Şimdi Ara

40 tl üstü tüm ürünlerimizi 10 tl indirimle alabilirsiniz. (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.777
Cevap
35
Favori
118.188
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu 199 liralık modeli alıp kullanan öneren var mı? Bir arkadaşım babasına bakıyor fiyat olarak uygun geldi ama tabletten anlamıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Bu 199 liralık modeli alıp kullanan öneren var mı? Bir arkadaşım babasına bakıyor fiyat olarak uygun geldi ama tabletten anlamıyoruz.

herhangi bir sıkıntı yaşamayacağınız bir cihaz. performans olarak zaten çok iyi durumda. ekranı ips değildir fakat bu bantta ips ekranlı cihazda yok. klavyesi ile beraber birde fare bağlama imkanınız olursa laptop gibi kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tabletpark

quote:

Bu 199 liralık modeli alıp kullanan öneren var mı? Bir arkadaşım babasına bakıyor fiyat olarak uygun geldi ama tabletten anlamıyoruz.

herhangi bir sıkıntı yaşamayacağınız bir cihaz. performans olarak zaten çok iyi durumda. ekranı ips değildir fakat bu bantta ips ekranlı cihazda yok. klavyesi ile beraber birde fare bağlama imkanınız olursa laptop gibi kullanabilirsiniz.

ips ile diğer ekran arasındaki fark nedir?

samsung tab3 düşünüyordum aynı katagoride ne önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: livingston

quote:

quote:

ips ekran her açıdan net görüntü verir (178 dereceye kadar), normal ekranlar ise dizüstü bilgisayar ekranları gibidir. açılı bakışınız arttıkça görüntü garipleşir . piyasadaki tüm tabletlerde 2 çeşit ekran kullanılmakta bir ips olan diğeride olmayan. bu sebeple kafanız çok karışmasın. ips ekranlar genellikle 300 tl civarına çıktığınızda karşılacağınız ekran tipi olur. 200 tl altına piyasada bildiğim kadarı ile ips ekranlı cihaz yok.

kısacası bu d70m modelinde dizüstü bilgisayardaki gibi bir ekran mevcuttur.

samsung yerine fiyat açısından onda v712 önerebilirim. mükemmel bir ips ekranı mevcuttur. pili 3 saat civarıdır. kamerası iyi 2mp lik bir kameradır. gövde alumimyumdur. full aksesuarlı olarak 299.9 TL den satılmakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tabletpark -- 16 Şubat 2014; 18:03:59 >

• Hocam dokunmatik hakkındada bilgi alabilirmiyim.

Örneğin samsung un dokunmatiği çok hassas çok hoşuma gitti.

Piranayı incelediğimde parmağınızdan ziyade tırnağınızla işlem yapıyor.

Tavsiye ettiğiniz cihazlarda durum nasıldır?
  • quote:

Hocam dokunmatik hakkındada bilgi alabilirmiyim.

Örneğin samsung un dokunmatiği çok hassas çok hoşuma gitti.

Piranayı incelediğimde parmağınızdan ziyade tırnağınızla işlem yapıyor.

Tavsiye ettiğiniz cihazlarda durum nasıldır?

dokunmatik olarak cihazlarımızla marka cihazlar arasında fark göremessiniz, tamamı kapasitif dokunmatik ekrandır. tırnakla işlem yapan eski cihazlar 2-3 sene öncenin rezistif ekranlı cihazları idi hala stokta olduğundan piyasada bulunuyor.

tüm cihazlarımız en az 5 noktadan dokunmatiktir. örneğin momo19hd 10 noktadır, gerçi 10 nokta olmasının çokda bir anlamı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tabletpark -- 16 Şubat 2014; 18:17:47 >
  • hocam sizden ployer momo9v-hd aldım. cihazın ekranında bulutlanma var. ayrıca 3200 mAh pil diye aldım ama hangi test programıyla baktıysam 3000 mAh. şarj cihazı 2A yazıyor ama test programında 0,65A çıktı. cihazı roket gibi tablet diye resimler koyarak tanıdım yapmışsınız fakat antutudan anca 6500 puan alıyor ve menüye girerken bile takılıyor. çocuk oyunlarını bile doğru düzgün oynatmıyor. alalı 6 ay oldu olmadı. bu söylediğim sıkıntılar için ne yapılabilir? garantiye göndermek istersem kargo ücreti size mi ait?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabbra

hocam sizden ployer momo9v-hd aldım. cihazın ekranında bulutlanma var. ayrıca 3200 mAh pil diye aldım ama hangi test programıyla baktıysam 3000 mAh. şarj cihazı 2A yazıyor ama test programında 0,65A çıktı. cihazı roket gibi tablet diye resimler koyarak tanıdım yapmışsınız fakat antutudan anca 6500 puan alıyor ve menüye girerken bile takılıyor. çocuk oyunlarını bile doğru düzgün oynatmıyor. alalı 6 ay oldu olmadı. bu söylediğim sıkıntılar için ne yapılabilir? garantiye göndermek istersem kargo ücreti size mi ait?

