Şimdi Ara

40 tl üstü tüm ürünlerimizi 10 tl indirimle alabilirsiniz. (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.777
Cevap
35
Favori
118.068
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ICOO D70M modelinden uzak durun. Ben 2 adet aldım. Alır almaz da ikisini de iade ettim. Sanal ortamdaki görüntülere ve cihaz ile ilgili puanlara, abartı özellikteki reklamlara kanmayın. Her ikisi de modemden 3-4 metre uzaklaşınca wifi bağlantısı kesiliyordu. Ekran görüntüsü çok çok kötü. Resimlere aldanmayın. Donuk ve bulanık bir görüntü mevcut.

Ucuz tablet alıcam diye paranızı çöpe atmayın. Biraz daha bütçeyi zorlayarak bilindik ve kaliteli bir cihaz alın. Ucuz çin mallarından uzak durun.......
  • quote:

Orijinalden alıntı: diego26

İcoo d70m ye nasıl hard reset atıcaz tablet açıldıktan bi süre sonra kapatıp acıyor kendini ayarlara girdiğimde takılıyor yardimci olur musunuz reset yerine açma tuşuna aynı anda bastığımda bi yer açılıyor ama gerisini çözemedim

ordan sonra wipe data factory reset yapacaksınız. sonra yes sonrasında reboot system yapacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biyoman

Arkadaşlar ICOO D70M modelinden uzak durun. Ben 2 adet aldım. Alır almaz da ikisini de iade ettim. Sanal ortamdaki görüntülere ve cihaz ile ilgili puanlara, abartı özellikteki reklamlara kanmayın. Her ikisi de modemden 3-4 metre uzaklaşınca wifi bağlantısı kesiliyordu. Ekran görüntüsü çok çok kötü. Resimlere aldanmayın. Donuk ve bulanık bir görüntü mevcut.

Ucuz tablet alıcam diye paranızı çöpe atmayın. Biraz daha bütçeyi zorlayarak bilindik ve kaliteli bir cihaz alın. Ucuz çin mallarından uzak durun.......

cihazla ilgili puanlarda görütünlerde cihaza ait alan test ediyor zaten, 10 puan dediysek 10 puan verir cihaz 3 puan çıkmaz puanı veren antutu zaten. modemden 4 metre ötede wifisi çekmeyen cihazı kime satabiliriz, herkes iade ederdi bu durumda ? görüntü nasıl bulanık olabilir, siz heralde retina ekran falan bekliyordunuz? yorum yaparken biraz objektif yorum yapın. kötülemek için yorum başka + ve - yönleri yazmak başka, sizin amacınız cihazı kötülemek.

• quote:

Orijinalden alıntı: vs-fb

ployer momo9v yi ekimde sizden almıştım.1 ay sonra şarj aleti bozuldu.Garantiden değişim imkanı var mı.Ne yapmam gerekiyor.

Yaklaşık 1 ay önce yukarıdaki mesajı pm ile size gönderdim.Hâlâ cevap bekliyorum.

destek.tabletpark.net ten talep açın. şarj aletinin bozuk olduğunu yazın gerekli yardımı sağlayacaktır arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tabletpark

quote:

İcoo d70m ye nasıl hard reset atıcaz tablet açıldıktan bi süre sonra kapatıp acıyor kendini ayarlara girdiğimde takılıyor yardimci olur musunuz reset yerine açma tuşuna aynı anda bastığımda bi yer açılıyor ama gerisini çözemedim

ordan sonra wipe data factory reset yapacaksınız. sonra yes sonrasında reboot system yapacaksınız.

Tamamda oraya girdikten sonra nasıl giricem ses tuşları yok ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diego26 kullanıcısına yanıt
    ekranı sürükle yapmayı deneyin olmassa download.tabletpark.net ten yazılımı yüklersiniz.
  • quote:

ekranı sürükle yapmayı deneyin olmassa download.tabletpark.net ten yazılımı yüklersiniz.

Ekrana dokunuyorum hiç bi tepkime yok klavyesini bağlayıp denedim yine değişen bişey yok

• quote:

quote:

Ekrana dokunuyorum hiç bi tepkime yok klavyesini bağlayıp denedim yine değişen bişey yok

o zaman sitemizden yükleme yazılımı ile yükleyin. talep açarsanız teamviewer ile bağlanıp yükleme yaparlar zaten.

• IPS 1280x800 HD ekranlı aluminyum gövdeli V712 modeli foruma özel 299 TL yerine 199 TL.
  • quote:

IPS 1280x800 HD ekranlı aluminyum gövdeli V712 modeli foruma özel 299 TL yerine 199 TL.

Bağlantı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

quote:

IPS 1280x800 HD ekranlı aluminyum gövdeli V712 modeli foruma özel 299 TL yerine 199 TL.

Bağlantı ?

http://www.sanalpazar.com/Onda-V712-16-Gb-Cift-Cekirdek-Tablet-Pc-Ips-Full-Paket__isp15165442
    199 dan almak için mesaj atmanız yereli. 199 luk fiyata tablet pc ve şarj cihazı dahildir.

• Aynı ürünü n11 den de alabilirsiniz.
  • Hdmi -otg kablosu neysede Fiyata 10-15 tl daha ekleyip ekran koruyucu ve stand kilifida koyun alalım inşallah

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

quote:

Bağlantı ?

http://www.sanalpazar.com/Onda-V712-16-Gb-Cift-Cekirdek-Tablet-Pc-Ips-Full-Paket__isp15165442
    199 dan almak için mesaj atmanız yereli. 199 luk fiyata tablet pc ve şarj cihazı dahildir.

Tabletin kendisi ve şarj cihazı da olsun artık bir zahmet...

Verdiğiniz linkteki hediyelerin toplam değeri (sizin söyleminize göre) 60 TL tutuyor. Yine sizin verdiğiniz fiyatları tek tek toplayınca 50.78 TL'lik rakama ulaşıyorum. Bir yerde bir hatanız var (ya toplamda, ya da tek ürün fiyatlarında, hoş, o fiyatlar da zaten sizin tarafınızdan belirtilen göreceli fiyatlar, ama yine satıcı olarak dikkatli olmak lazım bu tarz konularda...).

Bir üstteki arkadaşın mesajında belirttiği gibi, kılıf+ekran koruyucu da olsa ve fiyatı biraz yukarı çekseniz, değişik bir alternatif olur...

• Bütün hediyeler şeklinde 199 lira olursa alırım
  • Ployer momo almanızı tavaiye etmem. Geçen yıl 2 adet aldım sürekli bozuluyorlar. Birinin dokunmatiği bozulmuştu, garantiye gönderdim, garanti dışı dediler. 50 liraya yenisini taktılar, cihaz gelince hiç açılmadı. 200 liralık tablet için daha fazla sinirimi bozamam deyip çöpe attım..

• tabletpark T kullanıcısına yanıt
    pm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CnkYgT

Bütün hediyeler şeklinde 199 lira olursa alırım

Aynen öyle olursa değerlendirilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazz

Hdmi -otg kablosu neysede Fiyata 10-15 tl daha ekleyip ekran koruyucu ve stand kilifida koyun alalım inşallah

peki arkadaşlar şöyle yapalım

v712 + usb kablo + şarj cihazı 199 TL den
    v712 + usb kablo + şarj cihazı + deri kılıf + otg kablo + ekran koruyucu film 219 TL

sanırım uygun oldu seçenekler.
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.