zam gelmez.

şu anlık d70m de zam gündemde değil.
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.