ekran sorunu için servise resimli başvuru yapabilirsiniz. test programlarına çok güvenmeyin, ekran çözünürlüğünü bile hatalı gösteriyorlar kaldıki amperi ölçebilsinler.

performansda sıkıntı yaşamaya başladıysanız fabrika ayarlarına dönmeniz uygun olur. sonrasında bilinir bir antivirus ve güvenilir bir performans artırıcı program ile kullanmaya devam edebilirsiniz. garanti için ya merkeze ödeme yaparak göndereceksiniz yada yerel servise elden teslim edeceksiniz ama hızlı sorun çözme açısından merkeze göndermeniz daha hızlı geri dönüş sağlar.

• quote:

quote:

hocam sizden ployer momo9v-hd aldım. cihazın ekranında bulutlanma var. ayrıca 3200 mAh pil diye aldım ama hangi test programıyla baktıysam 3000 mAh. şarj cihazı 2A yazıyor ama test programında 0,65A çıktı. cihazı roket gibi tablet diye resimler koyarak tanıdım yapmışsınız fakat antutudan anca 6500 puan alıyor ve menüye girerken bile takılıyor. çocuk oyunlarını bile doğru düzgün oynatmıyor. alalı 6 ay oldu olmadı. bu söylediğim sıkıntılar için ne yapılabilir? garantiye göndermek istersem kargo ücreti size mi ait?

ekran sorunu için servise resimli başvuru yapabilirsiniz. test programlarına çok güvenmeyin, ekran çözünürlüğünü bile hatalı gösteriyorlar kaldıki amperi ölçebilsinler.

performansda sıkıntı yaşamaya başladıysanız fabrika ayarlarına dönmeniz uygun olur. sonrasında bilinir bir antivirus ve güvenilir bir performans artırıcı program ile kullanmaya devam edebilirsiniz. garanti için ya merkeze ödeme yaparak göndereceksiniz yada yerel servise elden teslim edeceksiniz ama hızlı sorun çözme açısından merkeze göndermeniz daha hızlı geri dönüş sağlar.

cihazın kutusunsa zaten 3000 mAh yazıyor. ayrıca tabletin şarj cihazıyla telefonumu şarj ettiğimde 2 saatte dolan batarya 5 saatte dolduruyor. telefonun şarj cihazıyla tableti şarj ettiğimde 4 saatte dolan batarya 2,5 saatte doluyor. fabrika ayarlarına döndüm gereksiz programları kaldırdım ama hala donmalar devam ediyor. hatay ilindeyim. buradaki yerel servisinizin irtibat bilgilerini verirseniz sevinirim.

• quote:

quote:

quote:

cihazın kutusunsa zaten 3000 mAh yazıyor. ayrıca tabletin şarj cihazıyla telefonumu şarj ettiğimde 2 saatte dolan batarya 5 saatte dolduruyor. telefonun şarj cihazıyla tableti şarj ettiğimde 4 saatte dolan batarya 2,5 saatte doluyor. fabrika ayarlarına döndüm gereksiz programları kaldırdım ama hala donmalar devam ediyor. hatay ilindeyim. buradaki yerel servisinizin irtibat bilgilerini verirseniz sevinirim.

Bir servis kaydı açın öyleyse bu şikayetlerinize göre bakılsın, en sağlıklısı bu olur.

• Eksik bilgilendirme yaptığınızın farkıdasınızdır umarım ? Piyasadan adaptör alıp cihaza taktığınızı belirtirseniz okuyan kişiler burada haksız bir durum olmadığını görürler. Bu ilk defa olan bir durumda değil, adaptörü yanına almayıp şarjı bitince acaba diyerek farklı adaptörler özellikle eski tip nokia adaptörleri gibi adaptörlerle şarj etmeye çalışanların kaçınılmaz yaşayacağı bir durumdur. Hem servis kaydını kesmişsiniz hemde meramınızı anlatırken eksik bilgi vermişsiniz. Daha önce beğendiğiniz ürün bu durum sonrası en kötü ürün olmuş, yazdıklarınızı gayet doğal karşılıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ips ekran her açıdan net görüntü verir (178 dereceye kadar), normal ekranlar ise dizüstü bilgisayar ekranları gibidir. açılı bakışınız arttıkça görüntü garipleşir . piyasadaki tüm tabletlerde 2 çeşit ekran kullanılmakta bir ips olan diğeride olmayan. bu sebeple kafanız çok karışmasın. ips ekranlar genellikle 300 tl civarına çıktığınızda karşılacağınız ekran tipi olur. 200 tl altına piyasada bildiğim kadarı ile ips ekranlı cihaz yok.

samsung yerine fiyat açısından onda v712 önerebilirim. mükemmel bir ips ekranı mevcuttur. pili 3 saat civarıdır. kamerası iyi 2mp lik bir kameradır. gövde alumimyumdur. full aksesuarlı olarak 299.9 TL den satılmakta.

ben kullanıyorum.. çocuklar için oyunlar için bence çok iyi.. eve kablosuz rooter da aldım.. wi-fisini açıyorum youtube vs. sorunsuz izliyorum... hatta usb dönüştürücüsüne wireless mouse taktım, gazete okuyorum.. haliyle kablosuz klavyem de var tabi.. hatta ileride micro-macro hdmi kablosu alıp interneti tvye aktaracağım...

bu kadar zahmete ne gerek var.. evet doğru...

ama düşünü benim gibi.. evde evet bir led tv niz varsa ama wi-fisi yoksa...

evet bir desktop bilgisayarınız varsa.. ama 512 ram ile oldukça eski ise... arada bir mutfak masasında küçük çaplı internet işimi halledeyim.. bir iki de klip izleyeyim diyorsanız... junior a akıl oyunu açıp 1-2 saat oyalanması işinize gelecekse....

keşke 10 inç olsaymış diyorum sadece.... bir de sarjı 2 saat falan gidiyor herhal... ilk sarj talimatlarına da sıkı sıkı uydum ama....

• quote:

Orijinalden alıntı: turizmpsikoloğu

quote:

quote:

quote:

quote:

ben kullanıyorum.. çocuklar için oyunlar için bence çok iyi.. eve kablosuz rooter da aldım.. wi-fisini açıyorum youtube vs. sorunsuz izliyorum... hatta usb dönüştürücüsüne wireless mouse taktım, gazete okuyorum.. haliyle kablosuz klavyem de var tabi.. hatta ileride micro-macro hdmi kablosu alıp interneti tvye aktaracağım...

bu kadar zahmete ne gerek var.. evet doğru...

ama düşünü benim gibi.. evde evet bir led tv niz varsa ama wi-fisi yoksa...

evet bir desktop bilgisayarınız varsa.. ama 512 ram ile oldukça eski ise... arada bir mutfak masasında küçük çaplı internet işimi halledeyim.. bir iki de klip izleyeyim diyorsanız... junior a akıl oyunu açıp 1-2 saat oyalanması işinize gelecekse....

keşke 10 inç olsaymış diyorum sadece.... bir de sarjı 2 saat falan gidiyor herhal... ilk sarj talimatlarına da sıkı sıkı uydum ama....

Memnun kaldığınıza sevindik.
    şarjı en az 2,5 saat gider. talimatlara uygun olarak kullanırsanız uzun süre bu süreyi muhafaza edecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tabletpark -- 17 Şubat 2014; 17:39:02 >

• İcoo d70m modelinden sipariş verdim umarım pişman olmam saat 5 den önce sipariş verdim sanal pazar üzerinden bugün kargoya verilir mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diego26

İcoo d70m modelinden sipariş verdim umarım pişman olmam saat 5 den önce sipariş verdim sanal pazar üzerinden bugün kargoya verilir mi acaba

sistemlerde problem vardı ama gönderilmiş görünüyor hepsi.
  • D70M de yeni kampanya.

Play Store dan istediğiniz 10 uygulamayı belirleyin yüklemesi yapılarak tablet size ulaştırılsın veya en çok indirilen 10 oyunu yüklenmiş şekilde alabilirsiniz.
  • D70M'nin servisi kim? Bir sıkıntıda nereye yolluyoruz aleti? Alıp kullananların açtığı bir konu vs. var mı?
  • Adı sanı belli olmayan, ariza çıkarma ihtimali yuksek cin mali tabletler yerine asus memopad hd7 ya da dell in yeni cikacak 7 inch lik tabletini oneririm
    Fiyat olarak inanilmaz bir fark yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhantezel92

Adı sanı belli olmayan, ariza çıkarma ihtimali yuksek cin mali tabletler yerine asus memopad hd7 ya da dell in yeni cikacak 7 inch lik tabletini oneririm
    Fiyat olarak inanilmaz bir fark yok.

Bende Asus ile bu 189 liralık tablet arasında kaldım. 6-7 yaşındaki çocuk kullanacak. Bir yandan D70M 'yi çocuk kullanamaz , dayanmaz ona diyorum hoyrat kullanılır çünkü büyük ihtimal. Diğer yandan Asus'a yazık olur o çocuğun elinde diyorum. 100 lira fark var az bir para değil. Mahçupta olmak istemiyorum benden fikir istediler çocuklarına alacaklar. O yüzden Asus'u tercih edeceğim gibi.
  • Hoyrat kullanımda tabletin yapacağı arıza ekran çatlaması olur. D70m kasası çok sağlamdır ekran üstüne düşürmediğiniz sürece kıramassınız. Ekran onarımıda şu an 65 tl dir kırsanız dahi servis fiyatı sizi üzmez.

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.